- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Egy óra, két rendszer
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
cigam
titán
Nem Windows, csak fejlődés valamilyen irányban.
Egy mezei PC-nél nem probléma, hiszen a nap/munka végeztével kikapcsolom, másnap újraindítom, ha jelzi hogy frissíteni akar.
Nem néztem utánna, de lehet ez csak a GUI-n (Gnome)ilyen, lehet terminálból az apt simán felteszi a frissítéseket úgy, hogy nem kell újraindítani. -
-
"a kezdőben azt írták, hogy jujj Debiant ne"
Nem tudom, nekem Ubuntu után ez volt a második disztróm és rajta is maradok, eddig úgy érzem. A szerencsém az, hogy tényleg van egy közösség, ahol tudok kérdezni, ha bajom van, meg YouTube-on is van egy rakás útmutató videó. Talán egyszer a Fedorát még kipróbálom. A GNOME 43 pedig baromi jó, nekem nagyon bejön.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hálózati / IP kamera
- ARMA Reforger
- Gumi és felni topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Horgász topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- További aktív témák...
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Gigabyte 15 G5 Gamer FHD IPS 144Hz i5-12500H 12mag 4.5Ghz 16GB 512GB Nvidia RTX 3050 Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2937, 100% Akksi
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest