- OnePlus 15R - régen minden jobb volt
- MIUI / HyperOS topik
- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Elődje legnagyobb hibáját javítja az iPhone 17e
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
olivera88
veterán
Elfelejtettem válaszolni akkor.
Találtam egy oldalt a napokban ahol ir erről Meteoologiai program telepitéséről, és Anaconda telepitéséről, ( csak az baj Francia,
) és azt ajánlja h Anacondat máshova telepitsük.Google ford
"A szoftver különféle forrásokból származik, mindegyik függőségükkel. Igyekszünk ezeket az eszközöket nagyon különálló fájlokba osztályozni, egyrészt az evolúciós karbantartás megkönnyítése érdekében, másrészt a szoftvert elkülönítik egymástól, hogy elkerüljük a függőségi összeütközéseket.
Kezdjük azzal, hogy létrehozunk egy „Időjárás” mappát egy kényelmes helyen. Személyi számítógépen egyszerűen létrehozhat egy mappát otthonában.Nyisson meg egy terminált és menjen:"Ír valamit környezeti változokról, de nem vagyok biztos benne h mit kellene tenni.
Hogy eztet a ~ / .bashrc fájlba kell beleírni, vagy terminálba végrehajtani, de sztem inkább az utobbi.Egyelőre még nem telepitek semmit, várom az új HDD t, amire lesz egy Debian 10 húzva nagyvalószinűleg. Ha minden igaz Szerdán kerül rá sor.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- EA Sports WRC '23
- Horgász topik
- Windows 11
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- LEGO klub
- OnePlus 15R - régen minden jobb volt
- Napelem
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L440 - i3-4000M I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- HP EliteOne 800 G4 All-in-One i5-8500 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 512GB SSD Quadro T1200 W11
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4496
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Elfelejtettem válaszolni akkor.
) és azt ajánlja h Anacondat máshova telepitsük.