- Apple iPhone 17 - alap
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
WN31RD
addikt
válasz
Cathfaern
üzenetére
Igen, a VMWare használható így is, nézd meg a doksikat alaposabban.

Egyébként igazából én nem erre gondoltam, hanem arra, hogy csinálsz egy kis virtuális Windowst Linux alatt, és minden Windowsos programot abban futtatsz. De meg lehet csinálni azt is, hogy létező Windowst indítasz el, bár én ilyet még nem csináltam, mert tartottam attól, hogy az eltérő hardverkörnyezet (a virtuális gépben más ''alaplap'' van, mint az igaziban) megzakkantja a Windowsomat. Linuxszal viszont tökéletesen működik a dolog, csak arra kell ügyelni, hogy mind az igazi, mind a virtuális géphez szükséges kernel modulok le legyenek fordítva, és az X11 konfig file-ját is cserélgetni kell (lehet, hogy meg lehetne oldani, hogy automatikusan felismerje, milyen videókártyát lát éppen, de ezzel még nem foglalkoztam).
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- PC Game Pass előfizetés
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Apple MacBook Air 13 (2020) M1 8GB/256GB használt, szép állapot 87% akku (317 ciklus)
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 40U990A-W / 40" Ívelt Nano IPS Black / 5K UHD 120Hz / 2x ThunderBolt 5.0 / Adobe RGB 99%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest