Hirdetés
- Mobil flották
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Elfújta a szél a Meizu 22 Airt
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
Itt hátha többen tudják a választ...
Érdekes problémára lettem tegnap figyelmes. Feltettem a GKrellm-et, ami azelőtt gyakorlatilag nem okozott látható/érezhető procihasználtságot. Most viszont egyrészt állandó 20%-os terhelést jelentett, de az egeret is megfogta, alig lehetett használni a gépet. A top szerint is ez használta. Miután leállítottam, a hiba megszűnt, tehát 100%, hogy ehez volt köze. A rendszer friss Debian Sarge, 1. cd-ről feltéve, majd netről frissítve/tovább telepítve. Más is tapasztalt ilyet?
Azelőtt Sid alatt rendesen ment, csak azt a rendszert sikerült hazavágnom.
A másik probléma: Samsung ML1420 nyomtató. Látszólag a CUPS mindent rendben talál, feltesz mindent, viszont mikor mondom neki, hogy próba, a nyomtató csak áll. Tegnap már elég későn estem neki ahoz, hogy ne legyen lelki erőm túl sokat próbálkozni vele. Valaki indulási pontot esetleg? Már eléggé megszoktam a Debiant, nem szívesen váltanék Ubuntura.
Új hozzászólás Aktív témák
- PC játékok egyben
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
- 146 - 147 - 166 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- ÚJABB ÁRCSÖKKENTÉS Xiaomi Redmi 13C 8/256 mint az új, garanciával eladó
- Új Kipsta agility 100 focicipő (43-as)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest