Aktív témák
-
Achill3uS
nagyúr
-
Lalaboy
őstag
válasz
westlake #750 üzenetére
Ezert kellett lemondanom egy igeretes Buffalo ramrol. A tesztelt verzio egy kivalo D9-es szeriabol valo volt, gyonyoruen teljesitett, de azota megvaltoztattak a D9-et rajta es messze nem ugy teljesit.
A Team nembantotta a csipet a Cl3-asan. Es a 2.3V alatti DDR800 3-3-3-4 igazan igeretes teljesitmeny 975-os lapban.
Ellenben nemtalaltam sajnos olyan tesztet a fekete Mushkin-rol, ami miatt mellette dontenek. Az is igaz nekik aztan nemszokasuk a csipeket csreberelni a ramjaikon, mint amit sok neves ceg zokszo es feigyelmeztetes nelkul megtesz sajnos.
[Szerkesztve] -
Lalaboy
őstag
válasz
westlake #736 üzenetére
Lehet, hogy ok kapjak a legjobb D9GMH ic-ket, de ott a legnagyobb hazon beluli konkurrens a GKX! A GKX-ek es GMH-k kozul hogy melyik a jobb, heves vitak dulnak forumszerte a vilagon. Tobb tesztet vegigolvasva arra a megallapitasra jutottam, hogy a GMH-k inkabb a magasabb fesz es magasabb Mhz&FSB vonalan vannak az elen, mig a GKX-ek az alacsonyabb, szukebb idozitesekkel teszik vonzova magukat, de a magas feszt kevesbe turik. Kivetelek persze vannak. A 975-hoz a (viszonylag) korlatolt FSB miatt a GKX-ek jobban teljesithetnek. Legalabbis velemenyem szerint.
-
-
rob210
nagyúr
válasz
westlake #685 üzenetére
5,6,6,15
Ezen megy 900Mhzet de mindegy neki mennyi feszt kap, meg hova állítom az időzítést /sok lehetőségem nincs is/ennél többet nem megy.
A proci nem lehet kipróbáltuk GeiL Ultrával mai vitte az 1000Mhzet és azon simán ketyegett 3500Mhzen a gép. /7X500Mhz ugyebár/
A lap bírta új bios van rajta, a proci bírta 48°C fölé nem ment sp2004 után sem.
A Kingmax meg leöli 3157Mhzen 3150Mhzen még megy.
Nem viccelek ha 3157Mhzre rakom már nem indul. -
Zoli329
addikt
válasz
westlake #685 üzenetére
5-6-6-18-nál gyengébb időzítés?
az már elég ciki.
Egyébként az lenne a kérdésem, hogy nekem a 4-4-4-8 és az 5-5-5-18-as időzítés ugyanazt a max mhz-et jelenti (900 és 1000 között). Vajon miért? Alaplapra gondolok... És persze 1.8V-al2.1V sem segít semmit és CL3-ra sem tudok lemenni. Talán új bios segít a problémán.
[Szerkesztve] -
-
PaleeGy
tag
válasz
westlake #679 üzenetére
Köszönöm a választ!
Lehet hogy ujjab hülye kérdéssel állok elő... De meg kell kérdeznem.
Van egy Asus P5B -as alaplapom és abba készülök ramokat vásárolni és nem tudom hogy 1 gb kingmax 800mhz-et vegyek vagy 2*512 kingmax 800mhz-est?
Arra akarok kitérni hogy számít az hogy dual-channel-be működnek a ramok vagy ilyesmi?
A választ előre is köszönöm! -
Overlocker
veterán
válasz
westlake #678 üzenetére
Kunaak alaposan tesztelte az Asus P5N32-E-t és az alábbit írta:
on my P5B Deluxe, I use to need 2.8 volts to run 1200 mhz stable with my Mushkin PC6400, cas 5-4-4-12.
on the Asus 680i, I am doing the same thing... at 2.45 volts now.
I dont know why...
Azért elég durva a különbség.. -
-
Lalaboy
őstag
-
-
Lalaboy
őstag
válasz
westlake #339 üzenetére
Javitottam a WinRAR eredmenyemen!
A procit mar ezen a sebessegen sikerult stabilizalnom, az eredmenyhez hozzafuznem, hogy ''tesztre kihegyezett'' BIOS, ill. Win.-es beallitasokat alkalmaztam, a MemSet-et nem hasznaltam. A memoriaknak itt mar nem eleg a BIOS-ban adott 2.45V, de nemkellett a legmagasabb fesz. beallitast hasznalnom. A WinRAR 1500 fole engedtem, a stabilitast igazolva.
Eredmeny: 2003Kb/s [link] -
-
MrKentsfield
tag
válasz
westlake #273 üzenetére
Köszi az iránymutatást.
Kipróbáltam es bejött 240 FSB 8:6 helyett 256 1:1 megy és még mindíg stabil.
Prime eddíg ment két órát hiba nuku.
everest ill memteszt kb 10% memória gyorsulást mutat.
az idözítések is jobbak lettek autón 8-8-8-16-ot adott most meg 4-4-4-11
Az egyetlen amit nem értek a biosban fixált mem 512 -es freki ellenére miért mutat az everest még mindíg 8:6 ot?az már 682 lenne szegény samunak ami eddíg 640 felett el sem indult.
-
mafla
tag
válasz
westlake #259 üzenetére
hali
volna egy olyan gondom,hogy abit kn9 ultra deszkába 2x1gb-os 667 samsung memória van !
külön külön nem akarnak menni vagy azonnal ujraindul a gép vagy lefagy.
együtt még rosszabb a helyzet de ha különböző slotba rakom akkor megy de nem dualba!!
minden megoldást kipróbáltam már de csak így megy!!
ja ha visszaveszem 400 ra akkor megy duálba de azzal mit kezdjek.
segítsetek!
Aktív témák
Hirdetés
- Fujifilm X
- iPhone topik
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Steam topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yettel topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest