- Megjött Magyarországra a legnagyobb akkuval szerelt Redmi
- Privát Samsung funkciót tehet az Apple publikussá
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kiszivárgott a Pixel 10a specifikációja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Feltettem a [debian-live-11.5.0-amd64-cinnamon+nonfree.iso] debiant egy külsős HDD-re. Tetszik. Féltem tőle, mert a kezdőben azt írták, hogy jujj Debiant ne, még jó hogy nem mondták, hogy harapós.
Dehát ez így az ölbe tett driverekkel, nonfree kiegészítőkkel majdnem olyan kényelmes, mint a L Mint. Mondjuk engem a Linux-Live hóbortom kényszerített ide mert a Linux Mintből nem lehet rendes Linux-Live konzervet csinálni, mert meghal benne az egér. Érdekes ... az LMDE-ből lehet. Na ezért jöttem , mert akkor lépek egyet , nem bűvölöm a LMDE-t, hanem inkább akkor tiszta debinnal fogok "küzdeni". Már most is reggel óta dobog a RAM-ban egy ilyen Debian konzerv egy felkapcsolt swap partícióval kiegészítve és most ebből írok. Üdv! Ha elakadok, akkor jövök kérdezni. .... A végén itt fogok ragadni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- AKCIÓ! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4526
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Dell Precision 5510 4K Touch i7 16 GB RAM 512 GB SSD NVIDIA Quadro M1000M Windows
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Dehát ez így az ölbe tett driverekkel, nonfree kiegészítőkkel majdnem olyan kényelmes, mint a L Mint. Mondjuk engem a Linux-Live hóbortom kényszerített ide mert a Linux Mintből nem lehet rendes Linux-Live konzervet csinálni, mert meghal benne az egér. Érdekes ... az LMDE-ből lehet. Na ezért jöttem , mert akkor lépek egyet , nem bűvölöm a LMDE-t, hanem inkább akkor tiszta debinnal fogok "küzdeni". Már most is reggel óta dobog a RAM-ban egy ilyen Debian konzerv egy felkapcsolt swap partícióval kiegészítve és most ebből írok. Üdv! Ha elakadok, akkor jövök kérdezni. .... A végén itt fogok ragadni.