- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- A legolcsóbb és a legdrágább új iPhone fogy a legjobban
- Yettel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
gyulank
üzenetére
Az a baj, hogy amit telepítettél az már igen régi, egyébként se a friss csomagokról híres a Debian, de napokon belül kinn a 9-es verzió, az csak frissebb lesz azért.
Én anno a Debianon a repókkal variáltam, ha frissebb kellett valamiből, itt láthatod is, milyen verziók vannak a stable, sid, strech és experimental repókban.
Debianban más bejelentkező csomag van, azért másabb, mint amit megszoktál, de gondolom a képernyő energia beállításait itt is meg lehet oldani, én anno Cinnamonnal ugyanúgy megoldottam majdnem mindent, mint Mint-en. Igaz szokatlan volt a régebbi Cinnamon verzió néha......
Új hozzászólás Aktív témák
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 - i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A4000 8GB 1 év gar.
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN NULL Perces
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő