Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
duo
addikt
vesával ment rendesen. (csak pocsék képfrissítéssel. egerem is volt. ImPS2 ként beállítva.)
reinstall lett belõle
mást is elrontottam közben. a gond mindenestre nem tudom mi lehetett. talán az hogy feltelepítettem a nvidia-glx csomagot (azt hiszem az betesz a kernelbe egy modult, amit mindenestre nem tudtam mûködésre bírni. aztán a CC pathját megcsináltam hogy a gcc-3.3 -ra mutasson. (merhogy korábban lehülyézett a 4.0 ssal (ami a bulid-essential-al települ.) ezek után gond nélkül felment a driver (7676-os ) csak lehet hogy bezavart vmit a már említett nvidia-glx.
reinstall után kihagytam ezt a lépést és most megy.
köszönöm mindenkinek aki áldozott rám idõt.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3985, 100% Akkumulátor
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3993, 100% Akkumulátor
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- 160 - 178 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
- Dell Inspiron 5559 /i5-6200U/8GB/240GB SSD/WIN10/
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
mást is elrontottam közben. a gond mindenestre nem tudom mi lehetett. talán az hogy feltelepítettem a nvidia-glx csomagot (azt hiszem az betesz a kernelbe egy modult, amit mindenestre nem tudtam mûködésre bírni. aztán a CC pathját megcsináltam hogy a gcc-3.3 -ra mutasson. (merhogy korábban lehülyézett a 4.0 ssal (ami a bulid-essential-al települ.) ezek után gond nélkül felment a driver (7676-os ) csak lehet hogy bezavart vmit a már említett nvidia-glx.