- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- One mobilszolgáltatások
- Oppo a Vivónak: hagyd otthon a telekonvertert!
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Táncolni még nem tud, de stabilan áll az Android 17 a lábán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
jimmy399
senior tag
válasz
tzimash
üzenetére
Persze, hogy törvényszerű, hogy 600 gigásnak látja a wines lemezkezelő. Hiszen nem ismeri fel a Ext4-es fájllrendszert külső 3rd party program nélkül, sőt, csak a sajátjait (ntfs, vfat, fat32).
Nekem is annyival kevesebbet ismer fel, amennyit beállítottam. Ellenben annyit lát, hogy egészséges kondícióban van, és hogy RAW fájlrendszer
A sorrenben szerintem a grub konfigját kell módosítani, de majd egy expert leírja
Én annak örülök, ha nem akarja felismerni a gépen lévő másik két rendszert (Win8-1, Elementary OS),, azzal, hogy letiltom a grub.d-ben a probemod fájl futtathatóságát, és minden rendszer külön HDD-n van, így BIOS boot menüvel választom ki, meyik bootoljon be. (1 ssd, 2 hdd )
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Anime filmek és sorozatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One mobilszolgáltatások
- Új csodafegyverrel gyorsítaná CPU-it az Intel
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Oppo a Vivónak: hagyd otthon a telekonvertert!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Xiaomi 14T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook Air 15 M4 32GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 17 Pro Cosmic Orange 256GB karcmentes 100% akku (49 ciklus) garancia 2026.12.29-ig
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest