Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Siriusb

veterán

válasz tlac #8241 üzenetére

Na, ezért használtam sok éven át Arch Linuxot. Ahhoz képest, hogy a rolling release modeltől többen tartanak, teljesen stabil volt nálam, kevés probléma akadt, ami a rendszer használhatóságát befolyásolta, de általában arra is volt - vagy született hamar - megoldás a fórumokon.
    Azért is váltottam a debianra, ha barátoknál, ismerősöknél kell valamit felrakni, kicsit ismerős legyen a rendszer, ám lehet nem a stretch-csel kellett volna belevágni. :D

Azért valljuk be, valószínűleg egy openbox esetén nem problémáznánk ennyit. Amúgy a rendszer becsületére legyen mondva, a szkennerem például minden játszadozás nélkül működik, amivel Arch-on kínlódtam az utóbbi időben.
    Azért én adok neki egy kis időt, hátra rendbehozzák a KDE-t. Amikor annak idején bejött a gnome-shell, annak is hónapokat adtam, hátha jó lesz, de aztán temettem... Mondjuk nem hiszem, hogy most is lenne ennyi türelmem. :D

Amúgy egy új debian verzió általában jó szokott lenni, és csak a mostani eset a kivétel?

(#8242) Ludovicus
    Mondjuk egy hibajegyet nem nyitottam, de gondolom általános problémák ezek, s hamarosan foglalkoznak vele. Ha nem lesz változás, én is felrakok valami stabil előző verziót, de remélem nem kell visszafele lépnem. Lokalizáció: na, én nem bírom magyar nyelven használni. Egyszer-kétszer kipróbáltam, de számítástechnikai területen nem bírom a magyar fordítást. No meg ha keresni kell valamire megoldást a neten, sokkal egyszerűbb, ha már eleve tudom az angol megnevezést.

Új hozzászólás Aktív témák