Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Honor Magic4 Pro - varázsolj nekünk valami szépet
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Folyamatos vérnyomásmérést kínál a Huawei Watch D2
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Siriusb
veterán
Na, ezért használtam sok éven át Arch Linuxot. Ahhoz képest, hogy a rolling release modeltől többen tartanak, teljesen stabil volt nálam, kevés probléma akadt, ami a rendszer használhatóságát befolyásolta, de általában arra is volt - vagy született hamar - megoldás a fórumokon.
Azért is váltottam a debianra, ha barátoknál, ismerősöknél kell valamit felrakni, kicsit ismerős legyen a rendszer, ám lehet nem a stretch-csel kellett volna belevágni.
Azért valljuk be, valószínűleg egy openbox esetén nem problémáznánk ennyit. Amúgy a rendszer becsületére legyen mondva, a szkennerem például minden játszadozás nélkül működik, amivel Arch-on kínlódtam az utóbbi időben.
Azért én adok neki egy kis időt, hátra rendbehozzák a KDE-t. Amikor annak idején bejött a gnome-shell, annak is hónapokat adtam, hátha jó lesz, de aztán temettem... Mondjuk nem hiszem, hogy most is lenne ennyi türelmem.
Amúgy egy új debian verzió általában jó szokott lenni, és csak a mostani eset a kivétel?
(#8242) Ludovicus
Mondjuk egy hibajegyet nem nyitottam, de gondolom általános problémák ezek, s hamarosan foglalkoznak vele. Ha nem lesz változás, én is felrakok valami stabil előző verziót, de remélem nem kell visszafele lépnem. Lokalizáció: na, én nem bírom magyar nyelven használni. Egyszer-kétszer kipróbáltam, de számítástechnikai területen nem bírom a magyar fordítást. No meg ha keresni kell valamire megoldást a neten, sokkal egyszerűbb, ha már eleve tudom az angol megnevezést.
Új hozzászólás Aktív témák
- Árváltozás + játék DVD: Watch Dogs Deadsec Edititon
- Witcher 1 Collector's Edition
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 7500F / RTX 4060 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440s - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4013, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest