- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Második bétánál jár a One UI 8
- Megvan, milyen chipet használ a Pura 80 Ultra
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
gyulank #8114 üzenetére
Az a baj, hogy amit telepítettél az már igen régi, egyébként se a friss csomagokról híres a Debian, de napokon belül kinn a 9-es verzió, az csak frissebb lesz azért.
Én anno a Debianon a repókkal variáltam, ha frissebb kellett valamiből, itt láthatod is, milyen verziók vannak a stable, sid, strech és experimental repókban.
Debianban más bejelentkező csomag van, azért másabb, mint amit megszoktál, de gondolom a képernyő energia beállításait itt is meg lehet oldani, én anno Cinnamonnal ugyanúgy megoldottam majdnem mindent, mint Mint-en. Igaz szokatlan volt a régebbi Cinnamon verzió néha......
Új hozzászólás Aktív témák
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest