Hirdetés
- Nokia N9 - az első mohikán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Friss információk és képek a OnePlus új órájáról
- Pro billentyűzettel bővült a Galaxy Tab S11 Ultra kiegészítőinek sora
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nincs Nothing AI szemüveg? Fogd meg a söröm!
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
jakewyler
senior tag
Üdv,
Problémám kb 1-2 hónapja kezdődött, esti órákban (17-20) a mysql 30-50% cpu terhelést produkál és 300-400MB memória használatot!
Futó processzorokba : "1858 mysql 70.0 % /usr/sbin/mysqld --basedir=/usr --datadir=/var/lib/mysql --user=mysql --pid-file ..."A mysql restart nem hat rá, gép restart sem!
MYSQL tábla javítás volt má többször is, az sem hat rá!
Volt már upgrade stb stb...
Több linux guru megnézte, de senki nem jött rá, hogy mi a gáz...Viszont találtam egy érdekességet, munin szerint napi 24 mail küldődik, és ahogy visszaemlékszem akkor töröltem le a sendmailt.De nem nagyon találtam sendmail-t, szóval...
A rendszer debian!
Remélem ti tudtok segíteni, mert már teljesen feladtam...
Új hozzászólás Aktív témák
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- -60% Bontatlan ÚJ Lenovo Thinkpad T14 gen5 Ultra 7 155U 16GB Ram 512GB SSD Magyar bill 1 év Gari
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Magic Keyboard billentyűzetek/ USB-C - Lighning/ 27% Áfás/ Ingyenes szállítás!
- 3440 x 1440 100Hz!!! 90W PD 34" CURVED 1500R Samsung S34A650UXU - 1 év garancia!
- Samsung 870 QVO 8TB Sata 2.5 SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest