- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone 11 - népalma
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
mAtech
aktív tag
Sziasztok! Letöltöttem a legújabb debian xfce-lxde verzióját és telepítettem (régi gépre és virtuálisra is). Rákerestem miként lehet Synapticot feltenni. Találtam itt egy infót. Gondoltam uccu neki. Sajna nem ment fel, mert hiába írja ki, hogy milyen csomagokat fog telepíteni (20db) és az mennyi megabájt a folytatás után azt írja ki, hogy:
Nincs megjelenítendő csomag -- az 'i' utáni sorba kell a csomagneveket beírni.
És innentől kezdve loopba kérdezi, hogy Folytatja?Kérdés, mi maradt ki? Amit csináltam még
- apt-get update és apt-get upgrade parancsok. Persze su üzemmódban mindegyik.
- deb csomag letöltése és installálásának megpróbálása a dpkg parancssal. Ott meg valami függőségekre hivatkozva állította le a dolgokat.Ötlet?
Köszi,
A.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Blue Titanium Titán dizájn, Pro teljesítmény 128 GB
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest