Hirdetés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- iPhone topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Netfone
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Aktív témák
-
westlake
félisten
ha win alol emeled a memoria sebesseget, akkor jobb esetben menni fog stabilan.. rosszabb esetben instabilla valik a gep es a stabilitastesztek kivagnak hibaval... legrosszabb esetben csontra fagy a windows..
ha bios-bol emeled a sebesseget, akkor jobbesetben megint csak mukodik tokeletesen, rosszabb esetben instabil lesz windows alatt.. megrosszabb esetben a win betoltodes kozben szetfagy..legrosszabb esetben pedig a gep mar elsem tud indulni, ilyenkor csak valamilyen vesz gombkombinacio segit (hogy a legutolso stabil beallitasokkal induljon a gep) vagy csak a cmos clear marad...
feszultseg emelestol altalaban stabilabba valnak a memoriak, de egy bizonyos szint folott ez a visszajara fordul es a feszultseg emelesevel csak romlik memoria stabilitasa..(nem ugy ertem, hogy veglegesen romlik)
biztos van minden chip-nel egy olyan hatar, hogy afolott meghalnak.. en mindig el szoktam menni a vegletekig, de memoriat meg nem oltem meg..
Aktív témák
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- Dell Latitude 7410 Intel I7-10810U Refurbished - Garancia - Akció!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest