Aktív témák
-
subaruwrc
félisten
válasz
Pietrosz #4824 üzenetére
ne haragudj de nem véletlenül nem vettem semmibe a válszod.elolvastam és azt vettem le belőled h nem a tanács volt az elsődleges célod hanem azzal foglalkoztál h milyen ikonok vannak az asztalomon.egyáltalán nem vagyok benchmark fan csak az olvasottak alapján úgy érzem h keveset teljesítenek a memóim.ebben szerettem volna segítséget kérni. az e4300 vs e6600 ról csak annyit ha amikor én vásároltam a procit akkor az került ennyibe mint most az e6600.az meg had legyen az én dolgom h mennyi tesztelésre szánok időt.nagyon rendes vagy h kímélni akarsz de nem kell hidd el.megértettem a válaszod és kössz h szakítottál rá időt h leírd.
-
Lalaboy
őstag
válasz
Pietrosz #1846 üzenetére
Ezek a csipek 2.4-2.3V alatt kitunoen teljesitenek. Nem akartam oket ''tamadni'', csak a kerdesre valaszoltam.
A memoriatuningot nem egyforman ertelmezzuk, igy ebbol felreertesek szarmazhatnak. En sajnos(?) az egyik veglet kozeleben vagyok, a ramjaim 24/7-be 2.4V-on mendegelnek, igy maskepp reagalok, mint ahogy kellene.
-
Dare2Live
félisten
-
-
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1333MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Kingston HyperX Renegade 2666MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- Kingston FURY 32GB KIT DDR5 6000MHz CL36 Beast Black EXPO
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Acer Nitro V - i5-6300HQ I 8GB I 128SSD + 1TB I GTX960 4G I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest