- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Ez is egy kafa utólagos fejegység - Carpodgo T3 Pro
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Magisk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
WN31RD
addikt
válasz
Cathfaern #345 üzenetére
Igen, a VMWare használható így is, nézd meg a doksikat alaposabban.
Egyébként igazából én nem erre gondoltam, hanem arra, hogy csinálsz egy kis virtuális Windowst Linux alatt, és minden Windowsos programot abban futtatsz. De meg lehet csinálni azt is, hogy létező Windowst indítasz el, bár én ilyet még nem csináltam, mert tartottam attól, hogy az eltérő hardverkörnyezet (a virtuális gépben más ''alaplap'' van, mint az igaziban) megzakkantja a Windowsomat. Linuxszal viszont tökéletesen működik a dolog, csak arra kell ügyelni, hogy mind az igazi, mind a virtuális géphez szükséges kernel modulok le legyenek fordítva, és az X11 konfig file-ját is cserélgetni kell (lehet, hogy meg lehetne oldani, hogy automatikusan felismerje, milyen videókártyát lát éppen, de ezzel még nem foglalkoztam).
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest