Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • SOAD19

    addikt

    A véleményetekre lennék kíváncsi:

    A szitu a következő lenne. Szerdán voltam a Piac utcai vodafonnál venni egy új telefont, olyan akció keretében, hogy ha feltöltöm 3k-val a kártyám, akkor 5k-val olcsóbban kapom meg a telefont. [link]
    Az ügyintéző csaj mondott valami olyasmit, hogy a régi kártyámra nem tudja feltölteni azt a bizonyos 3k-s összeget, és hogy csak az új kártyára tudja. Valami olyasmit mondott, hogy a mostani kártyám túl régi - amit már akkor is furcsálltam, hisz 3 éves sincs (az előző telefonom nem ment az ezelőtti kártyával, és cserélték erre a mostanira) - és, ezért csak az új simre tudja feltölteni. Mondom, ha ez van, hát ez van.
    De, most jön a lényeg. Ma jött pár nem fogadott hívásom, ezen az új, senki által nem ismert új sim kártyámra.
    Aztán jött egy sms is, amiben ez szerepelt: "hívj fel a laci anyukája vagyok fontos a behajtó cég nem tud elérni"
    Mondom felhívom, hogy ez mégis mi. Egy 50-es nőci vette fel, és elkezdte a mondókáját. Mondom álljunk már meg egy kicsit, miről is van szó. Mondtam neki, hogy ez téves lesz, de az előbb csak visszahívott, hogy állítólag jó számot hívott. Mondtam neki is, hogy szerdán vettem új telefont, és ahhoz kaptam ezt a számot. Mondta, hogy ok-s, többet nem zavar, és elnézést kért.
    Na, most, vagy az van, hogy a vodafonos csaj átb@szott, és egy ismerőse gázos számát átpasszolta nekem, vagy a nőci mégis téves számot hívott.
    Mondjuk nem is nagyon rémlik, hogy lekaparta volna a sim kártyás csomagon a pin kódot elrejtő felületet. Aláírni is kellett pár papírt, így nem is tűnt fel.
    Szerintetek, ilyenkor mi van? Érdemes lenne bemenni a vodafonehoz is tisztázni a dolgot, nem?

    [ Szerkesztve ]

    Eladó új Barton tropical óra szíj fekete és fehér színben.

Új hozzászólás Aktív témák