Hirdetés
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Alumíniumba öltözött a Nothing Phone (4a) Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- MWC 2026: Varázslatos kínai B-brand telefonok
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Magyarországon és Szlovákiában is debütált a Honor 600 Lite
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
jimmy399
senior tag
Sziasztok!
Debian 7.9 alatt lenne egy kis gondom. Google-t bátran használtam, de sajnos nem segített.
Deluge torrent klienst használok a Wheezy alatt megjelent legutolsó változatot az 1.3.3-ast. Erre a gépre nincsen telepítve graikus felület, mert Deluge-deamon-t használok rajta. Telepítettem a webui-t is hozzá, mert egy két disztriben nem lehet a grafikus felületen hozzá csatlakozni. A deluge-daemon egy külön fizikai gépen fut a debian 7.9-el, és ehhez csatlakozom hálózaton keresztül egy másik géppel.
Az más kérdés, hogy régebben mind a Arch alatt, mind az Ubuntu 15.04 alatt és Eos alatt is tudtam a grafikus klienssel csatlakozni a deluge-daemon-hoz, de egyszer csak se az Arch se az Ubi alatt nem lehetett már... Nem sikerült kideríteni, miért, annyit jelez a kielns, hogy connection closed cleanly. No, mondom, akkor még megy a webui, no para. De pár héttel ezelőtt egyszer csak beírom a jelszót, és csatlakoznék de tök üres a böngésző és egyszer csak kiirja a szerverrel megszakat a kapcsolat...
Emiatt nem akarom legyalulni az egészet és újratelepíteni... Szóval fura, hogy ez is lehalt. Poén, Windows 10 alatt még megy a natív grafikus klienssel (1.3.11)-el a csatlakozás, sőt, Eos alatt is, de már a webui windows alatt is halott...Neten ahogy írtam nincs megoldás. Újratelepítettem a deluge-webui-t a deluge-daemont, de semmi változás. a Webes része nem megy már. Valami tipp/ötlet?
(Régebbi deluge verziókkal volt olyan nyűg, hogy a kliensnek és a szervernek is ua a verziónak kellett lennie, de ez megszünt talán pont az 1.3.3-as verzióval, bár a webui-val ez nem fügött össze csak a grafikus klienssel)
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Androidos tablet topic
- Macska topik
- Samsung kuponkunyeráló
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Mozgásban a Forza Horizon 6
- További aktív témák...
- PC Game Pass előfizetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-F - i5-8265U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Eladó 2db Pixel 7 obszidián 128/8
- Lenovo ThinkCentre/ Dell OptiPlex/ Hp EliteDesk mini, micro PC/ 8.-9.-10.gen/ Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest