Hirdetés
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Netfone
- Yettel topik
- Zsebre vágta a Samsung a hajlítható piacot
- Bizarr babával és gigateleppel futott be a OnePlus ásza
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
jakewyler
senior tag
Üdv,
Problémám kb 1-2 hónapja kezdődött, esti órákban (17-20) a mysql 30-50% cpu terhelést produkál és 300-400MB memória használatot!
Futó processzorokba : "1858 mysql 70.0 % /usr/sbin/mysqld --basedir=/usr --datadir=/var/lib/mysql --user=mysql --pid-file ..."A mysql restart nem hat rá, gép restart sem!
MYSQL tábla javítás volt má többször is, az sem hat rá!
Volt már upgrade stb stb...
Több linux guru megnézte, de senki nem jött rá, hogy mi a gáz...Viszont találtam egy érdekességet, munin szerint napi 24 mail küldődik, és ahogy visszaemlékszem akkor töröltem le a sendmailt.De nem nagyon találtam sendmail-t, szóval...
A rendszer debian!
Remélem ti tudtok segíteni, mert már teljesen feladtam...
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Antivírus szoftverek, VPN
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 1TB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3440, 90% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest