Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iGO Primo
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
PROHARDVER! témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
keIdor
titán
Úr isten ember...
az ilyen hozzászólásokat én rühellem! Közöd? Az ő pénze nem? Arra költi amire akarja, ha már az övé, vagy te nem így vagy ezzel? Szerintem nagyon helyesen teszi, én is vennék DDR3-at pl. ha megtehetném, mert nem fogom a pénzemet a sírba vinni!
Birom az ilyen irigykedős hozzászólásokat, de nembaj... hála istennek a Prohardveren kevés az ilyen hozzászólás és ez vígasztal most engem! Ezért kár volt regisztrálni...
MOD: Amúgy a folyamatos gépfejlesztés is egy hobbi! Tudom, hogy sok irigy ember ezt csak villogásnak látja, de akkor is létezik egy ilyen hobbi! Bár hiába erőlködöm, úgy se fogja felfogni néhány ember soha ezt...
MOD2: OFF
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4538
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 3 13,3" - i5 1235U, 16GB RAM, SSD, jó akku, magyar bill. - számla, 6 hó gar
- Xiaomi Poco X7 Pro 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Lenovo T14s G2 Core i7 1185G7 16Gb 1Tb NVMe Érintőkijelző Intel Iris Boltból Számlával Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
az ilyen hozzászólásokat én rühellem! Közöd? Az ő pénze nem? Arra költi amire akarja, ha már az övé, vagy te nem így vagy ezzel? Szerintem nagyon helyesen teszi, én is vennék DDR3-at pl. ha megtehetném, mert nem fogom a pénzemet a sírba vinni!