- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Üzemidőben nyerne csúcscsatát az Oppo
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
válasz
CPT.Pirk #5910 üzenetére
Nos ilyen nekem is volt, az egyik pl. pont ma a Wine-nal amit nem tudok felrakni, mert valami függőségi problémája van.
Először a sima 32bitest tettem volna fel, és erre még pl. network-manager-t is el akarta távolítani. Felraktam a 64-es csomagot, amire kiírta mit kéne, és ezután próbáltam a 32bitest, ezután már nem akarta leszedni a fél rendszert, viszont kiírta a hogy javíthatatlan függőségek vannak, úgyhogy egyelőre hagytam a dolgot.Aztán a minap a skype-ot akartam feltenni, és ott is el akarta távolítani a fél rendszert, a komplett DE-vel együtt.
Szerintem ez a repók miatt lehetett, mert a sources.list-et elég sokszor átírtam. Lehet olyan programok vannak fent, amik a megadott repókhoz már nem tartoznak, ezért ahhoz próbálja magát igazítani a rendszer. Ez lehet hogy ökörség, de más nem jut eszembe hogy miért lehetett... azóta már egyébként sikerült feltenni a skype-ot.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Óra topik
- Xbox Series X|S
- Spórolós topik
- Gumi és felni topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- PC Game Pass előfizetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3201, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Mi Note 10 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Utolsó 2 darab - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest