- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
CocooN-z
őstag
Helló!
Én is pont ramvásárlási lázban vagyok, nem igen tudom értelmes ramok hiányában tuningolni az SD met, látom nálad akkor lecsengett ez, tudsz írni néhány tapasztalatot? , énis ezeket nézegettem (2x1 et persze), meg még Corsairt, és A-DATA kat. Csak hát most árak is emelkedtek, meg nem igazán tudom melyiknek milyen időzítése van, hogy bírja tunit stb...(techpowerup.com ...tudomtudom)
üdv: Z -
-
-
-
-
-
-
-
dbius
veterán
az én ramjaimnak mi a neve? pontosan úgy írtam be az adataimhoz, ahogy szerepel a topicjában is. azért azt még nem árt tudni mielőtt cserélnél, hogy attól hogy egy tesztben mennyit megy egy modul nem garancia arra, hogy ugyanolyan ram amit venne az ember szintén fog annyit menni... sajnos...
ezért mondtam azt, hogy reménykedem, hogy az enyém is a jól húzhatóak közé tartozik...
[Szerkesztve] -
dbius
veterán
4 modul esetében valóban elég rizikós a tuning. legalábbis amd esetében. intelem SOHA nem volt, arról nincs tapasztalatom. sajnos még nem tudom hogy mit bírnak a ramjaim mert most raktam össze ezt a kofigot, és várok egy jófajta 7900 gtre. de ebben a lapban a tesztek szerint ezek a modulok mentek 616-on is. de ha én elérném vele a 600-at, akkor már nagyon nagyon jó lenne.
majd meglátjuk. -
-
-
hoax
senior tag
Az szép!
De hogy a néném hónaljába, hogy nálam b@szik feljebb menni?
Lehet egyszerű kompatibilítási probléma is?
Teszemazt nem igazán szereti a lapom ezt a típust.....vagy mittudomén de eléggé felhúztam magam rajta, hogy ennyi lóvét ellövök RAM-ra és nem akar úgy menni ahogy kellene.
Szó se róla, CL2-n 472Mhz sem gyenge teljesítmény de azért jobban örülnék az 500-nak CL2,5-ben. -
hoax
senior tag
HardWare-től újítottam egy F1-3200DSU2-1GBFX készletet, de nekem nem igazán akarnak menni P4 alatt. A plafon stabilan 466 2-3-3-6 időzítéssel......
Megy feljebb is, csak ott már kidobálnak a játékok és a Prime95 is hibát jelez 1-2 teszt után.
A cimborám Msi neo2 lapjában sem igazán akartak 500-on menni.
Kiváncsi lennék, hogy vajon miért?
Ilyen moduljaid vannak neked is?
Lehet, hogy egy helyről vannak a cuccaink?
[Szerkesztve] -
-
2,5-4-4-7-et, nekem se megy 600-on a 2,5-3-3-6.
Nem tudom próbálj a fesszel lefele és felfele is játszani nézd meg mikor stabilabb,tccd-nél egy kis fesz. változtatás sokat dob a stabilitáson...valamikor lefele!
Prime-t nem használom, 32m-et és win-es memtest-et nézem.
jah és használj clockgen-t is lehet feljebb tudod tolni a fsb-t!!!
[Szerkesztve] -
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Canon ImagePrograf PRO-6100S Plotter, kevés nyomat, kitűnő állapot
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Gigabyte 750W
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Gamer PC - Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 256SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest