Aktív témák
-
Pá
addikt
világos, köszi
Csak azért az sem mindegy, hogy 20-30kval vagy 150-160-nal jön le a cucc...
Azért most mindenesetre elgondolkoztam...
szerk: egyébként ha mégis hibát vétene letöltés közben azt a letöltés végén kiírja, vagy majd csak akkor veszem észre ha kiírtam cdre és nem megy?
Azért kérdezem mert nekem még sosem volt hibás letöltésem, igaz nem dczek túl rég óta, ezért is vagyok ilyen optimista egyelőre.
[Szerkesztve] -
Pá
addikt
Okok, pár hszszel ezeleőtt(mielőtt még letöltöttem a filet) pont ezt kérdeztem, hogy az alapbeállításoknál miért nem engedélyezett ilyesmit letölteni és akkor nem válaszolta senki, hogy ajánlott/nem ajánlott, közben lejött a file, ráadásul jól és ennek örültem.
Olyannyira hogy mindjárt lent van a második cd, szintén többszálon...
De a kérdésem még mindig áll, hogy ha valaki tudja miért nem lehet alapból ilyesmit többszálon tölteni szóljon. Gondolom azért, mert elronthatja, csak akkor azt nem értem, hogy miért csak az *.iso, *.bin és ilyesmi fileokat nem engedte alapból ezek miért mások mint ha mondjuk egy avit, vagy mp3at töltök?
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Linux kezdőknek
- Revolut
- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Friss videón a RoboCop Rogue City - Unfinished Business
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Magyarországról is elérhető a Xiaomi Pay
- Hardcore café
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- További aktív témák...
- Antivírus szoftverek, VPN
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- IPhone 15 Pro 128GB Szép Állapot! Akku:88% Jótállás: 2026.04.09.-ig
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest