Hirdetés
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- VoLTE/VoWiFi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Netfone
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrM94
addikt
valami olyasmit magyarazott hogy osszekell szedni egy szikla embert ...,es a videoban a terkep jobb oldala a videoban jatsszo csavesznek unlockolva van neki meg nem..kell csinaljon valami sidequesteket?bocsi,hogy ennyire baromsagokat kerdezek ilyen konyhanyelvem csak fogalmam nincs az egesz jatekrol es csak arra tudok hagyatkozni amit o mond..
Valami Nook a palyanak a neve -
-
-
wesker24
senior tag
-
wesker24
senior tag
Igen a Shadow Edge az utolsó térkép és azon belül a Black Stone !
De itt is lesz portálos feladvány ezerrel ráadásul utaznod kell majd a jelen és a jövö között !
Miután Black Stone Bossát legyőzted jöhet a Final Boss !
Azért abban vitatkoznék hogy az egyben nagyobb Bossok voltak itt pl a Dark II-ben ott volt a Guardian ami maga nagyobb volt mint Stygian az 1-ben !

-
wesker24
senior tag
Összeszedheted a cuccokat hamarabb is az első végigjátszás alkalmával mielött végig vinnéd a játékot elsöre !
Ha első végigjátszás alkalmával összegyűjtöd az összes Book of The Dead Pages-t akkor a IV Death Tomb-ban megkapod az Abyssal Armor Plate-t
Ha Ostegoth-nak összegyűjtöd az összes Relic-et akkor megkapod az Abyssal Gauntletet
Ha teljesíted a Crucible Arena első 50 Wave-ját akkor megkapod az Abyssal Boots-ot is !
Egyedül csak az Abyssal Spaulders nem kivitelezhető mert ahhoz min Lvl 25 kell és a Crucible teljesitése !
Szóval a Spaulders kivételével mindet össze tudod szedni első végig játszás alkalmával !
-
wesker24
senior tag
Jelentem IGEN megcsináltam !
Egy szuszra Halál nélkül lenyomtam mind a 100 Wave-ot a Crucible-ben !

1 óra alatt mind a 100 Wave teljesítve egyszerre !
75 Wave-nál a Deposed Kingnél gondok voltak ahogy a
100 Wave-nál lévő Final Bossal is de csak össze jött !
Amúgy nem olyan nehéz csak egy tökéletes Possessed fegyót kell összeraknod !
Így teljesítheted a Crucible-t !
Legyél Max szinten ! Lvl 30
Legyen egy kimaxolt Possessed Sycthe és egy kimaxolt Possessed Mace/Axe/Claw/Glaive/Armblades
Ezekkel a statokkal Crit Chance Crit Damage Health on Crit Wrath on Crit Shock/Ice/Frost/Fire Damage
Én a Necromancer ággal vittem végig és szinte majdnem mindent kimaxoltam !
-
Findzs
addikt
megtaláltam a youtubon a választ, a portál gyorsításra

persze írták is hogy mit kell de azt hittem már akkor kell nyomva tartani a portál gombját ha már kész van
szerk:
wesker24:
köszi szépen a válaszokat
hát akkor nem lesz ilyen extra páncélom
50 meg 100 hullámot túlélni ? biztos nehéz és unalmas is, próbáltam de pár után meguntam
-
wesker24
senior tag
Extra felvehető páncélt akarsz deathnek is ugyanúgy van Abyssal Armor páncélja mint War-nak !
Abyssal Boots-ot akkor kapod meg ha teljesíted a Crucible 50 Wave-ot !
Abyssal Spaulders-t akkor kapod meg ha Crucible 100 Wave is teljesitve van !
Abyssal Gauntlet-et akkkor kapod meg ha Ostegoth -nak megcsinálod a Lost Relic side quest-et !
És az Abyssal Plate Armor meg a IV Death Tomb Treasure Chest-ben van !
A portált úgy tudod gyorsítani hogy rácélzol a portálra és nyomva tartod a bal egér gombot vagy 5 sec-ig és akkor lősz rá vagyis Overcharge-olod a portált ezért sokkal messzebbre magasabbra juss !
-
-
-
-
wesker24
senior tag
Még csak lvl 10-es vagy az molyfing !

Majd akkor mond ezt hogy könnyű amikor már a másik térképen vagy !

Első térkép (Forge lands) Másik térkép (Kingdom of the Dead)
Ami a fejtörőket illeti ne aggódj lesznek nehezebbek csak haladj elöre a story-ban !
Ahol jelenleg vagy az semmi ami jönnek majd késöbb !

A félig fa félig kö csávó alatt kit értesz a Guardiant akit fel kell éleszteni ?
Ami meg a Bossokat illeti amit Thane javasolt 4 Boss-t hány van meg ?

(Beithir Gorewood Achidna Desposal King )
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Építő/felújító topik
- BestBuy topik
- sziku69: Szólánc.
- World of Warships
- Horgász topik
- Samsung kuponkunyeráló
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- További aktív témák...
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3050 6GB Endorfy Signum 300 TG MSI 650W
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ne izgulj, lesz később anyázás, főleg 1-2 boss-nál, de csak akkor, ha nem legkönnyebben tolod.