- iGO Primo
- Google Pixel topik
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- One mobilszolgáltatások
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- Yettel topik
- Készül a Xiaomi Smart Band új generációja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Aktív témák
-
zolikaDB
veterán
válasz
mindfreak #41541 üzenetére
Milyen kocsi alatt lesznek?
Illetve: ma voltunk átíratni autót a városházán. Megkérdeztem, h ott személyesen van-e lehetőség előzetes időpontigénylés nélkül erre, némi várakozással? Válasz: MÁR nincs, azért mert nem rendelkeznek elegendő forgalmival, és emiatt kell átlag 1 hetet várni... Ez normális? Nincsenek meg a technikai feltételei annak, h elegendő számú okmányt tartsanak, igényeljenek? -
mexicanraven
senior tag
válasz
mindfreak #40892 üzenetére
UP a cuccnak, remek kis szett, nalunk 2 par Z2300 utan ez az utod, es tobb, mint egy/masfel eve tokeletesen mukodik!
Az elodhoz kepest a szatelitek jobbak, teltebb hangzasuak, a sub gyengebb, de ez elhanyagolhato!
Jah es hallottam mar normalis sztereot is erositovel, ami nem 30k-ba kerult, de nekem erre van igenyem es penzem is! Ezt azok miatt irtam akik szamara nem hangzas a 2.1!
Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Lenovo Legion 5 Gamer laptop, gyönyörű állapotban, tuningolva!
- Lenovo LOQ 15IRX9 - 15,6"FHD 144Hz - i7 13650HX - 16GB - 1TB SSD - Win11 - RTX 4050 6GB - 2év gari
- Apple Watch 7 45MM Nike Edition + sok tartozék
- Lenovo 13"FullHD IPS,i5 8265u(8x3,9Ghz)Magyar Világító billentyűzet,nVmeSSD,jó akku
- Lenovo Legion 5 Gamer Laptop gyönyörű állapotban, dobozával. (RTX 3060)
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged