- Nubia Red Magic 10S Pro - újratöltve
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
vedini
őstag
válasz
westlake #144 üzenetére
Szia!
Te biztos értessz hozzá, amit linkeltél memtest, a manual-jában van 1 kis homály, de lehet a gyenge angolomnak köszönhető. Szóval valami olyasmit ír hogyha túl nagy memóriaméretet veszel, akkor a vinyórol swappol és nem igazán a memót izzasztja, ilyenkor vegyünk kisebb memóriaméretet. Szóval 2*512-nél mennyi az ideális lefoglalás? Ja meg nem értem, hogy hogy teljesen stabilnak hitt rsz-emnél hibát talál.(egérmozgatásnál stb. mikor a dfi bios-ba épített memtest-el fél napot is elmegy hiba nélkül)
Köszi -
Scream007
őstag
válasz
westlake #127 üzenetére
a sok türelmes ember.
én 1x elmentem vele 450%ig, de már lejárt a nyugdíjam is addigra
u.i.:ez a progi reáltalan, ha nem nyúlsz a géphez, lekapcsolod a moncsit elmegy neked 1000000000%ig, ha hozzányulsz megmozdítod egeret lehet 20%nál kiakad, bugos. legjobb memória stab. teszt a far cry.(volt hogy memtest 86 és ez sem írt hibát mégis FC 2 óra után reboot) -
vedini
őstag
Mire írtad hogy hülye elmélet?
Elolvastad a linket?
Lényeg hogyan hozhatjuk ki a gépünkből a max teljesítmény:
1. megnézni a max. cpu-t
2. megnézni a max fsb-t
3. megnézni mennyit bír a memo
összehongolni 1-3-at
mivel két ugyan olyan gép ritka, ezért kell ezeket a lépéseket végigzongorázni, teljesen mindegy milyen alaplap, meg ramod van, a lényeg hogy a személyre szabott max értékeiddel tudsz variálni.
660Mhz szép cl2,5-ben; a tccd ramjaim nekem sem mennek ~560 felett normálisan. -
-
Achill3uS
nagyúr
fogjátok már fel (mod: inkább ismerjétek el
) hogy ez most nem teljesítményre hanem ''ki eri el a legmagasabb memoria mhz-et'' -re megy vaze
#75 nem is saját eredményt akartam írni, csak szoltam hogy nemsokára jön over uj eredménnyel, de lehet h azóta elégette a ramokat
[Szerkesztve] -
westlake
félisten
es szamomra mar nem az a lenyeg, hogy hany mhz-en megy a memoria, milyen idoziteseken.. ezek fontos dolgok, de nem ezek hataroznak meg mindent..
nalam mar az a fontos, hogy egy tesztprogram (amit azert megbizhatonak nevezhetunk)
minel nagyobb savszelesseget irjon a memoriara.. tenyleg jol neznek ki a magas ertekek, de inkabb a probalok a teljesitmenyre turekedni..
ettol fuggetlenul tenyleg grat az eredmenyhez -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Battlefield 6
- Nubia Red Magic 10S Pro - újratöltve
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Az érkező Call of Duty is megnehezíti a csalást
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Zalman N5 Chieftec 700W
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 16GB I 512SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3095, 100% Akkumulátor
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest