Hirdetés
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Netfone
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
válasz
CPT.Pirk
üzenetére
Nos ilyen nekem is volt, az egyik pl. pont ma a Wine-nal amit nem tudok felrakni, mert valami függőségi problémája van.
Először a sima 32bitest tettem volna fel, és erre még pl. network-manager-t is el akarta távolítani. Felraktam a 64-es csomagot, amire kiírta mit kéne, és ezután próbáltam a 32bitest, ezután már nem akarta leszedni a fél rendszert, viszont kiírta a hogy javíthatatlan függőségek vannak, úgyhogy egyelőre hagytam a dolgot.Aztán a minap a skype-ot akartam feltenni, és ott is el akarta távolítani a fél rendszert, a komplett DE-vel együtt.
Szerintem ez a repók miatt lehetett, mert a sources.list-et elég sokszor átírtam. Lehet olyan programok vannak fent, amik a megadott repókhoz már nem tartoznak, ezért ahhoz próbálja magát igazítani a rendszer. Ez lehet hogy ökörség, de más nem jut eszembe hogy miért lehetett... azóta már egyébként sikerült feltenni a skype-ot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Xbox Series X /// 2 TB Model! // Számla + 1 év garancia
- iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3957, 100% Akkumulátor
- Egyedi névre szóló karácsonyfadísz rendelhető! 3D Nyomtatott!
- Honor X7D / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy S25 Ultra / 12/512GB / Kártyafügetlen / MediaMarkt Garancia 2028.12.02.-ig
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi