- Samsung Z Fold7 vs. Honor Magic V5 - melyik a jobb?
- Yettel topik
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Pörögnek az Ulefone Armor eladások
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Magisk
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
WN31RD
addikt
Aham.
Tehát akkor a Debianos gép a NAT router, pontosan, ahogyan írtam.
(Nem DSL splitter (a doboz), nem DSL modem, hanem router, tehát a hálózati forgalmat szétosztó és irányító eszköz.)
A firewall-easy csomagot nem ismerem, annak a használatában nem tudok segíteni.
Ha ipfiltert nem talál a kernelben, az gáz. Elvileg be kellene húznia a modulokat magától, nem tudom, ez miért nem történik meg. Mivel én routerbe mindig modultámogatás nélküli custom kernelt rakok, nem igazán van tapasztalatom a standard Debian kernellel ilyen téren. Próbálj meg kiadni egy ''modprobe ip_tables ; modprobe iptable_filter'' parancsot, aztán meglátod, mi történik. De inkább azt javaslom, hogy csinálj saját kernelt, amiben fixen benne vannak a szükséges modulok, de csak azok...
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest