-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
mAtech
aktív tag
Sziasztok! Letöltöttem a legújabb debian xfce-lxde verzióját és telepítettem (régi gépre és virtuálisra is). Rákerestem miként lehet Synapticot feltenni. Találtam itt egy infót. Gondoltam uccu neki. Sajna nem ment fel, mert hiába írja ki, hogy milyen csomagokat fog telepíteni (20db) és az mennyi megabájt a folytatás után azt írja ki, hogy:
Nincs megjelenítendő csomag -- az 'i' utáni sorba kell a csomagneveket beírni.
És innentől kezdve loopba kérdezi, hogy Folytatja?Kérdés, mi maradt ki? Amit csináltam még
- apt-get update és apt-get upgrade parancsok. Persze su üzemmódban mindegyik.
- deb csomag letöltése és installálásának megpróbálása a dpkg parancssal. Ott meg valami függőségekre hivatkozva állította le a dolgokat.Ötlet?
Köszi,
A.
Új hozzászólás Aktív témák
- Újra kapható lesz az Xperia 1 VII Európában
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Az Xbox égisze alatt oldaná meg a PC-s játékosok legnagyobb gondját a Microsoft
- Azonnali notebookos kérdések órája
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Windows 11
- Apple Watch
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- 10 GB-os RTX 3080 OEM
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest