Hirdetés
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- Így lehet kiszúrni, ha kamu AirPods fülest akarnak eladni neked
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Garmin topik
- iPhone topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Fotók, videók mobillal
- Poco F8 Ultra – forrónaci
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
olivera88
veterán
Hogy érteed h elrejeti a részleteket az Anaconda?
A home mappában rejtett fájlok megjelenitését ha bekapcsolom akkor a .local ban találok egy ugyalyolan Magics könyvtárat mint az Anacondában. Erre is hivatkozott a képen amit beszúrtam, csak ugye ott nem találta. Itt a lib könytvtárban van, az Anacondában meg az envs mappában.
/home/oliver/.local/lib/python3.7/site-packages/Magics/
/home/oliver/Meteo/Anaconda3/envs/ecmwf/lib/python3.8/site-packages/Magics/
Most megnyitottam a Magics nevű python fáljt, amiben ezt írja.This Python interface needs to find the Magics library
#
# We first search LD_LIBRARY_PATH. If you have strange behaviours,
# check your $LD_LIBRARY_PATH.
# This is only required on Linux! Therefore we do not have to checkEz lehet a baj akkor ha jól értem.
Az Anacondán kivül futattás gyorsabb, illetve kényelmesebb, ezért szeretném megoldani. Ugye így nem mindegy egyes scpript nevét beírni terminálba, hanem enter fájlra, vagy Geanyból futattom és már meg is térkép amit a program készit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- PC Game Pass előfizetés
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4457
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! EVGA FTW3 Ultra Gaming RTX 3080 10GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- Eladó egy pixel 8 pro 128/12
- RAZER Kunai Chroma 140mm 3 darabos szett RGB Ventilátor.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest