- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- iPhone topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
Aktív témák
-
mintha nem adna jogosultságot a dcnek az írásra az oprendszer. archíváld valahová a queue.xml-t meg még ami a beállításokat tartalmazza, majd rakd fel újra a dc-t.
ahogy az előttem szóló is mondta egy bizonyos verziószám után kötelező az ideiglenes letöltési fileokat tároló elérési út megadása. ez alaphelyzetben az a könyvtár, ahonnan a programot indítod, illetve egy ebből nyíló alkönyvtár. egy rossz magyarítást használva elképzelhető, hogy a lemez megtelt hibaüzenet helyett ez jön fel, de szerintem más lesz a gond, bár egy próbát megér. -
Totyi
őstag
Így már értem.
De Te először ezt írtadlyan problémám van hogy bárkitől szeretnék letölteni azt irja: Az eszköz nem áll készen, a fájlt nem lehet megnyitni. Ez mit jelent vagy mit lehet vele csinálni?
Ebből sokra nem lehet következtetni,csak arra amit írtam.Így már azért kivilágosodott.Bárhová akarod menteni,mindíg ez jön elő?Érdekes?Reinstall volt már? -
Totyi
őstag
Sztem nem a Te meghajtódra gondolt!Hanem akiről töltenél.Meg Te is azt írtad;hogy
lyan problémám van hogy bárkitől szeretnék letölteni...akkor miért a saját meghajtóidat nézegeted?Nem értem.
e=mc² leírta a hiba okát.
Most azt mondtad;hogy minden oké a meghajtókkal.A tiéiddel.-de Te másról akarsz tölteni;akkor miért a saját meghajtóiddal vacakolsz?
Nem értelek.
Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos autók - motorok
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Synology NAS
- TCL LCD és LED TV-k
- PlayStation 5
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- 15" Workstation: Lenovo Thinkpad P1 gen2 // P52s // P15 gen1 // FHD, 4K oled touch
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest