Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- VoLTE/VoWiFi
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
A sebzés neve, amikor káosz alakot öltesz.
EZT a lényt láttátok? Állítólag Draven adja a küldetést és valami DLC kell hozzá. Egyántalán meg lehetett venni?
Creep: amennyire én is vártam, hogy végre a Földön legyek és akkora csalódást... értem én, hogy be akartak csempészni valami újdonságot, de már az 1-ben sem nagyon jött be, hogy hirtelen TPS-sé válik a játék. Jóhogy lesz még két része, hát a Négy Lovasról van szó. Őszintén kíváncsi leszek, hogy Háború és Halál korai elpuffantása után, mit tudnak kihozni a másik két, kevésbé népszerű lovasból.
-
-
Hát igen, az Xbox koppintásokat nem nagyon bírják a játékok, de manapság már a Logitech sem feltétlenül megy. Én vettem egy vezeték nélküli Xbox360 vezérlőt és azzal tolom, nem kell külön program, semmi macera, semmi konfigurálás, a játék felismeri és megy.
Viszont azért EZT a programot kipróbálhatod, bármely kontrollerből - elvileg - képes Xbox kontrollert emulálni, amivel becsapható az adott játék. Az x360ce kezdetűt kell leszedni.
-
wesker24
senior tag
Felraktad hozzá te egyáltalán a Patch-eket azóta már az Update 3 patch is kijött hozzá !
De mindegy ha nem raktad fel akkor menj az Inventoryba alapból O betű ott menj a Gamepad Ikonra és ott a kaszára és ott vannak a bill beállítások !
Amúgy érdemes felrakni az Update 3-at mert már elég sok mindent kijavítottak benne !
Van már Anti-Aliasing SSAO Vsync is müxik Shadow is van Key Bindings is van ha nyomsz egy Esc-et és persze javítottak egy csomó Bug-ot is !
-
Gergosz2
veterán
Spoiler!
Az én taktikám eléggé favágó de mindíg működött:
Az a lényeg hogy oda futsz hozzá olyan közel aminnyire csak tudsz és ütöd ezerrel.
Én csak secondary-val gyilkoltam le.Még health potiont se kellett benyomnom hozzá
Ja és persze figyelj arra mikor jelenik meg a feje fölött a piros kör ahogy az előző hsz-ben is írták.
-
wesker24
senior tag
Pedig a Wailing Host se olyan nehéz !
Mikor földre kerül akkor ütni kell ezerrel de figyelni kell hogy mikor lehet kivégezni !
Vagyis időben nyomni kell a kivégzést figyelni kell a nagy piros kört mikor jelenik meg ha időben nyomod akkor nem töltődik vissza az élete !
Elkezded ütni ezerrel lemegy az élete kb még csontikat is idéz mikor földre kerül ismét lemegy az élete és figyelned kell a kivégzést jelet ha beadta nyomni kell nincs mese
Ekkor letépi a védö maszkját és újból ütni kell ezerrel megint csontikat idéz levered miután visszajön újra ütöd ezerrel megint földre kerül megint ütöd ezerrel kivégző jel megjelenik benyomod idöben és kész ennyi !
-
Gergosz2
veterán
Spoiler!
Ez egyszerű!Azt a tömböt amit húzogatni lehet először húzd arra az oldalra ahol az a kapcsoló vagy minek is nevezzem van.
Ezután azt a kaszás szobrot, ami megkettőz téged (sajna nem tudom már a nevét)
ennek a tetején aktiváld. Utána nyitod a kaput, áttolod a tömböt és deaktiválod a kettőző cuccot. -
wesker24 írását még kiegészíteném azzal, hogy ha dungeonon belülről utazol ki, akkor azt megjelöli egy sárga körrel és benne egy vonallal. Visszafelé azt választva oda kerülsz, ahonnan jöttél. Igen jó időspórolás, te meg idáig lovagoltál?

Rebell: én is a hollókat kezdtem el használni, amint elértem a 16-os szintet, a zombikat meg mellőztem.
-
wesker24
senior tag
A Fast Travel a legegyszerűbb pedig !

Inventory nálam (Tab) rámész a térképre és ott rá mész a World Mapra kiválasztod a helyszínt ahova utazni akarsz és nyomsz egy Entert ennyi !
Amúgy érdemes olyan fegyvert választanod ami életet tölt vissza (Health On Crit) és olyan cuccod is legyen ami a Wrath-ot tölti vissza !
Ha nincs Health Potionod Harbingernél ott van a Teleport Slash Necronál meg a Hollók
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- sziku69: Szólánc.
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Horgász topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Star Wars rajongók
- SörcsaPH!
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- iPad Pro 12.9" M1 256GB 2021 - touchpad keyboard, pencil 2 - full, garancia (116)
- Macbook Pro 14" M1 Pro - 2022 gyártás, 10 GPU, 14 CPU, 32 GB / 1 TERA - garancia (102)
- PS5 Slim 1 TB - Garanciás 2027.04.15
- Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb
- Asus 15.6,core i3 5005(4x2,0Ghz)IntelHD VGA,8-16GB RAM,SSD,,Win.11,Jó akku
- ÚJ HP All in One 24-cr1234na PC - 24"FHD IPS - Ultra 5 125U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Huawei Pura 70 Ultra 512GB Black Karcmentes állapot 16GB RAM 6 hónap garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG UltraGear 27GR95QE-B 240 Hz OLED 2560x1440 Gamer Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Hú de felhúzott...