Új hozzászólás Aktív témák
-
keIdor
titán
Úr isten ember...
az ilyen hozzászólásokat én rühellem! Közöd? Az ő pénze nem? Arra költi amire akarja, ha már az övé, vagy te nem így vagy ezzel? Szerintem nagyon helyesen teszi, én is vennék DDR3-at pl. ha megtehetném, mert nem fogom a pénzemet a sírba vinni!
Birom az ilyen irigykedős hozzászólásokat, de nembaj... hála istennek a Prohardveren kevés az ilyen hozzászólás és ez vígasztal most engem! Ezért kár volt regisztrálni...
MOD: Amúgy a folyamatos gépfejlesztés is egy hobbi! Tudom, hogy sok irigy ember ezt csak villogásnak látja, de akkor is létezik egy ilyen hobbi! Bár hiába erőlködöm, úgy se fogja felfogni néhány ember soha ezt...
MOD2: OFF
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- LEGO klub
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bestbuy játékok
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Yettel topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / 32GB DDR3 / ROG GTX 1070Ti 8GB / 512GB SSD
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
az ilyen hozzászólásokat én rühellem! Közöd? Az ő pénze nem? Arra költi amire akarja, ha már az övé, vagy te nem így vagy ezzel? Szerintem nagyon helyesen teszi, én is vennék DDR3-at pl. ha megtehetném, mert nem fogom a pénzemet a sírba vinni!