Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Magisk
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
Új hozzászólás Aktív témák
-
wesker24
senior tag
A Desposal King az tényleg szopatos ezerrel !
Azt én is nagy nehezen nyírtam ki !
Én így nyírtam ki a Desposal Kinget !
Először 2 nagyon fontos tényező a Desposal King-re !
Rá kell gyúrni a Defense -re és a Resistance-re !
Lvl 15 alatt neki se állj mert eleve esélytelen az egész !
Na meg aztán olyan fegyód kell szerezned ami minden egy Hitnél
visszatölti a Wrath-ot !
Én egy Legendary Possessed Claw-al öltem meg !
Nálam ez volt a taktika !
Mikor elkezd csapkodni állandóan kitérni az ütései elöl jah és közben lönni ezerrel a Pisztollyal folyamatosan amikor beszorul akkor Unearthly strenght aktivál és leadni egy sorozat Earthquake-t amig be van szorulva közben vigyázni arra hogy nehogy lefagyasszon mert akkor bukta megint kitérni az ütések elöl és ha megint beszorul megint megsorozni egy Earthquake-el ezzel a technikával kb levettem az életét 50 %-ra ekkor jöna forgószél kombóval na itt meg egyenesen átteleportáltam rajta kifigyeltem mikor használja a Forgószél kombót és jóval elötte használtam a teleport slasht igy kikerültem az ütéseket ha be kaptam egy ütést akkor használtam a Teleport Slasht hogy visszatöltsem az életem akárhányszor csinálja a forgószél kombót Teleport Slash-el kikerültem és ha beragadt megsoroztam EarthQuake-kel mikor már csak 20 % élete volt benyomtam a Reaper formot és megöltem !
Új hozzászólás Aktív témák
- 27% - LG UltraGear 34GS95QE OLED Monitor! / 3440x1440 / 0.03ms / 240 Hz / FreeSync / G-Sync
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13600KF 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060Ti 8GB RAMPAGE Shiva CM 700W
- Nvidia Quadro és AMD FirePro kártyák - számla, 6 hó gar.
- APPLE MacMini 7,1,i5-4278U,8GB RAM,1TB,macOS Monterey
- AKCIÓ! Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest