-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
bambano
üzenetére
Oké, de hogyan lépek be az eszközre, hogy kiadjam ezeket a parancsokat?
Néztem azt a mappát ahol ezek a dolgok vannak tárolva, ott csak a ttyS1-re volt target vagy mi.
Amúgy nem tudom mi történt. 2 másik kernel, azok moduljaikkal, és dtb fájl készletükkel már használtam ezt a gépet ugyanezzel a rootfs-el, mindkettőnél be tudtam jelentkezni a debug porton. Most a 3. kernelt fordítottam, kisakkoztam miket kell bekapcsolni hogy egyáltalán működjön minden, de így meg belépni nem tudok...
Ez a kínlódás egyébként azért van, mert az első két megoldással a /dev alatt nem jön létre az fb0 framebuffer kimenet, az nélkül meg nem tudok x-et indítani a rákötött lcd életre keltéséért. - és nem csak én jártam így a framebufferrel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Apple iPhone 12 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 550W
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
- Samsung Galaxy S10 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest