Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Aktív témák
-
-
wiggen123
senior tag
Eladó:
Dlink DIR-600 router (kibontott, de nem használt, fólia rajta van asszem)
Samsung 1 TB HD103UJ SATA winchester (HDD sentinel 100/100)
Logitech C500 webkamera (alig használt, kihasználatlanság miatt eladó)
Logitech Formula Force EX FFB-s kormány (hibás, nem ismeri fel a win, előtte tökéletes volt, lehet a kábele tört meg, lehet komolyabb a baja, fogalmam sincs, alkatrésznek tuti jó) -
lipike008
csendes tag
Itt a tavasz, mindenki levonta a következtetéseket a saját fűtési rendszere teljesítményéről... Ha nem vagy elégedett a régi konvektorod libidójával, vagy esetleg már rusnya kicsit, cseréld le őket. Éppen van kettő darab gyönyörű, új, kívánatos konvektorom! Ha párban viszed őket ( és miért ne tennéd, hiszen úgy szép az élet) akkor csak 35000 Ft/db, azaz a kettő együtt 70 ezerért a tied!
-
Blabcsi
őstag
Üdv.
Keresek valamilyen komolyabb ceruza hegyező gépet, olyan régifajta tekerős érdekel, amit asztalra lehet rögzíteni. Fontos és sürgős.Eladó / cserélhető dolgaim:
E5500 csere erősebbre.
Nokia kiegészítők és képek róluk.
46-os munkabakancs 1 és még 1 képpel.
29-32-es Xfact jégkori 1 és még 1 képpel.
Járóka is van 1 és még 1 képpel.
Valint, mint mindig gravírozást vállalok képekkel.
Keresek 4850 ref. modellre komoly hűtőt.
Jöhetnek a privik.

-
mrbig25
őstag
válasz
mrbig25
üzenetére
Eladó:
■ Asrock H61M-ITX alaplap (doboz, minden tartozék, gari) - ár: 14kKeresek:
■ 2db 25x25cm-es (vagy egyben 25*50cm) 2-3mm vastag víztiszta plexit vagy olyan boltot, ahol levágnak nekem ilyen kis méretet is, relatíve emberi áron. -
kungzi
veterán
Keresek Corsair H70 vízhűtést! Gari+doboz+tartozékok legyenek meg! Max 15k-t tudok adni érte!
-
Papaj x
senior tag
Íme egy-két termékem a vateráról, érdemes csemegézni..

-
beencee
őstag
Eladó cuccok:
Ha bármelyik érdekel, akkor priviben és/vagy az adatlapomon szereplő címen jelezd számomra, minden észrevételt szívesen fogadok. Cél lenne az alábbi dolgok minél hamarabbi kisöprése...Intel D201GLY alaplap integrált processzorral - 8 000 Ft. Link
- mini ITX méret
- integrált Intel Celeron 215 processzorVIA Epia ML-8000G alaplap integrált processzorral - 7 000 Ft. Link
- mini ITX méret
- integrált 800MHz VIA C3 processzor
- TV kimenetST Lab Sil 3112 SATA Raid kártya - 2 000 Ft.
- 2 SATA port
- PCI csatolóZárható síléctartó tetőcsomagtartó sín - 2 000 Ft. Link
- én VW Passat V-n használtam egy alkalommal
- nincs meg a kulcsa
- zárrész közelrőlAtomic ARC 175-ös síléc v.a.r. ESS kötéssel - 5 000 Ft. Link
- két alkalommal használtThomas Power-Pack 1616 takarítógép - 8 000 Ft. Link
- nem használt, csak kicsomagolt, dobozában
- paraméterek, felhasználói leírásAMD Duron alapú félgép - 4 000 Ft.
- Gigabyte GA-7ZMMC mATX alaplap
- AMD 1,3GHz Duron processzor
- 2x256MB SD-RAM
- Zalman NPS7000AlCu hűtő (!)Intel Celeron D 335 processzor - 1 000 Ft. Link
- Socket 478, SL6SHAMD Geode NX 1750 processzor - 6 000 Ft. Link
- egy legendás, kis fogyasztású megoldás az AMD-től
- Socket A kompatibilisPromise FastTrak S150 SX4-M 4 portos PCI SATA vezérlő - 13 000 Ft. Link
- 256MB fedélzeti memória
- 4db SATA portAPC Back-UPS 650VA szünetmentes táp - 8 000 Ft. Link
- kifogástalan akksi
- RS-232-es soros porttal szerelt változatZalman CNPS7700-AlCu processzorhűtő - 3 000 Ft. Link
- dobozában, minden tartozékávalGenius MaxFire G-12U Vibration gamepad - 2 000 Ft. Link
Memóriák egyben - 3 000 Ft.
- 2x256MB Samsung DDR2-533
- 512MB Hynix DDR2-533
- 512MB Elixir DDR2-667Transcend CF 4GB 133X memóriakártya - 2 000 Ft.
- bontatlanAeroCool GateWatch kijelző és vezérlőpanel - 5 000 Ft. Link
- ezüst
- dobozával, minden tartozékával
- egyik hőérzékelője hiányzikIKEA mennyezeti lámpa - 4 000 Ft. Link
- 3db királykék színű búra, fekete, kör alakú mennyezeti doboz
- alig hasznalt, szép állapot
- Typ: T9413Hunter SVC-100 öntözőautomata - 10 000 Ft. Link
- 1 zóna
- elemes működés, nem igényel vezetékezést
- 9V-os Hunter mágnesszeleppel
- specifikáció
- újszerű állapotKeresek, elsősorban cserében:
- kis kapacitású (4-8-16-32GB) SSD-ket, akár IDE csatolójút is -
Potib
tag
Eladó:
LG 106-os plazma tv - 64k
Pioneer DV2750 dvd lejátszó - 10k
WD 160GB WD1600AAJS SATA (HDD Sentinel - 100/100)
Maxtor 200GB 6B200PO PATA (HDD Sentinel - 92/99)
----------------
2 féle haspad újszerű állapotban (AB King Pro és AB Body Shaper hasizomerősítő)Multifunkciós kondigép újszerű állapotban
2db 1kezes tárcsás súlyzó (tárcsák: 4x2,5kg + 4x1,25kg)
2 forgószék ("Magas" háttámlás kék szövet forgószék. Alacsony támlás kék-fekete forgószék kialakítása miatt inkább gyereknek, de 100 kilót ez is elbír.)
Előszobafal szinte új (fogassal, tükörrel, cipőtartóval)
Kérésre képet küldök.
Szállításban sajnos nem tudok segíteni.
Árak megegyezés szerint.Érdeklődni privátban.
-
Csöves
őstag
USB-párhuzamos port átalakítója, feleslegbe nincs valakinek?
-
kejfel
tag
Hello fórumozók!
van pár eladó cuccom akit érdekel nézzen szét közte. debrecenieknek 10% kedvezmény mindenből!
PC, alkatrész:
PII konfig Intel Celeron 466 Mhz
Deer DR-8400BTX 400W
AVerMedia AVerTV GO 007 Plus/FM Plus
Leadtek WinFast A6600 GT TDH
D805 a tuningbajnok + ajándék rézmagosHDD
Maxtor 160GB (6V160E0 Sata2 3Gb/s HDD)
Samsung HD502IJ 500GB/7200rpm/16MBEgyéb:
GABI gyerekágy (ágyneműtartós, kihúzható)
Aiwa NSX-R30 (80 Watt)
PSP Slim 2004 (Piano Black)
HDD keret + Hard Drive Connector (SATA)
iPod Touch 3G 8Gb - John Lennon edition -
törölt tag
Videovágó sw-ek egynémelyke el sem indul lapozófile nélkül...
PLaci58: A RAM-ba cache-elt dolgokat abban a pillanatban kirámolja onnan, ahogy egy alkalmazás igényt jelent be annyi memóriacímre. Szóval semmitől nem vesz el helyet ezzel, csak használja a rendelkezésre álló erőforrásokat.
Az meg nem igaz, hogy a RAM felét lefoglalja magának a Win. A W7 és a szolgáltatásai nem esznek többet 5-600MiB-nál. Amit cache-el azt meg nem magának foglalja le, hanem az alkalmazásoknak.
-
RexpecT
addikt
7m-es 1.3 HDMI kábel , az egyik csatlakozója 90°-al elforgatott 2500Ft.
-
Big_Leslie
tag
Eladó Fujitsu Siemens Amilo Pro készülék hibátlan állapotban. 1GB RAM, 120GB HDD, Bluetooth, Wifi, Win7 op.rendszer. Cpu:T1300 Dual (1,66Mhz*2) Aksija jó,kb 2óra.Csere nem érdekel! Belföldre előre utalással bárhova postázom! 40eft. Érd.pü-ben!
-
Big_Leslie
tag
Sziasztok noti akció!
IBM T40 1,5-ös proci, 14,1" 512MB Ram Dvd Combo és új 80GB HDD szép állapot legális XP 27eft
IBM X31 Pentium M 12,1" 512MB RAM új 80GB HDD szép állapot legális XP 26eft
IBM X32 12,1" Centrino proci 512MB RAM új 80GB HDD szép állapot legális XP 26eftKipróbálható,3-hónap garanciával!
érd.pü-ben csere nem érdekel!
üdv L.
-
sto1911
veterán
Debrecenben hol tudok olcson vizhuteshez valo hajlekony csovet venni?
-
ati012
őstag
válasz
Chesterfield
üzenetére
Szeretik pedig

Egy kis kasznimunka ráférne, de 130ért ez az autó baráti áron van.
-
wwhy
veterán
Keresek USB-s szkennert. Semmi extra, csak mukodjon, ne legyen karcos az üveglap..
2000-2500Ft. -
XtremLor
őstag
válasz
fenergie84
üzenetére
ez esetben lehet meggondolom meg ezt a lapot, mivel nalam is huzva lenne a cpu es 2 kartyaval menne

koszonom a tanacsot
-
fenergie84
addikt
válasz
XtremLor
üzenetére
Nekem addig tökéletes volt, míg 1 kari volt benne, mikor már 2 került bele és a proci is tuningolva lett, akkor szabályosan megfőtt.

win7 betöltést követően kb. 10 másodperc múlva megfagyott, de úgy hogy tényleg a képernyőre fagyott minden.
Akkor elkezdtem fogdosni a lapot és a chipset hűtő+ramok annyira forróak voltak, hogy megégették az ujjam hegyét. Egy plusz vetni segített a problémán, de már akkor láttam, h nem százas a lap...
Pedig tényleg durva jószág, főleg a CFX miatt
-
XtremLor
őstag
válasz
fenergie84
üzenetére
van jopar erv ami melette szol, a 2x16 pci-e cf miatt, 8db sata, es a slotok ugy helyezkednek el hogy a tvtuner es a hangkartya is helyet kapna nem kellene cserelnem ahogy a ramokat se
Jo lenne talalni egyet itt Debrecenbe... 
hatha nem egy haldoklo lapot fogok ki
-
bobace
addikt
T-Mobile Vairy Text (Alcatel OT-800) mobiltelefon eladó. Kártyafüggetlen készülék, pár hónapja van használatban. Szinte tökéletes külső állapot (egy két apró kopás), hibátlan működés, egy hetes akksi. Doboz, leírás, füles, töltő van hozzá.
9k. -
RootRulez
félisten
-
XtremLor
őstag
Hi
Nincs valakinek egy elado Gigabyte ga-x48-ds5 alaplapja?
-
törölt tag
Keresek nagyobb processzort (am3) athlon x2 235e oem cpu beszámítással.
-
Vladi
nagyúr
-
simii16
aktív tag
Sziasztok!
Motorola Defyje van valakinek? Szellemkattintgatós problémám lenne vele. Lehet ez szoftveres probléma? 4.0.3 van rajta jelenleg, ezzel szokott előjönni a hiba.
Ha valaki akar vele esetleg foglalkozni, akkor nyomott áron eladó lehet. Bővebben privátban.. -
copass
veterán
válasz
PLaci58
üzenetére
én hagyom alapon, ezekből a tweakekből általában mindíg csak a baj van, instabil lesz a rendszer, az meg senkinek nem jó.
nekem 8gb van az otthoniban,~6gb mindíg szabadon van, persze ez renderkor,=3dsmax+vray) elfogy szépen 1-2 gigáig.
Fagyás nem elfogadható a számomra. munkaeszköz, jól kell működnie.pont. -
sto1911
veterán
válasz
PLaci58
üzenetére
"Tudom, hogy ez a szolgáltatások miatt kell (pl. gyorsindítás), de felesleges minden elindított program adatait eltárolnia." - viszont ha elinditod, akkor gyorsabban indul, ill. ha kell a hely, akkor semmibe nem telik helyet csinalni a cache-elt programokbol.
@(#42047) zolikaDB: csak nem leloptak? Nekem az orrarol tunt el a logo...

-
pohár
félisten
vigyétek, vigyétek!
Tissot, Mido, Police, Swatch, Casio, Gant, Orient, Atlantic, Tag Heuer, és egyéb márkájú órák a boltinál kedvezőbb áron kaphatók!
Hivatalos garancia, forgalmazó által lepecsételt garancialevél jár minden órához, és akár már két nap alatt kézhez kapod!
Akár ő is a tied lehet:
pár megmaradt óra:
-
zolikaDB
veterán
Nincs vkinek alufelni kupakja Opelre? (gyári, 4db)
KÉP -
mindfreak
őstag
Eladó holmik:
-
PLaci58
addikt
válasz
kymera
üzenetére
Szerintem még Bill sem tudja, hogy mit csinál a windows

copass!
Nekem ne indexeljen. Tudom mi van a hdd-men. A lapozófájl nem rossz, egy átlag felhasználónak sokat javít a gép működésén, főleg automata méret megadásnál. Nekem nem fut semmi fontos a gépen. Nem probléma, ha lefagy. Mondjuk eddig nem tett ilyet. 1,5GB RAM van benne. Annak elégnek kell lennie átlagos felhasználáshoz. Amúgy is utálom, hogy bármekkora RAM-ot tesz a gépbe az ember a windows elhappolja magának a felét. Tudom, hogy ez a szolgáltatások miatt kell (pl. gyorsindítás), de felesleges minden elindított program adatait eltárolnia. -
mitulabattyi
aktív tag
válasz
sto1911
üzenetére
Vagy csinálni kell egy ramdisket, és arra tenni a pagefile-t, mondjuk 512MB-ot. Nekem 8GB ram van a gépben, ebből a win /win7 64bit/ ~1400MB-ot használ, de alapbeállításon nekem is 8GB volt a lapozófile (ki is kapcsoltam egyből).
Ha új telepítés akkor szerintem azért tekeri a HDD-t, mert még nincs beállva a rendszer. Töredezettségmentesítés, indexelés, superfetch... -
-
_seth_
veterán
válasz
copass
üzenetére
8 giga ramom van, kikapcsoltam a lapozófájlt, a vinyó sokkal kevesebbet dolgozik ennyit értem el vele. Régen is arra volt kitalálva a lapozófájl, hogy kevés ram mellett is lehessen nagy ramigényű alkalmazásokat futtatni de ennek már lejárt az ideje, pláne 24 giga rammal bár ha videóvágásra van akkor érdemes figyelni a feladatkezelőt, hogy átlagban mennyit foglalnak le a programok, + ha a winnek nem lenne elég a fizikai úgyis jelzi, hogy kell neki a lapozófájl.
Az pedig már csak a windows tudja, hogy 24 gb ram esetén egyáltalán mit tesz ki a pagefileba. -
copass
veterán
válasz
kymera
üzenetére
annyit próbálj meg hogy a lapozófájlt, állítsd át egy másik partícióra. lapozófájlt nem kapcsolunk ki, alap. úgyanúgy az indexelést se.
még egy kérdés: ez a konfig egy zsírúj vas 0 óra üzemidővel vagy már megvan egy ideje dolgoztál is vele és most új oprendszer ment rá?
Ha új vas akkor vmi hardverrel lehet a bibi=gar, ha régi vas akkor kell egy folyamat naplózó és nézni hogy mit dolgozik ennyire. -
fenergie84
addikt
Nem tudjátok, hogy eredeti bőr szíjat (nadrágövhöz) hol kapok emberi áron?
Csatom lenne, csak szíj kellene hozzá... -
GLOCK34
aktív tag
válasz
Daniel Alves
üzenetére
Complex- Létai út, Mofém kereskedés- Nyíl utca, Szatmári kereskedőház.
Ócó kínait ne vegyél,nagyon halálosak.
-
dbius
veterán
válasz
kymera
üzenetére
Indexelő szolgáltatást próbáld meg leállítani.
Esetleg vírusírtó indításkor nem végez rendszerellenőrzést?
Valamint a virtuális memóriát kapcsold ki, ha még nem tetted meg. (videóvágásnál sem hiszem, hogy kell, ha van ennyi RAM)
szerk: most látom, hogy ezeket - vírusírtó kivételével - már említették többen is, akkor egyéb szolgáltatások is okozhatják - folyamatosan indulnak el a háttérben -
-
kymera
őstag
válasz
RexpecT
üzenetére
copass - igen , 24 Gb RAM.
Gondolom látod a konfigból hogy ez nem "gémer" gép. Elsősorban video-vágás-szerkesztés , konvertálás és renderelés a fő szempont. Az rendben is van hogy betekeri a 24 Gb RAM -ba az igényelt /telepített programokat - de itt nincs semmi telepítve csak szigorúan az op-rendszer. 
fenergie84 - jogos ! A lapozófájl mérete 24 Gb körül van. De ha csak az op-rendszer van a gépen akkor mit tölt 8 percig ?

PLaci58 - az indexelés nincs kikapcsolva, de most kikapcsoltam és az eredmény ugyanaz
(talán nem 5 - 8 percet teker a vinyó , hanem 4 - 6 percet)RexpecT - köszönöm szépen . Ebből az egészből talán ez a lényeg : The downside is slower load times for items that are not already cached, as the item must be both read from disk to and RAM, and then the RAM written back to disk. In practice, though, the penalty is minimal as Windows will make use of idle or low-demand times on your system for the 2nd part, and the optimizations make the need for this rare. As a side note, linux works the opposite way, and tries to avoid all paging by default.
De őszintén megvallva a jelenséget akkor sem értem lévén hogy egy nyers OP-rendszer van a gépen és semmi más

-
RexpecT
addikt
válasz
kymera
üzenetére
In Windows, this is all about paging.
By default, windows likes to keep a backing store in the page (swap) file for everything in your physical memory. Most of the time this is great for multi-tasking, as it means you don't have to wait for the operating system to page out RAM when you start up a new app and memory is full — that task is already done. This makes further optimizations like SuperFetch (a service that runs in the background to pre-load programs into memory) possible.
The downside is slower load times for items that are not already cached, as the item must be both read from disk to and RAM, and then the RAM written back to disk. In practice, though, the penalty is minimal as Windows will make use of idle or low-demand times on your system for the 2nd part, and the optimizations make the need for this rare. As a side note, linux works the opposite way, and tries to avoid all paging by default.
Your question asks about two things: reducing disk use and pre-loading information into RAM.
To reduce disk use in Windows, you can turn off paging by setting the size of the page file to zero.
To get windows to pre-load everything into RAM, just make sure that the SuperFetch service is running (it is by default).
Note that these two tasks are largely incompatible. If you use SuperFetch without using a page file, your RAM will get filled up with stuff that is not currently needed. Because this RAM can't be swapped to disk, that RAM will be unavailable to applications and your computer will often be slower, not faster.If you feel you have enough RAM to keep everything in memory, the thing to do is to turn off both paging and superfetch. Now, you will have to wait for apps to load from disk into memory, but you will have access to all your RAM when you need it. You also no longer have to wait on superfetch to load things for you after your system boots.
-
drater
tag
-
kymera
őstag
válasz
sto1911
üzenetére
Joltee - próbáltam 12 Gb RAM-al is - de ugyanez volt.

pohár - nálam a procihasználat 50% körül van a kritikus 5 - 8 percben (az indítást követően) és ezt követően normalizálódik 0 - 3 % között.
fenergie84 - az alaplap biosában választhatok IDE , RAID , AHCI között.
Jelenleg AHCI -n van. Az alaplap újszerű , garos , eddig nem volt gond vele , bios sem volt még frissítve rajta
sto1911 Indításkor a feladatkezelőben minden folyamat 0%-on van és mégis teker a vinyó

-
ati012
őstag
Kimérős motoradalék érdekel valakit?
5literes kannában van, de kisebb kiszerelésben is eladó.
Amire jó:
-Olaj folyást meggátolja.
-Tisztítja az üzemanyag rendszert, szelepeket, befecskendező rendszert.1 adag (50 liter benzinhez) ~1800 Ft.
-
PindurAnna
Közösségépítő
válasz
Daniel Alves
üzenetére
Tescoban az újságos rész mellett van most egy csomó csaptelep kirakva meg ez meg az akár 90°%-os árengedménnyel is

-
blasko92
őstag
Valamint keresek hörcsögitatót

-
ati012
őstag
Régi, akár totálkáros autódat ami csak a pénzed viszi adásvételivel névre veszem.

Régi, totálkáros, bontásra szánt autódat ami csak a pénzed viszi a háztól
adásvételivel névre veszem.
Nincs többé:
-gépjárműadó,
-biztosítás,
-egyéb költségek!Bármilyen korú, állapotú, gyártmányú autó érdekel!
Természetesen érte megyek.tel.: 06-70-676-1835
Autók bontáson:
Seat Marbella, Fiat Panda mk1, Fiat Tipo, Volkswagen Golf III, Suzuki Swift mk2, Suzuki Alto mk2, Suzuki Marutti.Alkatrész kell? Írj privátot

Használt autók:
MAZDA 323 1.9i 16V GT igazi csajozós verda, hatalmas hátsó térrel

MERCEDES-BENZ 190 E 2.0 valós kilométerrel. Ha akarod vissza pörgetem. Nagyon kényelmes, nagyon raj.
-
rayoliviero
veterán
-
kiss.a
tag
82es LCD tv-t kersek 100Hz.
-
ati012
őstag
Csákvárra (Fejér megye) megy valaki?
3.000 Ft-ttal tudom díjjazni, 4 db kereket kellene elvinni.
-
Alyens
aktív tag
Aktív témák
- Dell latitude 5330 i5-12.gen/8gb ddr4/250gb ssd/magyar Bill./új akku (Esztétikai hibás)
- Erőmű Magyar! Lenovo P16 ( Core I9 12950HX 32Gb DDR4 512Gb SSD Nvidia RTX 4Gb video) laptop!
- SONY PLAYSTATION 5 PRO KONZOL, 2TB
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 29 hónap gyártói garanciával
- Elegoo Saturn 4 Ultra 16K + Mercury Plus V3.0 + Mini Heater
- ASTRO A50 WIRELESS HEADSET + BASE STATION 4th gen. fejhallgató
- Új, Aktiválatlan iPhone 16 (128 GB) (rendelhető)
- Apple iPhone Xs 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Akkor meg ne süsögtesse, ezzel is kitolom az élettartamát.

lehet 100ból 1 ilyen van...

)