Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
PROHARDVER! témák
IT café témák
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
jé_még_egy guest
csendes tag
Elsődleges partició: swap a fizikai mem duplája (hacsak valami nem extrém pl. 1gb ram ) álatalában elég 64-128-256MB
elsődleges partició: XP-nek amennyi kell (néhány giga)
winXP föl
elsődleges partició: linux boot -lásd előbb (nekem 1× már jó lett volna ha külön van kb. 5 év alatt)
A többi izlés szerint, én mindent egyre rakok és még nem szívtam vele... és nem is fogyott ki alólam egyik sem. Ahhoz pl. hogy a home mekkora legyen ismerni kell az összes felhasználó szokásait otthoni használatra emg elég a sokkal kisebb, usr attól függ... a var meghogy... , szóval egybe
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Dell Latitude 5310, 5410, 5420, 5430, 7210 2-in-1
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- iKing.Hu - Honor Magic 6 Pro - White - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest