- Az iPhone a mobilpiac katalizátora
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
cigam
titán
A DVD 1. lemezéről futott a telepítő(pendrive-ra dd-vel kiírva). Mondjuk gyanús volt, hogy grafikus módban nem is indult el (vagy csak nem láttam). Viszont a karakteres telepítőt végigvittem, Gnome-ot beixeltem a printer szervert meg ki. ftp.fsn.hu van beállítva tükörszervernek. Mikor ps aux-al néztem, hogy mi fut, mintha láttam volna egy gdm3-at is. Nem emlékszem, mert azóta ellenpróbaképpen feltettem egy 18.04LTS ubuntu-t. Azzal van live GUI, és a telepítés (bár itt ott gyanúsan sokat gondolkodott)után is beröffent. Viszont telepítés/frissítés után látszólag gördülékenyen megy minden.
ubyegon2
Nem wayland-et használ? startx próbálkozott egy darabig, aztán nem tudott kapcsolódni az X szerverhez. Ami logikus, ha wayland-et használ.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3323
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest