- Fotók, videók mobillal
- iOS alkalmazások
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Android dual SIM okostelefonok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
olivera88
veterán
Hogy érteed h elrejeti a részleteket az Anaconda?
A home mappában rejtett fájlok megjelenitését ha bekapcsolom akkor a .local ban találok egy ugyalyolan Magics könyvtárat mint az Anacondában. Erre is hivatkozott a képen amit beszúrtam, csak ugye ott nem találta. Itt a lib könytvtárban van, az Anacondában meg az envs mappában.
/home/oliver/.local/lib/python3.7/site-packages/Magics/
/home/oliver/Meteo/Anaconda3/envs/ecmwf/lib/python3.8/site-packages/Magics/
Most megnyitottam a Magics nevű python fáljt, amiben ezt írja.This Python interface needs to find the Magics library
#
# We first search LD_LIBRARY_PATH. If you have strange behaviours,
# check your $LD_LIBRARY_PATH.
# This is only required on Linux! Therefore we do not have to checkEz lehet a baj akkor ha jól értem.
Az Anacondán kivül futattás gyorsabb, illetve kényelmesebb, ezért szeretném megoldani. Ugye így nem mindegy egyes scpript nevét beírni terminálba, hanem enter fájlra, vagy Geanyból futattom és már meg is térkép amit a program készit.
Új hozzászólás Aktív témák
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 SUPER 12GB Be Quiet! Silent Base 601 850W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman N4 Chieftec 400W
- Eladó szép állapotban levő Samsung S22 8/128GB / 12 hó jótállással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3187, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest