- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Az iPhone a mobilpiac katalizátora
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Óriáskészülék, kis akksival
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoltanz
nagyúr
válasz
ubyegon2 #8458 üzenetére
Nyugodtan nevezhetsz kezdőnek/újrakezdőnek, sokat elfelejtettem. Főleg azokhoz képest akik a topikban megfordulnak.
Ezt telepíteni nem vészes sztem, használatához viszont azért kell elszántság/idő/széles ismeretek, még az alap dolgokhoz is.Emlékszem a Red Hat-ra 1997-ben mikor telepítettem még a partícionálásnál pl blokk-ról blokk-ra ki kellett jelölni a dolgokat stb. De ebben a Debian telepítőben is sok hangolási lehetőség van, az Ubi ehhez képest egyszerű szerszám, szekerce
tlac
Köszi! Egy appnál/globálisan a nekem tetsző GTK (verziót) hol lehet beállítani Fluxbox-ban, Xfce-ben? Most rendben megjelnnek az eszköztárak, de ugyanúgy alap GTK.
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- LED világítás a lakásban
- Renault, Dacia topik
- Ubiquiti hálózati eszközök
- EA Sports WRC '23
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Tőzsde és gazdaság
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Autós topik
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- PC Game Pass előfizetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia (ELKELT)
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3341, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest