- Megkönnyítette az iPhone az androidos átköltözést
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Magisk
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
duo
addikt
vesával ment rendesen. (csak pocsék képfrissítéssel. egerem is volt. ImPS2 ként beállítva.)
reinstall lett belõle
mást is elrontottam közben. a gond mindenestre nem tudom mi lehetett. talán az hogy feltelepítettem a nvidia-glx csomagot (azt hiszem az betesz a kernelbe egy modult, amit mindenestre nem tudtam mûködésre bírni. aztán a CC pathját megcsináltam hogy a gcc-3.3 -ra mutasson. (merhogy korábban lehülyézett a 4.0 ssal (ami a bulid-essential-al települ.) ezek után gond nélkül felment a driver (7676-os ) csak lehet hogy bezavart vmit a már említett nvidia-glx.
reinstall után kihagytam ezt a lépést és most megy.
köszönöm mindenkinek aki áldozott rám idõt.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
mást is elrontottam közben. a gond mindenestre nem tudom mi lehetett. talán az hogy feltelepítettem a nvidia-glx csomagot (azt hiszem az betesz a kernelbe egy modult, amit mindenestre nem tudtam mûködésre bírni. aztán a CC pathját megcsináltam hogy a gcc-3.3 -ra mutasson. (merhogy korábban lehülyézett a 4.0 ssal (ami a bulid-essential-al települ.) ezek után gond nélkül felment a driver (7676-os ) csak lehet hogy bezavart vmit a már említett nvidia-glx.