Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Így nézhet ki a Huawei Pura 90
- Komoly kihívót küldött a konkurenciára a Honor
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Könnyű, egyszerű, mutatós óra a Honortól
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
PROHARDVER! témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Keresés
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shyciii
veterán
Nah ennek örülök, szívesen
Amúgy még mikor még évekig Arch Linuxoztam, akkor írtam a telepítésre beállításokra scriptet, mert ott a minimal telepítéshez semmi segéd nem volt még akkor (most is csak egy egyszerű). nemrég jöttem Debian-ra, mert nem nyugszom
Ide is áthoztam a scriptjeimet, persze módosítva, mert van ami kapásból működött, és van ami nem, így kicsit alakítgatni kellett rajta, pedig mindegyik bash shellre volt írva.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- PC Game Pass előfizetés
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Amúgy még mikor még évekig Arch Linuxoztam, akkor írtam a telepítésre beállításokra scriptet, mert ott a minimal telepítéshez semmi segéd nem volt még akkor (most is csak egy egyszerű). nemrég jöttem Debian-ra, mert nem nyugszom
Ide is áthoztam a scriptjeimet, persze módosítva, mert van ami kapásból működött, és van ami nem, így kicsit alakítgatni kellett rajta, pedig mindegyik bash shellre volt írva.