Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sorellina
csendes tag
válasz
vidobali #86008 üzenetére
Szia!
Sajnos nekem is volt alkalmam belefutni ebbe a jellemtelen alakba...eladtam neki egy 3 éves Lenovo laptopot ami teljesen működőképes volt...erre ír hogy megérkezett és nem kapcsol be.....na mondom ne kábítsuk már egymást semmi baja nem volt. Erre ilyen szövegekkel érvel hogy biztosan alaplap hibás. Mondtam neki hogy nem hinném, hogy a Pestről Debrecenig tartó úton lett alaplap hibás
Borzasztó, aki Miklósi Szabolcs nevével találkozik meneküljön. Teljesen hülyének nézi az embert hogy alkatrészhez jusson.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- AliExpress tapasztalatok
- DDR5-ös Ryzenekhez való, fapados deszka tűnt fel a Colorful portfóliójában
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Raspberry Pi
- Politika
- Filmvilág
- Akciókamerák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- PlayStation 5 PRO + Disc Drive + Pulse 3D Wireless (black) + 2 játék eladó!
- Hibás/Teszteletlen Videókártyák,Processzorok,Tápegységek, Alaplapok,SSD-k STB...
- Makulátlan Lenovo Thinkpad T14 G1 Ryzen 5 Pro 4650U/16GB RAM/256GB SSD/ FHD /Új akku, Új SSD!
- Új DELL Inspiron 16 5640 Profi Fémházas Laptop 16" -40% Intel core 7 150U 16GB 1TB FULLHD+ IPS
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest