Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Karácsonykor nyerte meg a Honor az üzemidőcsatát
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ludovicus
aktív tag
válasz
Siriusb
üzenetére
Nálam is hasonló a helyzet, már ami a KDE általános használhatóságát illeti. Én squeeze óta használok KDE-t debiannal és most futok bele a legtöbb problémába, pl. néha én is hiába kattintok az application launcher ikonjára, az alsó tálcára tett programikonok (transmission, deadbeef) semmilyen funkcióval nem bírnak, a lokalizáció kb. 50%-os. Fontolgatom, hogy visszatérek wheezy-re és várok még fél évet a frissítéssel...
-
tlac
nagyúr
válasz
Siriusb
üzenetére
Nemrég raktam fel a Debian 9-et KDE-vel. Ez a hosszú bejelentkezés csak az első indításnál volt tapasztalható, utána nem.
nekem konkrétan lefagyasztotta a gépem, ez nagyon rossz ómen
így még sosem jártam egy friss telepítésnélreset után pedig csak egy asztal jött be panel nélkül
config fájlok törlése után lett csak jólehet ezzel most el is játszotta a becsületét
-
tlac
nagyúr
válasz
Siriusb
üzenetére
én vm-en próbálgattam a kde-t és elgondolkoztam rajta, hogy újra adjak neki egy esélyt
viszont tényleg bugos, pl. a magyar lokalizáció az nagyon rossz, nagyon sok helyen hiányzik a fordítás, meg hülyeség van fordítva
annak meg megörültem, hogy támogatja a grafikus felület skálázását, ami a 4k-s monitoromhoz hasznos, na de ezt is pont látványos helyeken hibásan csinálja
Új hozzászólás Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bestbuy játékok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Linux Mint
- Futás, futópályák
- Házimozi belépő szinten
- Pánik a memóriapiacon
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- PC Game Pass előfizetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Dell XPS 13 9380 FHD, 16GB RAM, 256-512GB SSD, szép állapot, számla, garancia . Utolsó db.
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman T4 Plus be quiet! 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest