Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hogyan kell a trixie bétát trixie-re frissíteni?
Megint rosszul fogalmaztam. Egyszerűen csak frissíted a rendszert és RC3-nál már gyakorlatilag beállt a stable állapot. Utána már csak pár apróbb csomag frissült.Anno felraktam a bétát, mivel nem volt repo a sources.list-ben, ezeket raktam be, nem is nagyon tud mást csinálni, mint stable állapotra frissülni.
-
-
-
cigam
titán
Nem Windows, csak fejlődés valamilyen irányban.
Egy mezei PC-nél nem probléma, hiszen a nap/munka végeztével kikapcsolom, másnap újraindítom, ha jelzi hogy frissíteni akar.
Nem néztem utánna, de lehet ez csak a GUI-n (Gnome)ilyen, lehet terminálból az apt simán felteszi a frissítéseket úgy, hogy nem kell újraindítani. -
-
"a kezdőben azt írták, hogy jujj Debiant ne"
Nem tudom, nekem Ubuntu után ez volt a második disztróm és rajta is maradok, eddig úgy érzem. A szerencsém az, hogy tényleg van egy közösség, ahol tudok kérdezni, ha bajom van, meg YouTube-on is van egy rakás útmutató videó. Talán egyszer a Fedorát még kipróbálom. A GNOME 43 pedig baromi jó, nekem nagyon bejön.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Le Mans Ultimate
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen videókártyát?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Kompakt vízhűtés
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4237,100% Akksi
- iPhone 16 128 GB Plus White - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

BIOS az nagyon egyszerű ebben.

Az lesz, mégpedig egy Live USB-ről átpartícionálom. A /home-ból lecsípek a /boot-nak helyet.