- 3D nyomtatással csökkentené a kijelző gyűrődését az Apple iPhone Foldnál
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Akciófigyelő: Kedvezményes Poco telefonokkal is várhatók a locsolók
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hogyan kell a trixie bétát trixie-re frissíteni?
Megint rosszul fogalmaztam. Egyszerűen csak frissíted a rendszert és RC3-nál már gyakorlatilag beállt a stable állapot. Utána már csak pár apróbb csomag frissült.Anno felraktam a bétát, mivel nem volt repo a sources.list-ben, ezeket raktam be, nem is nagyon tud mást csinálni, mint stable állapotra frissülni.
-
-
cigam
titán
Nem Windows, csak fejlődés valamilyen irányban.
Egy mezei PC-nél nem probléma, hiszen a nap/munka végeztével kikapcsolom, másnap újraindítom, ha jelzi hogy frissíteni akar.
Nem néztem utánna, de lehet ez csak a GUI-n (Gnome)ilyen, lehet terminálból az apt simán felteszi a frissítéseket úgy, hogy nem kell újraindítani. -
-
"a kezdőben azt írták, hogy jujj Debiant ne"
Nem tudom, nekem Ubuntu után ez volt a második disztróm és rajta is maradok, eddig úgy érzem. A szerencsém az, hogy tényleg van egy közösség, ahol tudok kérdezni, ha bajom van, meg YouTube-on is van egy rakás útmutató videó. Talán egyszer a Fedorát még kipróbálom. A GNOME 43 pedig baromi jó, nekem nagyon bejön.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Kerékpárosok, bringások ide!
- 50 év után kilőtt négy űrhajós a Holdra
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- E-roller topik
- Crimson Desert
- Dell notebook topic
- További aktív témák...
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Thermalright Aqua Elite 360 V3
- Dell OptiPlex/ Hp EliteDesk /Lenovo ThinkCentre mini, micro PC/ 8.-9.-10.gen/ Számla/garancia
- ÚJ ELEKTROMOS ROLLER és EBIKE kb 50% áron, CSERE IS!!! a és e-bike dobozban, 3 hó gar.:
- Eladó retro HiFi-k és erösítők/hangfalak
- Honor Magic8 Lite 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

BIOS az nagyon egyszerű ebben.

Az lesz, mégpedig egy Live USB-ről átpartícionálom. A /home-ból lecsípek a /boot-nak helyet.