- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- A Huawei február 26-án globálisan is bemutatja a Mate 80 Prót
- Google Pixel topik
- Fotók Google Camera Mod-dal (GCAM)
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sonja
nagyúr
Mostanában azon gondolkodtam, hogy a laposon (Lenovo G500) ideje lenne leváltani a Win-t Linux-al. Úgy döntöttem, hogy kipróbálok pár disztrót, így a Debian 8 Cinnamon-al kezdtem. Live-ban nézem meg őket. Majdnem tökéletes volt, de sajnos a beépített Bluetooth-ot nem ismeri fel.
(Egyébként Ubuntu alatt nincs vele gond, ott szépen felismeri.) A systemctl status bluetooth parancs írja, hogy active (running), de a hcitool dev csak annyit ír, hogy "Device: ", magyarán nem ismeri fel. A hcitool scan pedig a Device is not available: No such device üzenetet adja. Hogy tudom kideríteni, hogy milyen bluetooth vezérlő van a gépben? lspci/lsusb semmit nem mond a bluetooth-ról?! 
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - MÁR 13.00-S PS4 IS!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
(Egyébként Ubuntu alatt nincs vele gond, ott szépen felismeri.) A