Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Netfone
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Yettel topik
- OnePlus: Settle Down, nem megyünk sehova
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban megvehető a Honor Magic8 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nagyot léphet előre az Oppo Find X10 kameraképességek tekintetében
- Felturbózott energiaszelettel érkezik a OnePlus 16
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
g.gergo
senior tag
Üdv!
Nem tudom, h itt, vagy a linux kezdőknek topikba kérdezzek, de talán a problémám debian specifikusabb.
Debian 12.5 CLI. Samba megosztást látja a Windows 11 23H2, de nem tudja megnyitni, a "windows nem tud kapcsolatot létesíteni a .... összetevőivel". Win-en már be-ki kapcsolgattam a windows szolgáltatásoknál amit kell. Telón simán be tudok lépni. Samba konfigom, amit én raktam hozzá:
[global]workgroup = WORKGROUPinterfaces = 192.168.1.0/24wins support = yesprotocol = SMB2security = user[NAS]comment = Ez a NAS merevlemezempath = /media/NASbrowseable = yeswriteable = yesread only = nocreate mask = 0775directory mask = 0775public = novalid users = @envagyokforce group = envagyokPróbáltam egyes hozzáadott dolgokat "kommentelni", de nem hozott semmi eredményt. Debian probléma lehet, vagy Windows? Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 4070 Ti Super 16GB Zalman T3 Plus 750W
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3070 8GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs