Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • TESCO-Zsömle

    félisten

    válasz Redneck #1659 üzenetére

    Azok alapján amit olvastam, a második és harmadik részt már rendesen megcsinálták, az első kiadásakor is ótvar konzolport volt. Az egér-érzékenységének a problémái nem a túl nagy teljesítményből fakad, hanem hogy az irányítás kontrollerre van szabva, így az egér mozdulatait a játék nem fordulásként olvassa, hanem gyorsulásként. Erre "sebtapasz" az érzékenység egekbetolása.

    Próbáltam mindent kapcoslni mindenfele, de valahogy nem akarja. Win7 kompatibilitás, rendszergazda mód, driveres vsyncon/of ingame vsync on/of minden kombinációja. Settings.txt-be ne mnagyon van mihez nyúlni.

    Az alábbi videó szerint elvileg annyi történne, hogy lespawn-ol egy olyan izé az egyik folyosóra. Olyan volt már, hogy nem jött a cucc ezért egy ajtó átjárhatatlan lett, azon segített is a vsync, de olyan még nem, hogy rekt. Kivág asztalra.

    Nem tudom mit tegyek, kínomban elkezdtem megnézni a linkelt gameplay-t, hogy legyen mihez kötni a második részt, mert már nem emlékszem erre.

    Elég idegesítő a dolog, az irányítás is szenvedős, easy fokozaton is majd megdeglek néha, pedig ez még csak az eleje, az igazán durva szörnyek még sehol nincsenek.

    sz: Próbáltam Steam-en és Origin-en is, Steam-en már az első ajtós bug megoldhatatlan volt, Origin verzión segített a vsync be.

    [ Szerkesztve ]

    Sub-Dungeoneer lvl -57

Új hozzászólás Aktív témák