Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel topik
- MWC 2026: Kezünkben a minden tekintetben európai okostelefon
- MWC 2026: csápolt a robot, majd dobott egy hátraszaltót
- MWC 2026: Vitrinben itt a Nothing Phone (4a)
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Határozatlan időre kiszáll az Asus a mobilbizniszből
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Findzs
addikt
válasz
wesker24
üzenetére
de míg a guardiant úgy kinyírtam, hogy jóformán meg se sebzett addig az 1 -ben a gilinyóval a sivatagban kellett hadakozni

itt a 2 -ben a fejtörőket nem is igazán nevezném annak
1 percig se kellett még sehol sem gondolkodnom, most fightolok samaelel tehát már nincs sok hátraaz 1- ben meg volt egy torony ahol ha jól emlékszem valami portálokat kellett nyitogatni egy sugárnak, na ott megfőttem mint a krumpli
meg tényleg sok helyre nem tudtam elmenni a játék elején de sokhoz visszamentem miután meglett hozzá a képességem, de nem nagyon éri meg visszamászkálni mert egyszerűen gagyi cuccok vannak, most van 370 ezrem meg több mint 100 db vulgrim pénzem de nincs mit venni
próbából vettem vulgrimnál egy legfullosabb fegyvert és felnyomtam, örültem neki van egy tápos fegyóm 560 -at sebez meg egyéb nyalánkságok, de 20 perc múlva már volt egy jobb ami miatt már nem vettem újra elő1 szónak is 100 a vége, az egy nálam 10/9 pontos volt ez meg 10/7 (10/10 -es játék meg nincs is
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus 128GB Black használt szép állapot 90% akku 6 hónap garancia
- 203 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)