- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- MIUI / HyperOS topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
dbius
veterán
Nem. Amennyiben mindegyik f1-es sorozat tccd-vel van szerelve, ebben az esetben sem garantált a ddr-600, csak az erre a sebességre hitelesített kittel.
Ugyanis tccd és tccd chip között is, mint ugyanazon procikból is, van jobb, és kevésbé jól sikerült darab.
Ergo a jobb darabok kerültek a gyorsabbakra, a rosszabbak a lassabbakra.
Ettől még könnyen lehet hogy fog menni 600-on egy alacsonyabb sebességre hitelesített ram, de ez nem biztos!
Üdv,
dbius -
dbius
veterán
válasz
Overlocker #246 üzenetére
Ne haragudj, de szerintem az sok érte. Ok, hogy a Tied megy annyit, amennyit belinkeltél, de hát jelenleg is lehet külföldről még rendelni ezt a típust kevesebb, mint 200 dollárért, élettartam garival (nem usából, hanem európából)...
De azért thx! -
dbius
veterán
sikerült kipróbálni 4db ilyen memóriát, hogy mennyit mennek együtt?
-
dbius
veterán
válasz
Overlocker #234 üzenetére
találtál már fekete stackert? ha nem keresd meg tts-t, mintha rebesgette volna a stacker topicban, hogy fog szerezni!
-
dbius
veterán
hi.
no sikerült elérni a 3000-et a procival, 10*300-on, szinkron rammal, de egyenlőre MÉG nem stabil a rendszer, super pi 32m a 3. loop környékén elszáll kerekitési hibával.
a venus topicba beraktam a képeket.
remélem sikerül stabilizálni... Nagyon király lenne. -
dbius
veterán
válasz
Overlocker #232 üzenetére
ez igen kérem!
GRAT!
-
dbius
veterán
tegnap keresgéltem, és megakadt a szemem egy srác aláírásán. dfi lapja volt, és DDR690 körül ment neki két modul... csak ez maradt meg bennem, lehet megkeresem holnap és belinkelem! Viktor (hardware) nem kölcsönözne egyébként egy teszt erejéig?
-
dbius
veterán
az én ramjaimnak mi a neve? pontosan úgy írtam be az adataimhoz, ahogy szerepel a topicjában is. azért azt még nem árt tudni mielőtt cserélnél, hogy attól hogy egy tesztben mennyit megy egy modul nem garancia arra, hogy ugyanolyan ram amit venne az ember szintén fog annyit menni... sajnos...
ezért mondtam azt, hogy reménykedem, hogy az enyém is a jól húzhatóak közé tartozik...
[Szerkesztve] -
dbius
veterán
4 modul esetében valóban elég rizikós a tuning. legalábbis amd esetében. intelem SOHA nem volt, arról nincs tapasztalatom. sajnos még nem tudom hogy mit bírnak a ramjaim mert most raktam össze ezt a kofigot, és várok egy jófajta 7900 gtre. de ebben a lapban a tesztek szerint ezek a modulok mentek 616-on is. de ha én elérném vele a 600-at, akkor már nagyon nagyon jó lenne.
majd meglátjuk. -
dbius
veterán
válasz
Overlocker #185 üzenetére
ezen tccd 400-as gskillek a tesztek szerint egész jó arányban bírják a 600-at, de a Te eredményed valóban VERY NICE! CONGRATULATIONS, SIR!
-
dbius
veterán
válasz
Overlocker #183 üzenetére
TCCD, gondolom.
-
dbius
veterán
válasz
Overlocker #181 üzenetére
ezzel teljesen egyet kell értenem! egészen pontosan milyen típusú a ramod (gskill azt látom)? bocs, ha már leírtad, de nem olvastam át az egész topicot.
-
dbius
veterán
Grat! Nem semmi eredmények ezek. Nemhiába, dfi alkot jó lapokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS ROG STRIX B650A GAMING WIFI ÚJSZERŰ - GARIS
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- MSI Meg X399 Creation alaplap AMD Ryzen Threadripper 2920X processzorral, 32GB memóriával eladó!
- FEHÉR ASUS ROG STRIX X670E-A GAMING WIFI ÚJSZERŰ - GARIS
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! Ajándék ROG Táska! Asus Rog Ally Z1 Extreme RC71L - 512GB SSD + 16GB LPDDR5
- iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3113
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest