- Magisk
- Milliókkal olcsóbb a Model Y Standard Magyarországon
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Apple iPhone Air - almacsutka
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
Cathfaern #327 üzenetére
Többé kevsébé sikerrel jártam. apt-get megy hiba nélkül...látszólag. Gyakorlatilag a apt-cache-t nem tudom használni, mert egyszerűen nem talál semmit
pl rákeresek a ''gnome''-ra, erre nem ír ki semmit. ha beírom neki, hogy install gnome, akkor meg felrakja a gnome-ot.
Ami viszont fontosabb: nem tudom a gnome-ot elindítani. A promtom így néz ki (xy nevű user esetén):
(none) xy .Vagy valami ilyesmi, a lényeg a none. Ugyanis erre a gnome azt mondja, hogy nem tetszik neki, és nem hajlandó elindulni. KDE-t nem sikerült feltennem. ''-f'' -el sem. Mindig van egy-két része, amire azt mondja, hogy azt nem lehet instalálni
De először azt a ''none''-al kéne csinálni valamit, hogy legalább valami grafikus felületem legyen (őszintén bevallom, ott azért otthonosabban érzem magam)
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- 2 db (130 / 131) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 WIFI i9 14900KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3090 Trinity OC 24GB LIAN LI PC-O11D 750W
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest