Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Watch 2 - fast fashion
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Így változik a Galaxy A37 és A57 kamerája
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
olivera88
veterán
Hogy érteed h elrejeti a részleteket az Anaconda?
A home mappában rejtett fájlok megjelenitését ha bekapcsolom akkor a .local ban találok egy ugyalyolan Magics könyvtárat mint az Anacondában. Erre is hivatkozott a képen amit beszúrtam, csak ugye ott nem találta. Itt a lib könytvtárban van, az Anacondában meg az envs mappában.
/home/oliver/.local/lib/python3.7/site-packages/Magics/
/home/oliver/Meteo/Anaconda3/envs/ecmwf/lib/python3.8/site-packages/Magics/
Most megnyitottam a Magics nevű python fáljt, amiben ezt írja.This Python interface needs to find the Magics library
#
# We first search LD_LIBRARY_PATH. If you have strange behaviours,
# check your $LD_LIBRARY_PATH.
# This is only required on Linux! Therefore we do not have to checkEz lehet a baj akkor ha jól értem.
Az Anacondán kivül futattás gyorsabb, illetve kényelmesebb, ezért szeretném megoldani. Ugye így nem mindegy egyes scpript nevét beírni terminálba, hanem enter fájlra, vagy Geanyból futattom és már meg is térkép amit a program készit.
Új hozzászólás Aktív témák
- PC Game Pass előfizetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi