-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
jimmy399
senior tag
válasz
tzimash
üzenetére
Persze, hogy törvényszerű, hogy 600 gigásnak látja a wines lemezkezelő. Hiszen nem ismeri fel a Ext4-es fájllrendszert külső 3rd party program nélkül, sőt, csak a sajátjait (ntfs, vfat, fat32).
Nekem is annyival kevesebbet ismer fel, amennyit beállítottam. Ellenben annyit lát, hogy egészséges kondícióban van, és hogy RAW fájlrendszer
A sorrenben szerintem a grub konfigját kell módosítani, de majd egy expert leírja
Én annak örülök, ha nem akarja felismerni a gépen lévő másik két rendszert (Win8-1, Elementary OS),, azzal, hogy letiltom a grub.d-ben a probemod fájl futtathatóságát, és minden rendszer külön HDD-n van, így BIOS boot menüvel választom ki, meyik bootoljon be. (1 ssd, 2 hdd )
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Asus ROG MAXIMUS Z690 EXTREME Alaplap!
- iPhone 15 Pro Max 256GB 84% (1év Garancia)
- Beszámítás! Asus VZ239HE-W White 75Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 15 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-Z87X-UD4H Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest