- iPhone topik
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
I02S3F
addikt
válasz
Shyciii #9832 üzenetére
És @majkimiki
Flatpak-et valahol olvastam, de rájöttem, hogy nekem nem kell! Nem indokolta az lmde sem, mert azt a pár konfigot megcsinálom én a sima Debian-on, amire szükségem van!
Indokolatlanul féltem a Debian-tól és az általa okozott esetleges problémáktól! Kifejezetten könnyű telepíteni és beállítani és stabil!
-
fap333
aktív tag
válasz
Shyciii #9823 üzenetére
Köszönöm mindenkinek a válaszokat!
@májkimiki:
Fn+F2-re nem csinál az égvilágon semmit. Ezzel lehetne ugye váltani a videó kimenetek között, de nem vált át a d-sub kimenetre.
@Apollyon és @Shyciii:
feltelepítettem azt a csomagot, ami tartalmazza az xrandr parancsot, viszont sajnos nem tudam működésre bírni, mivel minden próbálkozásomra az a válasz jött, hogy "Can't open display". Lehet túl régi ez a lapatop...@Shyciii:
Egyébként a scripteket beküldtem, munka után megpróbálkozok majd megint egy monitor lecsukással, meglátjuk mi lesz. -
válasz
Shyciii #9704 üzenetére
Tudtommal erre nincsen minden kétséget kizáró módszer. Pont nemrég olvastam, de már meg nem mondom, hogy hol, de egy disztró összeállító blogger panaszkodott, hogy az egyik probléma a grafikus csomagkezelő fejlesztésével, hogy sok csomag nem jelez vissza, ha újraindításra van szükség.
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- 3 hónap Aimlabs Plus Premium - Valorant
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!)
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- GT710 passzív videokártya
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest