Hirdetés
- Határozatlan időre kiszáll az Asus a mobilbizniszből
- Felturbózott energiaszelettel érkezik a OnePlus 16
- iPhone topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor Magic V2 - origami
- Apple Watch
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
válasz
üzenetére
Akármennyire is meghökkentő, én 5400-es vinyón tarton a Debiant, ugyanis a tárhely a fontos nem a sebesség. Azt a fél percet amíg bebootol, kibírom

Na jó, KDE-vel kicsit több, de a heti-kétheti 1 boot nem az a világi probléma.A 3-as gnome-ot nem használtam sokáig, mert számomra használhatatlan. Nem lehet beállítani rendesen, ellentétben az összes többi DE-vel meg WM-mel. Nem is tudom ezt hogy gondolták. A Gnome egyedül Kali linuxon van megoldva úgy hogy elviselhető, de az ilyen általuk moddolt cucc.
Elkalandoztam. Na szóval Gnome-on passzolom hogy lehet-e gyorsítani, ha lehet egyáltalán.
Új hozzászólás Aktív témák
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- HIBÁTLAN iPhone 17 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4464, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! Sony PlayStation VR2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 128 GB Pink 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 32GB / 1000GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs