- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Hirdetés
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
I02S3F
addikt
Van értelme plymouth-ot telepíteni? Vagy jobb alapbeállításon hagyni és ezzel a szem cukorkával nem foglalkozni?
-
I02S3F
addikt
válasz
Shyciii #9832 üzenetére
És @majkimiki
Flatpak-et valahol olvastam, de rájöttem, hogy nekem nem kell! Nem indokolta az lmde sem, mert azt a pár konfigot megcsinálom én a sima Debian-on, amire szükségem van!
Indokolatlanul féltem a Debian-tól és az általa okozott esetleges problémáktól! Kifejezetten könnyű telepíteni és beállítani és stabil!
-
I02S3F
addikt
Sziasztok stabil Debian-t nem érdemes flatpak-el borzolni?
Csak a Zoom, az Anydesk és a chrome lényeges! Ezeknek van deb fájlalja is. Akkor így felesleges is a Flatpak?
Másra nem használom a flatpak-et.
Új hozzászólás Aktív témák
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Humble megmaradt kulcsok Frissítve 08.05
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest