Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android szakmai topik
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Yettel topik
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
rovtiv
tag
Szeretném megerősíteni a nálam hozzáértőbbek véleményét a Kingmax FLGE85F-B8MF7 2 GB DDR3 ramokkal kapcsolatban. (Zöldcimkés, alumíniumbordás.)
Nekem is jócskán voltak negatív tapasztalataim a Kingmax-szal, de DDR3-ra váltáskor olvasgattam a topicot, és úgy döntöttem, beleszavazok. Jól tettem! (A konfigom a nevem alatt.)
Ebben a pillanatban az említett ramok 2X2GB, 1.8V-on,1600 MHz-en, 7.6.6.20, 1T(!) időzítésekkel teljesítenek, 16 óra prime-mel, Crysissal, super PI-vel tesztelve. Nem akartam hinni a szememnek (meg a Kingmaxnak).
Ezennel megköszönném mindazoknak, akik ezen az oldalon ráirányították a figyelmemet!
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Melyik a legerősebb Low Profile VGA kártya?
- Revolut
- Túra és kirándulás topic
- Jövedelem
- Hobby rádiós topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Konteó topic
- Azonnali notebookos kérdések órája
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- KINGSTON FURY 32GB Beast DDR5 5200MHz CL40 KIT KF552C40BBK2-32
- 32GB DDR5 RAM-ok tesztelve (vagy bontatlanul), garanciával, számlával (a Te nevedre kiállítva)!
- G.SKILL Trident Z5 Royal Neo Silver 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz CL30 - Élettartam garancia
- ROG STRIX Z790-A GAMING WIFI DDR5
- G.SKILL Trident Z Royal 32GB (2x16GB) DDR4 4600MHz CL19 - Élettartam garancia
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293, 100% Akksi
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest