Hirdetés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Android szakmai topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Poco F8 Ultra – forrónaci
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
g.gergo
senior tag
A kérdésemben benne van. Windows 11 23H2. De kell állítani, méghozzá az SMB Directet és a SMB 1.0/CIFS rendszerű ügyfél szolgáltatást kell bekapcsolni. Időközben megoldódott, így:
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\LanmanWorkstation\Parameters]"AllowInsecureGuestAuth"=dword:00000001 -
g.gergo
senior tag
Üdv!
Nem tudom, h itt, vagy a linux kezdőknek topikba kérdezzek, de talán a problémám debian specifikusabb.
Debian 12.5 CLI. Samba megosztást látja a Windows 11 23H2, de nem tudja megnyitni, a "windows nem tud kapcsolatot létesíteni a .... összetevőivel". Win-en már be-ki kapcsolgattam a windows szolgáltatásoknál amit kell. Telón simán be tudok lépni. Samba konfigom, amit én raktam hozzá:
[global]workgroup = WORKGROUPinterfaces = 192.168.1.0/24wins support = yesprotocol = SMB2security = user[NAS]comment = Ez a NAS merevlemezempath = /media/NASbrowseable = yeswriteable = yesread only = nocreate mask = 0775directory mask = 0775public = novalid users = @envagyokforce group = envagyokPróbáltam egyes hozzáadott dolgokat "kommentelni", de nem hozott semmi eredményt. Debian probléma lehet, vagy Windows? Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- VLC Media Player
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Okos Otthon / Smart Home
- Eredeti játékok OFF topik
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- További aktív témák...
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia)
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest