- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- 3D nyomtatással csökkentené a kijelző gyűrődését az Apple iPhone Foldnál
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- iPhone topik
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hogyan kell a trixie bétát trixie-re frissíteni?
Megint rosszul fogalmaztam. Egyszerűen csak frissíted a rendszert és RC3-nál már gyakorlatilag beállt a stable állapot. Utána már csak pár apróbb csomag frissült.Anno felraktam a bétát, mivel nem volt repo a sources.list-ben, ezeket raktam be, nem is nagyon tud mást csinálni, mint stable állapotra frissülni.
-
-
cigam
titán
Nem Windows, csak fejlődés valamilyen irányban.
Egy mezei PC-nél nem probléma, hiszen a nap/munka végeztével kikapcsolom, másnap újraindítom, ha jelzi hogy frissíteni akar.
Nem néztem utánna, de lehet ez csak a GUI-n (Gnome)ilyen, lehet terminálból az apt simán felteszi a frissítéseket úgy, hogy nem kell újraindítani. -
-
"a kezdőben azt írták, hogy jujj Debiant ne"
Nem tudom, nekem Ubuntu után ez volt a második disztróm és rajta is maradok, eddig úgy érzem. A szerencsém az, hogy tényleg van egy közösség, ahol tudok kérdezni, ha bajom van, meg YouTube-on is van egy rakás útmutató videó. Talán egyszer a Fedorát még kipróbálom. A GNOME 43 pedig baromi jó, nekem nagyon bejön.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Linux kezdőknek
- Horgász topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Ableton Live 12 Suite Education
- PC Game Pass előfizetés
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Lenovo LEGION 5 PRO Ultra 9 275HX 32GB RAM 1TB SSD RTX 5070 Ti 12GB 16" QHD+ OLED 3év Prémium GAR
- Gamer PC-Számítógép! Felsőkategória! R7 9800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD / Noctua !
- Razer Kraken V4 X RGB Gaming Headset
- AKCIÓ! Intel Core i5 8500 6 mag 6 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Asus Prime H610M i5 12400F 16GB DDR5 500GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA A-Data 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

BIOS az nagyon egyszerű ebben.

Az lesz, mégpedig egy Live USB-ről átpartícionálom. A /home-ból lecsípek a /boot-nak helyet.