Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Mobil flották
- Yettel topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Garmin topik
- iPhone topik
- Mától kapható az EarFun Clip 2
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Dlc-t annyira nem vágom. Csak kétszer jártam benne és nem jegyeztem meg annyira hogy mi mi után meg mi merre.
De igen, valami városos rész következik. Majd jól nézz szét mert lesznek ott titkos falak.
Cuccokat lehet összeszedni a royal-ba de egyébként tényleg annyi. De pl a full set-jét felszedheted annak a golemnek. -
D4v3
őstag
New londo-ban kicsit trükkös a boss fight, fel kell venni egy talán Abyss of akármi gyűrűt és valahol a víz leeresztése után lesz egy lefelé menő csigalépcső, aminek az alja a nagy semmibe vezet. Na ide ugorj be, de úgy, hogy a gyűrű rajtad van és ott lesz egy boss egyből (illetve 4 de majd meglátod
).
Tombs végén is lesz egy boss, menj amerre az út visz, beérsz egy barlangba, ahol oldalt kell menni végig a fal mellett, majd egy másik helyre, ahol kis fura bébi csontvázak vannak (egyébként jó hely humanity-t farmolni) és a terem végén pedig le lehet csúszni Gravelord Nito-hoz. -
D4v3
őstag
Amit kaptál lordvessel-t a csajtól a boss mögött, azzal egyrészt tudsz teleportálni a tüzek között, másrészt abba kell tölteni 4 boss lelkét. Úgyhogy 4 irányba tudsz most menni: Demon Ruins -> Lost Izalith, New londo ruins, Catacombs -> Tomb of the giants és Duke Archives. Ha a 4 lélek megvan, akkor tudsz Frampt-nál lemenni az occsó bosshoz, viszont ha van DLC-d, akkor még ne menj le, hanem menj át a DLC területre és azt fejezd be előbb.
-
30humanity-ért szereztél egy maggot-ot? Nem volt az év biznisze de nem tudhattad hol kell megállni.
Vagy javítható vagy nem romlik el. Nekem més az van meg amit első játékban szereztem.A pyromancy-t úgy tudpod fejleszteni hogy van egy faszi firelink-nél akit most hirtelen nem jut eszembe hol mente4ttél meg de talán a dephts-be. Na nála tudod fejleszteni a kesztyűdet és ezáltal fejleszteni a pyromancy-t.
A faith-et meg a magic-et viszont nem tudom én sem de gondolom hasonló módon kell fejleszteni (talisman és catalyst) csak nem tudom kinél.
-
D4v3
őstag
Sajnos már nem. Az lett volna a lényeg, hogy nem mész tovább a lávás boss-nál, hanem a shortcut felől mész be az ajtón. Ott a földön vannak ilyen bogarak és az egyikük belemászik Solair-be, ha az eredeti úton közelíted meg Lost Izalith-ot, aki megőrül és megtámad. Ha a shortcut-al mész be, akkor megölöd a bogarat és Solaire élni fog, plusz kapsz egy világító fejest. Amúgy az utolsó boss szerintem nevetségesen könnyű az előzőekhez képest, úgyhogy a segítsége nem annyira fontos. Praise the Sun!

-
Persze elég egy páncél vagy ruhadarab is. De ha az pl ad 20%-ot akkor gyűrűvel is csak 80%lesz a curse resist-ed az meg szintén semmi.
De pl a great hollow-ba marhára nincs szükség a békák ellen fizikai védelemre mert csak a curse-t fújják. Szóval oda nyugodtan fel lehet venni az egész dingy set-et. Nameg ha könnyű ruha van rajtad és leesel akkor nem sebződsz annyira mint egy kazánlemez páncélban.
Meg fogod kapni. De egyébként nem csak a BK shield jó, csak az az egyik legjobb szerintem. Bár sok BK már csak a végső boss előtt lesz de ha tervezel még egy végigjátszást akkor érdemes beszerezni. Me g az a jó hogy azok a BK-k majd kidobnak mindent ami kell. Én pár kör után boltot nyithattam volna BK sword ls great sword-ból De BK great axr is több volt mint ami bőven elég.

Ami stability-t ad az meg elég ide 3. végigjátszásba is. Ki meg akkorát űt és kénytelen vagyok védeni az úgyis lecsapja a stamina-t viszont olyankor általában idő kell neki mire újra támad, addigra én meg távolabb megyek és visszatölt a stamina is . -
Szeretem én csak túl nagy túl nehéz és ha már itt tartunk a BK shield fire resist-je 95 pedig csak egy mid shield.

Annak idején én is Great shield-eket használtam és azokra esküdtem. Volt is 3 féle a 3féle resist miatt de aztán rájöttem hogy kisebb shield-ek is tudjak azt még ha nem is akkora stab-al.
Egyébként a gyűrűkről annyit hogy Pl eg 95fire resist-es shield kifog egy fire támadásból 95%-ot mig a fire ring annyit csinál hogy hozzáad 50-et a firer resist-edhez, szóval nem mindegy hogy gyűrű vagy pajzs.
A curse ring is úgy működik (bár pajzs nem ad curse-t szal ezt csak mellékesen) hogy a meglévő curse resist-edhez ad még 400%-ot azaz ha pl nincs curse resist-ed akkor a gyűrű sem ér semmit.
Magic gyűrű ugyan ez, ad +50resist-et míg a crest shield kivéd 85%-ot.Nem lehetetlen az ashlake vagyis még csak a great hollow gyűrű nélkül. Ott a dingy set ami ugyan csak ruha de curse resist-ben nagyon jó ás pont azért kapod.
Bloodshield meg curse ring nem sokat támogatja egymást mivel az egyik bleed-ing ellen vég a másik meg ugye curse ellen. Vagy én nem értem a kérdést?Tele van a ruins de nem nehezek. Van még egy stray demon akit már lenyomtál asylumban is kétszer szóval az már meglepetést nem fog okozni. Az első láva akármi boxx meg egy vicc. csap egyet, elgurulsz aztán csapkodod a csápját és így tovább.
Aki a láván sétáló gyűrűt adja az egy kicsit érdekesebb mert úgy mozog meg ugrál hogy ha belockolod akkor semmit nem fogsz látni a képen ha meg nem akkor nehezebb védekezni.A bed of chaos-ra gondolok.
Nem olyan kemény csak csinál szakadékokat majd aztán meg beleseper és nem érdekli mekkora poise-od van vagy bármi amit használsz.
Egyébként nem lenne nehéz csak itt mindegy hogy gurulsz e vagy mit csinálsz mert két nagy kezével sepreget és ki sem tudsz térni előle.
Én mindig meg szoktam próbálni homeward bone nélkül mer jó lenne egyszer egy körből leverni de az még nem sikerült. -
Big Bopper
tag
Én megvettem a giant cuccokat a benga kovácstól és felhúztam +5-re az összeset, jobb mint a havel set és könnyebb. De a havel's ring azért kell hozzá.
Közben sikerült leverni a nagy fát de idegesítő volt vagy 20x meghaltam mert belelökött a szakadékba vagy elrontottam az ugrást középen. És mivel nincs bonfire a közelben, vagy én nem találtam meg, ezért állandóan kilométereket kellett futni a láván keresztül hogy odaérjek. De mekkora poén volt már hogy egy kis féreg irányította az egészet belülről.

-
Az nem is mondtam hogy nem jó a greatshield, csak úgymond drága.
A lanternt Megkapod a tomb-ban csak addig el is kell botorkálni vak sötétben. Vagy éppen kidobhatták volna a catacombs-ban a csontifelélesztő sámánok is. Az a baj azok nem élednek újjá fire után szal ki se tudod farmolni.
B tev hogy elindulsz demon ruins-ba és majd azon túl lost izalith-ben megkaphatod a magot helm-et.
Vagy ha van 30humanity-d vagy ki akarod farmolni akkor belépsz daugter of chaos covenantjába (a firekeeper pók a pókos boss utáni részen) és adsz neki 30 huma-t és akkor már demon ruins-ban meg tudsz majd nyitni egy átjárót ami a magot helm-hez vezet plusz megmented solaier-t is akit ezáltal akár be is tudsz majd idézni végső boss-hoz.Very large ember csak egy van. Van veri large flame ember meg stb de sima VL ember csak egy van.
Ha megvan akkor az alap fegyvereket és egy két pajzsot tudsz vele +15re húzni. Ha jól emlékszem páncélokat max +10ig lehet csak húzni.
Ez honnan jött egyébként hogy egy ember-el csak egy fegyvert tudsz felhúzni?
-
D4v3
őstag
Poise arra jó, hogy ne kerülj stagger-be, amikor megtorpan a karakter és nem tudsz mozdulni normálisan. Nem árt persze, de a legjobb, ha meg se ütnek

Én a végén greatshield of artorias, paladin +5 set, havel és favor ring-ben voltam egy black knight greataxe +5 fegyverrel. Így pont 50% alatt tudtam lenni és elég nagy védelmem is volt. -
Ja bocs. Már nem emlékszem hogy kinek mi van meg. Azt hittem neked is megvan.
Én nem is a stability-t nézem hanem inkább a resist-eket.
A BK shield-et és a Crest shield-et szeretem. Utóbbit a Magic 85 resist-je miatt. Azt +5re felhúzod és lesz 66 stability-je ami nem olyan sok mint a nagy pajzsoknak de nem is szabad ara épiteni hogy minden ütésbe beleállsz és majd a stability kiatart. Mikor lehet inkább elmozogni kell.
De pl Bk shield alapból 62es és +5re húzva már 74es ami már nem rossz egy mid shield-től.
Nézd meg itt a normal shield-eket és majd meglátod mi az ami neked tetszik.Ha már a gian-okat akarod farmolni akkor egyuttal majd szerzd meg ott a silver serpent ringet a +soul miatt. Ott lesz a bonfire-től nem messze de nézz róla videót hogy pontosan hol és hogy.
Én ha nem az erdőben az npc-ket farmoltam akkor mindig anor londoba a silver knightokat meg a guardoan-okat. ha ko van nyitva minden ajtó akkor megindul egyik irányba pl a szobás bonfire-től, mész egy kört és a másik irányból visszajutsz oda.
De nem is szoktam már figyelni ki mennyi soul-t ad szóval lehet tényleg jó buli a diant-okat farmolni.
Bár a tomb of giants nem annyira alkalmas terep farmolásra. Sötét van ha nincs meg a magot sisakod )ami még nem lehet meg ) vagy a lantern amit meg pajzs helyett kell használnod viszont szinte semmi védelmet nem ad. Sok ott a keskeny sziklaperem a nagy csontiakkal szóval nem egy barátságos hely. -
Jól hangzik hogy great shield meg great axe de a havel ring rajtad van hozzá?
Bár nemtudom mennyit szinteztél de azért ezekhez kell ám endurance is.
De ez a kb +10stabity (a BK shield-hez képest) annyival jobb? Mert resist-ekben gyengébb annál ráadásul 10el nehezebb is.
Persze én is nagy pajzsokat szerettem régen de most ugyanazt elérem kis pajzsokkal is szóval fel nem vennék már nagy pajzsot.Nem hogy piromancy-t nem vittem oda sose de még nem is farmoltam őket. Mit dobnak azok? Vagy a soul miatt? Mert ara van jobb hely.
A silver K sword-nél szerintem jobb a solaire kardja de azt majd csak a később kapod meg. Vagy a darksvord ha már sword. persze az még nekem sincs meg. De egy solaire sword el van rakva felhúzva, ha kardozni akarnék.
-
D4v3 megválaszolta és nem is nagyon van mit hozzáfűznöm.
Én még sosem néztem mit ad a havel a súlya miatt. De mint már mondtam a Paladin set is remek curse resist-es set és emelett jó a fizikai védelme is. Igaz hogy a fiz védelemért húzni is kell de én teljesen meg vagyok vele elégedve.
Ja és erről jut eszembe hogy sosem vágtam még le priscilla vagy seath farkát. -
D4v3
őstag
Dumálni is tudsz a boss-al, és ha nem ütsz rá, akkor nem támad meg és simán ki tudsz sétálni mellette Anor Londo-ba. Ha egyszer megütöd, akkor viszont addig bennragadsz a képben, amíg meg nem ölöd. Asszem 30k soul-t ad és ha le tudod vágni a farkát, akkor egy tőrt is ad.
A curse-ös boss az Seath lesz, Duke Archives végén, ami pedig Anor Londo-ból nyílik balra, miután megölted ott O+S-t és Firelink-be visszavitted a Lordvessel-t, amit ott kapsz. A Havel set-nek van elég nagy curse res-e, úgyhogy én abban simán, elsőre meg tudtam ölni. -
Lényegében annyi painted hogy kerülő úton mész atán megnyitod a rövidítéseket a fire és a boss között.
Lent a kerekes izéknél is van egy kar ami megnyitja az utat a boss-hoz.
meg lent lehet megtalálni az annex kulcsát ami a pályán belül egy külön rész daganotosokkal. De ott lehet felvenni asszem a dark ember-t ami az occul fegyverekhez kell.A kérdésedre a válasz hogy az marad ott ahol van mert az már csak egy tetem, egy dög.
A sárkányt én is úgy szoktam megölni ott.
Az egy zombi sárkány és ami mögötte van az a kajája volt. annyira volt jó az a hely hogy pl megkaptad a dlood shield-et amit majd érdemes felvenni a boss-nál ott painted-be mert bleed-ing sebzést okoz és ha nincs elég resist-ed akkor kivéreztet pár csapáz után mint egy disznót.
Egyébként az a nagy dög ami nem mozdul egy későbbi ellenfél lesz lost izalith-ben és lesz belőlük elég. -
Nem veszélyes a spear-es sem. hagyd had jácca ki magát. Ha nyom egy erősebb csapást akkor utána van időd mogé kerülni is vagy besebezni mielőtt felemelné a pajzsát.
Chunk-os fejlesztéshez ahogy előttem is írták, szükséged lesz a very large ember-re amit majd new londo végén találhatsz meg. Szoktam azt csinálni hogy lemegyek érte már az előtt hogy meg akarnám ölni az ottani boss-t.
Ha megvan majd ugyanúgy Andrei azaz az első kovács fogja neked +10 fölé húzni.Az ami a boss után van már a 4. bonfire. Ha painted worldo-ot is számoljuk akkor meg az 5.
Havel pajzsot sztem ne használd. Túl drága. Rengeteg equip load-ot elvesz. vagy fix-en kell hozzá a havel ring és még akkor is tolnod kell az end-et hogy a set-ed is viselni tudd. Annyival meg nem jobb a többi pajzsnál.
Great axe, ha engem kérdezel egy marhajó fegyver! sebesség sebzés arányban az egyik legjobb fegyver. Felhúzva még a ultra great axe-ok és sword-ok sem ütnek akkorát de ha igen akkor is sokkal lassabban.
Ha meg egy warrior karakternek nem tolod fel az str-t 40re akkor az nem is warrior
dragon slayer bow-hoz lehet venni nyilat ha jól emlékszem de nem akkora ász mint a neve.
Pl hellkite is visszatölti az életét mire leszednéd vele plusz egy lövés lerántja az egész staminad-at szóval elég lassan tudsz vele lőni is.. -
Uzumaki
tag
A +15-re fejlesztéshez very large ember kell.
A második bonfire-t pedig már akkor el tudod érni mikor átmész az imádott magasbanegyensúlyozósdeutálom részen, lenyomod a gargoyle-t és a szerkezetet a legalsó állásba viszed. Lemész a lépcsőn és ott lesz szembe a bonfire.
Dragonslayer arrow-ért pedig nézd meg az Anor londoi kovács kínálatát. -
Igen akkor kihagytad a 2. fire-t. Majd menj vissza. Egyébként ott annaál a fire-nél van egy nagy szobor ami eltűnik ha a megfelelő gyűrű van rajtatok. Persze a gyűrűt majd csak a katakombákban lehet megtalálni szóval ha érdekel vissza kell majd jönni. De a lord vessel-el egyből ide lehet warp-olni. Szóval a szobor mögött lesz egy ködös bejárat ahova nem muszáj bemenni hanem be lehet lépni a darkmoon covenant-ba. viszont ha belépsz megtámad a covenant feje.
Én be szoktam lépni és megölöm mert ő is afféle kisebb boss szóval jó adag soul-t ad meg a vgégén van egy két item is .
Viszont ha megölitek akkor az első fire-nél lévő firekeeper meg fog támadni mert ő is a covenant tagja.Igen arról a csarnokról beszélünk.
Majd lesz ott egy rész ahol ilyen dobozok lesznek szana szét. Ott legyetek human formába és akkor jön egy nps invader akinek a setjét majd a boss utáni kis részen kapjátok meg. Azért érdemes ez mert a sisakjáért cserébe lehet üxletelni az asylumban még egy ring of favor-t azaz ha véletlen levennétek lesz másik. Nekem már van vagy 5db.Havel set jó mert nehéz és jó poise-t ad de nem fejleszthető és gyengébb mint pl a black iron.
A festméybe meg érdemes úgy bemenni hogy van nálatok toxin elleni virág. De egyébként a halálos csapás után egy gyors hátrabukfenc is elég és nem mérgez meg.
-
Big Bopper
tag
36.000?
Az hányas szint? Nekem 12 ezer kell a szintlépéshez, 46-on vagyok most, de úgy hogy itt fejlődtem rengeteget. Szopok is rendesen, még nem találtam meg a kiutat. Ha megmérgeznek rohanok vissza a tábortűzhöz.
Neked olyan szinten már nem hiszem hogy sok gondod lesz.
Én a nagy lovagokkal le sem álltam verekedni, simán elfutottam mellettük.
Nem végeztem még én sem a pályával, lenyomtam egy vízköpőt és bejöttem ide, a híd másik oldalán még nem jártam. -
-
Big Bopper
tag
Igen én pont ott vagyok most, ott van egy festmény a nagyterem végében ami beszippant ha megvizsgálod. Iszonyú jól lehet itt tápolni, 10 szintet fejlődtem másfél óra alatt. Csak a nagy plömplöm fejű ellenségek idegesítőek nagyon mert ahogy megcsapod őket megmérgeznek.
Mondjuk miután meglett a BK sword, kb. 10x egyszerűbb a játék, mocskos jó ez a kard. -
Most tisztázzuk ezeket a bonfire-öket. Az első az ami szinte rögtön a kezdőpontnál van anor londoban és van ott egy firekeeper. A 2. az az ami akkor elérhető ha a mozgó csigalépcsős szerkezetet jó irányba tekered és teljesen leereszted. A 3. az ami egy szobában van és ott ül Solaire.
A nagy csarnokban ahol a mennyezeti gerendákon mászkáltál van egy nagy festmény lent.
Az a painted world of ariamais bejárata. Azt nem hagyd ki. Oda kell a baba ami az asylumban találtál.az a párkány anor londo legszopósabb része. Ott én is van hogy leesek.
Vettél mérgezett nyilat? Mert az egy olyan item amit még ki sem próbáltam soha.
Igen solaier-t majd meg tudod tudod idézni boss fight előtt. -
Még annyi hogy én a duke archive-ot utálom. Alapból marha erősek a crystal cuccok és ott az ellenfeleken (valami zombi félék csak gyorsabbak, mozgékonyabbak) crystal minden cucc. ráadásul még channeler-ek is van akik buffoják őket, szóval ott oda kell figyelni hányat húz magára az ember meg beenged e egy két sebzést..
(Ez majd anor londo boss után fog megnyilni és én oda szoktam venni először az irányt s csak aztán megyek catakombs> tomb of giants>demon ruins es vegül lost izalith. Ja meg persze főboss előtt lemegyek new londoba lecsapni a four kings-et mert az ő lelkük is kell a főboss-hoz.) -
Battle axe marha jó fegyó szerintem első játékban. Sőt most kivételesen 2.ban raktam le mert benéztem a dex-et és nem tudtam feltenni a BK axe-ot.
Anor londoban azoktol a szárnyas dögöktől ki lehet farmolni az ő spear-jukat. inkább azt húzd majd ha akarsz egy lighyning-os spear-t is.
Egyébként én is csináltam egyet amit már korábban írtam. A boss spear-jét. de csak maz faithel(40) les erősebb mint a demon spear amit most írtam.Van még egy óriás.
Azt úgy találod meg hogy bemész a fortressbe és rögtön leugrasz alulra és ott balra lesz egy bejárat meg egy létra. ha felmászol a létrán megütöd szembe a falat és eltűnik. Mögötte lesz a kapu felhúzó óriás.A ring of favor-al majd vigyázz mert ha leveszed eltörik. szóval ha felraktad többet ne vedd le.
Persze lehet szerezni másikat anor londo-ban a painted world-ben amibe a babával jutsz be amit az asylumba szerezhetsz meg. (na ez egy infódús mondat volt
)A +soul%-os gyűrűt majd tomb of giants-ben lehet megtalálni a katakombák után de arról majd dobok videót mert elmondani nem egyszerű.
Egyébként valami silver serpent ring a neve. szal olyasmi a kinézete mint annak amit találtál csak fortress-ben csak ez ezüst színű.Pont ez a baj a havel-el. Hogy ha felveszed és kihasználod akkor nehéz megszabadulni tőle pedig a ring of favor +20%ai jobb csak valszeg valamennyit vissza fog esni az equip-ed.
Anor nem nehéz.
Sok óriás guardian lesz meg silver knight de silver az nem az nem ellenfél neked ahogy a black sem. Az óriások meg lassúak és könnyen kiszámíthatóak.
Nem is tudom nehezebb e a catacombs. Idegesítőbb az biztos.
Ash lake az semmi. Van ott egy hydra ami ellenfél. Azon kívül meg pár kagyló. persze vigyázni kell velük is de nem olyan veszélyesek.
Demon ruins meg olyan hogy én azt szoktam utoljára hagyni és mire oda érek pl első végigjátszásban már nem azt jelenti a taurus mint a játék elején. Meg lesz hej megküzdeni velük. meglősz egyet nyíllal, odaszalad levered és lövöd a következőt. De több mint a taurus van. Megszámoltam de el is felejtettem. De legalább 7 van belőlük egy helyen. Aztán később még van egy-egy néha egy útszakaszon. -
A clay akár meg is maradhat hacsak nem akarsz egy class-al nehezebb de erősebb fegyvert azaz kard téren ultra great sword-öt. De a clay teljesen jól fog szolgálni ha szeretsz azzal játszani.
Megnéztem az összes katanát és ugyanúgy csapnak. Uchi az jó. A washing az hoszabb de nem üt vele messzire szóval nem használja ki a hosszát mint a bk axe. Meg a durab-ja is kisebb mint az uchi-nak szóval az uchi teljesen jó katana szerintem.
sens fortress-ben meg lehet ölni azt az óriást is aki rögtön az elején felhúzta a kaput.
Meg lementél az aljára a titanite demon-okhoz leverni őket? Ott is van pár item meg ők dobnak demon titanite-ot ami arra jó hogy ha csinálsz boss fegyvert majd azzal lehet húzni. nameg soul-t is adnak szóval le szoktam őket szedni.Steel protection ahogy a neve is adja )(nyers magyarra fordítva) fém védelmet ad vagyis plusz páncélzatot. vedd le és nézd meg a phys védelmed aztán vedd vissza és nézd meg úgy.
Ha nem kell épp poison, curse, flame, vagy stb gyűrű akkor én szoktam hordani.
Vagyis mostmár nem mert nekem marhasok soul kell a szinthez szóval amikor csak lehet a +%soul ring van rajtam.
Egyébként a gyűrűk ilyenek. adott helyszínen vagy adott boss-nál csere van.
Az egyik gyűrűm fix csak. A ring of favor and protection. +20% HP, Stamina és Equip load.
Régen a havel ring volt a fix gyűrűm amit le se vettem.
visszatérve a válaszhoz. Akinek több nyíl is mutat fölfelé az nem a gyűrű miatt van mind. Gyűrű nem fejleszthető és nem buffolható.
Szóval a többi nyílat azt pajzs meg egyéb dolog adta neki.
persze direkt csak 2 ring lehet.
Gondolj csak bele. felveszed havel ringet és az ad +50equip-et meg csapsz mellé egy ring of favor-t ami az össz equip-edet medobja 20%al. Nem lenne rossz de nem kéne endurance-ra sokat adni. Meg akkor még ott lenne a 3 slot ahova rakhatod a cserélhetős gyűrűket.
első játékban még érdemes hordani az item discovery-s golde serpent ringet, főleg ha még human form-ban is vagy mellette mert az is növeli az item disc-et. Pl ha ki akarnád farmolni a silver knight-okból (lesz elég) a silver kninght sword-ot. -
Ahogy látom (lvl73) nem keveset szinteztél..

Nem tudom milyen fegyverrel akarsz majd menni, meg szerintem még te sem. Vagyis lesz még sok ami megtetszhet vagy mégsem olyan jó mint gondoltad de a Str még egy warrior-nak sem ártott szóval szerintem ara lökjél majd még stat-ot.
De az élteted ne legyen nagyobb mint a str-ed.
Az viszont jó hogy van már 21 dex-ed. inkább a kardok meg a szúró fegyverek(spear-ek) megkövetelik és így legalább tudod azokat is nézegetni. Én mindig lemaradok dex-el mert először csak annyit adok rá hogy longbow és composite bow-t tudjam használni aztán meg hírtelen kéne skálázódás miatt is meg más cucchoz is.
Resist-re nem fontos adnod. Csak a poison resist-et növeli de poison-ba még senki nem halt bele..
Nemtom h adtál e rá de a 9int-el már okosabb vagy mint az én karakterem
(#533) Set-Comment™
A játékban összes eltöltött órámat írtam és ebbe benne van az is mikor pc-n toltam. A jelenlegi karakterem valami 90óránál jár kb, és most vagyok túl a 3. végigjátszás felén. -
Golden serpent ring megvan? Vagy voltál már sen fortress-ben? Mert ott van egy titkos helyen és azt tudja hogy nagyobb eséllyel dobnak az ellenfelek fegyvert, páncélt vagy követ. Szóval úgy jobb farmolni.
van a stat-jaidnál utolsó oszlopba egy olyan hogy item discovery. Azt növeli. Továbbá az is növeli ha human vagy és van benyomva pár humanuty. De azért felesleg humanyti-t benyomni. Elég a gyűrű.
Nekem volt hogy úgy sem dobta ki 30 silver knight-ból egy sem a silver k swordot.A türelem az egyik legfontosabb ebben a játékban. A knight-ok meg nem ellenfelek egyébként. Hamar ki lehet ismerni a mozgásukat a támadasaikat és onnantól meg sem tudnak sebezni. Én pl mindig mögéjük tudok kerülni mert látom mit fog támadni meg tudom mikor mozoghatok és mindet backstab-el elkapom aztán ha az nem elég akkor még tolok egy árugrós támadást és lent marad.
Igen a BK az Black Knight csak rövidítem.
Igen jól gondolod. De az S a legjobb skálázódás. Úgy van sorba hogy S A B C D E.
Amelyik ikon mellett ott a betű ara skálázódik és annyit amilyen jó a betű mellette.
Az ikonok meg ógy vannak sorba hogy STR DEX INT és FAITH.
Szóval ha az első kettő melett van betű akkor dex és str-re erősödik. Épp ezért hóztam fel a dex-et is 40-re. Mert egyébként nincs olyan fegyver ami tetszik is és megkövetelné a 40-es dex-et.
És akkor ezek után érted mikor tegnap írtam hogy van egy fegyverem ami alapból skálózódik faith-re is és az pont jó nekem mert elkezdtem azt is húzni. Mert alap esetben csak akkor skálázódna egy fegyver faith-re ha occult fegyvert csináltatok belőle.
Viszont azt nem tudom hogy melyik betü mennyi plusz sebzést ad. Ki lehetne matekolni egy betűs fegyverekkel hogy adok egyet a statra és megnézem mennyivel erősebb de nem fontos. berakom kézbe és összehasonlítom a másikkal és kész.Ezt az attunment dolgot is jól gondolod. De mivel warrior vagy neked nem elég egyet ráadni hogy legyen egy slot-od. Legalább kettőt kell ráadni hogy legyen egy slot-od de még ha fel is tolod 20-ra akkor is csak kb 5slot-od lesz.
Első végigjátszásban egyébként én nem is foglalkoztam ilyesmivel. Van ott mit fejleszteni bőven és nem leszel hátrább a pyromancy nélkül.
Én is most kezdtem el fejleszteni mert nekem már a többi stat kész.
Dex-et mért vetted előrébb mint a str-t? Persze vannak dex-es fegyverek de str neked jobban kell általában.
Írd már le a statjaid hogy hogy állsz most.(#526) Set-Comment™
Igazad van ebben de a többiek még első végigjátszásnál tartanak. Lehet előbb le akarják tolni az alap játékot és aztán majd megnézik a pvp-t. Meg jobb is ha van benne egy végigjátszás hogy ne low karaterrel menjenek pvp-re.
Sőt a pvp-zni akarnak, örülök is hogy itt vagy mert ezen a téren még én is sokat tanulhatnék tőled szerintem, és lesz kitől kérdezni.
Egyébként én már többször elkezdtem a játékot ráadásul mindig warrior voltam és még nem unom. Ez már több mint 10. végigjátszásom összesen de még nam hagyom abba míg ezzel a karakterrel el nem érem amit akarok.
Az meg azért nem annyira úgy van hogy végigrohanok a játékon. Persze marhagyorsan haladok az igaz de van még mindig olyan rész ahol oda kell figyelni mert baj lesz.
Pont tegnap duke archivebe a chaneller által buffolt archer egy lövéssel fél életem leszedte mert nem foglalkoztam vele. Pedig van vagy 1600-as hp-m. -
Sebességről nem tudok nyilatkozni mert azt nem néztem meg még de washing pole is katana és sokkal hoszabb ami jó neked. Ha belépsz az forest hunter covenant-ba akkor lent blightown-ban a liftes fa tékolmány tövénél ott lesz egy fickó és tőle meg tudod venni. Én most azt húzom.
Kipróbáltam ezt a claymosre-t mert annyian dícsértétek. Nem rosz. De ha tetszik a clay akkor a BK greataxe-ot is szeretni fogjátok. kb ugyan olyan gyorsan csap (talán egy picivel lassabb) és erősebb is.
Na jó megnéztem és 10el nagyobb a súlya szóval kell hozzá fejlődni de szerintem megéri majd beszerezni és felhúzni. -
Vegyél meg a pyromancy-s csávótól firelinknél legalább egy pyromancy alapu spell-t és bonfire-nél rakd fel attune magic opciónál.
Önmagában a másik két varázstárgy, a catalyst és a talisman sem csinál semmit.(#510) Set-Comment™
Tudom hogy nem drága de még nem volt rá szükségem. Bár így hogy már van több dark souls-os emberket akit innen ismerek pvp-re nem is de coop miatt érdemes lenne majd előfizetni.
Nem tudom mit kell megadni hogy fel tudjatok venni de enqea a a box live-os nevem. ha más nem ott is tudtok üzenetet írni. -
Javaslom majd olvasgasd azokat a hsz-eket is amiket másnak írok mert majdnem minden kérdésedre válaszoltam már itt csak nem neked, plusz még linkeltem is videót az asylumba való vissza útról.
A hydra-ba csak az a veszéjes míg odaérsz mert marha erós magic-et tol. de mikor már ott állasz a parton csak belockolnod kell hogy jó irányba tartsd a pajzsot és várni míg támad. 80% ban egyik feje sem fog eltalálni hanem melletted fúródik a földbe és olyankor ütheted.
Mikor meg már csak kb 2 feje van az sose fog eltalálni szóval veheted elő a nyilat és lőheted.A skálázódűst meg meg tudod nézni könnyen. Rámész a fegyverre és átváltasz az adataira. alul vannak a betűk ebben a sorrendben: STR DEX, INT ÉS FAITH. Szóval ha az első és esetleg második ikonnál van betű akkor skálázódik str-re és dex-re.
Parry-t én ami napig ritkán használom. Backstab-el bőven elvagyok nameg sokszor van hogy egy helyre 20estus-al akarok eljutni sebzés nélkül tehát nem kockáztatok parry-vel.
Persze hogy claymore-al is megy. minden fegyverrel lehet. Bár nem próbáltam végig de gondolom.
Nekem a BK axe kb a nyelével csapja hátba mert túl hosszú az meg elég op lenne ha a két éllü fejszét áttolná rajta mint a kardokat..
(#492) Set-Comment™
Úgy szoktam. Az 50%ot sosem érem el és nincs is azzal baj hogy felfele menet eltalálnak. Hanem mikor már fent vagyok hátba lőnek és a falról pattanok vissza és úgy esek le.. De majd most iron flash osz stabil leszek mint egy hegy. Meg gondolom az a spell sebzést is csökkent mivel vasból lesz a húsom..
Nekem a pvp annyiból állt mikor pc-n toltam hogy mindig be invadeltek én meg letörtem az arcukat. Azt hittem kevés vsgyok pvp-re meg ugye ott más féle felszerelés kell mert a mozgékonyság számít meg stb.
De nekem az akkori karakterem tényleg egy tank volt. gyűrű és pajzs védett mindenféle hatás ellen valamennyire a fizikai sebzére meg ott volt a giant set ami a legnagyobb fisikai védelmű set a játékban.
Volt is egy olyan hogy jött egy sunyi invader hang nélküli gyárável meg fire meg magic spellekkel és gondoltam baj lesz de mikor eltalált alig sebzett meg és akkor ő is rájött hogy kemény dió vagyok.
Ő tolta a spelleket én meg mentem előre mint a terminátor.. Elkezdett menekülni és beesett a curse-os békák közé mert épp dephts-be voltam.
Aztán már lelőttem a netet mert a játékommal akartam játszani és nem online szórakozni és zavart hogy bárki beleszólhat a single player játékomba.
Nameg mit ad a pvp? Se ranglista se semmi értelmes jutalom. Max annyi hogy én meg ő tudjuk ki győzött...(#494) nubreed
Kapsz vagy találsz majd egy nyilat. Az a neve hogy composite bow. nem lő olyan messzire mint a longbow de sokkal erősebbet sebez. Én is átváltottam rá. Meg fel lehet szedni egy gyűrűt ami növeli a távolságát és azzal már messzire lő meg még erős is. Majd ha meg lesz húzhatod azt is. Megéri.
Ja és egy warrior karakternek nem épp a legjobb stat az inteligencia. Ellentmondás a bazi erős fegyver meg az ész. Lehet a játék is errort írna ki ha elkezdenéd hózni az int-et.
Persze te döntesz de én inkább a faith-et javasolnám. Tudsz majd csinálni occult fegyvert ami fsaith-el együtt már 3 betüre fog skálázódni (na nem mintha ez int-el nem menne) és a faith spellek is inkább arra szolgálnak hogy támogassák a harcos karaktert. Tulajdonképpen valami paladin szerűség leszel csak sokkal nagyobbat ütsz.
(#500) mad1
ugyan az a boss mint az első volt az asylumban csak csinál ilyen magic robbanást szóval ha van megic ring-ed (kék kő van benne) akkor vedd fel meg ott úgy is megkapod a crest shield-et ami pont ad 80magic resist-et.
Annyi hogy ki kell figyelned a kétféle támadását amiből a magic sebzést tolja.
Amit meg itt írok dőltbetűvel, ha nem akarod ne olvasd el mert lényegében elmondom mire figyelj.
Az egyik olyan hogy vízszintesen csap egyet majd jön a robbanás szal szaladj és gurulj. A másik meg olyan hogy szép lassan maga elé tartja a fegyverét föggőlegesen és a földbe szúr vele. Olyankor elég ha mögötte vagy és még pár lépést hátrálsz a farkától és akkor nem ér el.
Egyébként lesz majd még egy ilyen démond de annak még tüzes fegyvere is lesz de az már nem sokat dob az erején meg ha kiismerted a mozgását akkor vicc az egész.
engem most a 2. asylum démon egyszer tudott megsebezni mert türelmetlen voltam.
Végig mögötte voltam és ott nehezen ér el bármivel is. -
Set-Comment™
senior tag
Firelink shrine - halott neni:
A ketrecnel talalhato egy Black Eye Orb amit hasznalhatsz Anor Londoban hogy a bosszut allj a halalan (Lautrec olte meg).
Miutan megolted (ez elsore eleg szivatos mivel Lautrec 2 feher fantom tarsasagaban jon neked) eldobja a nenje Firekeeper Soul-jat, amit ha visszaviszel a ketrechez, feltamad es Firelink Shrine ujra el.Vissza Asylumba:
A lift kell ami felvisz Undead Parishbe, van egy luk a lift utjanak elso harmadanal ahol ki lehet lepni, ekkor egy parkanyra kerulsz ahol jobb oldalt at tudsz gurulni a rom egyik pillerere es fel tudsz szaladni a feszekhez, ahol ha osszekuporodsz, a hollo visszavisz az elmegyogyiba.
Claymore-t normalisan lehet upgrade-elni Titanite Shard-okkal. Andre segitsegevel lehet elvinni +15-ig. Erosen javallott normal allapotban tartan, pvpben gyilkos, a leggyorsabb Great Sword es az eros tamadasa szuro sebzest okoz - imadjak a Silver es Black knightok, kello staminaval 3-5 csapas osszehozhato + gurulas, raadasul megakasztja a masodik utes az ellenfelek tobbseget.
Fegyvereket nem erdemes elemental iranyba vinni harcos kasztokkal. Normal upgrade es ha elemental sebzest akarsz veszel port hozza, vagy buffolod magiaval (Magic weapon, Sunlight weapon, Darkmoon weapon). Nicohoz erdemes egy Flame es egy Divine fegyvert vinni akkor lazan megolod a tobbi bosshoz eleg a normal +15-os fegyver.
Ja es elso vegigjatszashoz feltetlen szerezz egy Longbow-t. Masodik alkalommal mar anelkul is megoldod.
-
Már nem emlékeztem a fejlesztésére. én már ógy szoktam hogy havel ring-el felveszem a stone set-et aztán mikor már megvan és fel van fejlesztve a black iron akkor váltok.
Kivéve most mikor egyáltalán nem használtam havel ring-et. Szóval most azzal mentem ami épp jó volt.
Egyébként még odéb lesz de majd tudsz még farmolni is twinkling titanite-ot.
Ez a kétféle fejlesztés van páncéloknál.
Vagy shartd, large shard majd chunk és végül slab vagy ez hogy végig twinkling kell hozzá.
A black iron-hoz is az kell meg a giant iron-hoz is.
Ash Lake-be óvatosan haladj lefelé mert a lezuhanás lesz a legtöbbször a veszted. ja meg valami curse resist-es cucc se ártana mert lesz néhány béka is..
Ha leérsz. jobb kéz felől a parton lesz egy bonfire. -
D4v3
őstag
Hááát én lehet Ash Lake-et későbbre hagynám. Még az előző, fél évvel ezelőtti karimmal voltam ott, eleve 1-2 órán át bukdácsoltam a Great Hollow-ban, mert mindent össze akartam szedni és meglehetősen könnyű ott lecsúszni, sikerült egy curse-t is összszedni persze, aztán a bonfire-t is aktiváltam, hogy még csak vissza se tudjak port-olni a régi tűzhöz. Utána Ash Lake-nél még meghaltam 1-2-szer, dumáltam a sárkánnyal, levágtam a farkát és szaladtam vissza Sens Fortress-be. Azt hittem sosem érek ki onnan, de sokat is bénáztam

Most már túl vagyok a Fortress-en is, egy-két helyen iszonyat szivatós és bosszantó, de a vége felé már egészen tetszett. Viszont oda jó, ha megvan a Rusted Ring, amit az Asylum-ba visszarepülve tudsz megszerezni a zárt ajót mögül, mert kelleni fog, ha meg akarsz ölni bizonyos ellenfeleket a szurokban alul. -
Battle axe úgy hatásos ha folyamat tudod fejleszteni legalább +14-ig.
Most nézem és ténleg erősebb a bastard viszont greatsword szal lasabb is. És annyival nem erősebb. De használd ha tetszik. Én is használtam már. Volt mikor az volt a divine fegyverem. Csak játék elején vagyis első végigjátszásban nem szeretem a lassabb fegyvereket. De ez az én véleményem.
A fegyver sebessége nincs írva sehol. Azt úgy szoktam hogy felrakom mindkettőt és csapokodom vele aztán váltok és csapkodom a másikkal és látom a különbséget. Persze pl két katana között nehezebb dönteni de olyankor megnézem melyik a jobb katana és azt hasonlítom egy más fajta fegyverrel.
Endurance-ot toljad közben. Már csak azért is mert az az elsődleges védelmi vonalad. Staminat is ad ugye és elübb azt üssék le mint az életed. Főleg hogy lesz olyan aki simán átüti a védelmed egy csapással de minél több endurance vagyis staminád van annál kevesebbet sebez be élletbe.
Igen van videó. Beírod a páncél nevét meg hogy location és bíztos talál videót. De nézhetsz darkroot végigjátszást is hátha valami ott maradt..
de ha jól emlékszem az Eastern set a nagy kapu után végig jobbra haladva a fal mentén és a végén lesz pár ent és ott lesz valahol a szakadék környékén.(#478) nubreed ere a hsz-edre én külön nem is válaszolok mert Set-Comment™ olyan jól megválaszolta hogy még nekem is volt benne új infó. Persze nem is foglakoztam sose arconcsapásnél bonyolultabb varázslatokra.
(#477) Set-Comment™ én poisra most azt akarom majd kipróbálni hogy mit tud az iron flesh mikor szaladok fel anor londoban a két íjjász knight között.
(#480) Big Bopper Sok sikert a további haladáshoz is! Fog ez menni csak ne adagold tul magad idegességgel.
Én is káromkodtam nem keveset de még máig is szoktam.
(#482) mad1 Nekem volt hogy le kellett mennem el a géptől és meg kellett innom egy sört hogy nehogy eltörjön valami ami túl közel kerül hozzám..

-
Set-Comment™
senior tag
Az attunement tulajdonsagod hatarozza meg hany varazslatot vihetsz magaddal (20-nal 5 slotod van).
A uses annyit tesz mennyit hasznalhatsz a kovetkezo bonfire latogatasig. Pl Heal 5 uses, Chaos Great fireball 4 uses.3 kategoria van:
- Magic, ehhez catalyst kell a kezbe es intelligence-el skalazodik. Tamado varazslatok - magic sebzes, fegyver buffok, pajzsok.
- Miracle, ehhez talisman kell a kezbe + faith-re rakni, heal varazslatok, homeward (legjobb miracle-k egyike), villam sebzes . Ha egy feher karikat latsz a palyan, az azt jelenti valaki miracle-t hasznalt egy masik vilagban es erositi a tieidet (Miracle Sinergy)
- Pyromancy, pyromancy flame kell hozza, es azt kell fejleszteni az erositeshez, nincs attrib megkotes, tuzgolyok es tuzviharok, egyket buff (tuzvedelem pl), itt vannak a legerosebb tamadovarazslatok, de a hatotavuk kicsi. Magas dex erteknel rovidebb a cast time.
-
Set-Comment™
senior tag
Nalam a bastard sword be lett aldozva tuzre, lassu es roved a hatotavja, Az alap +15-om a claymore, pvp-re idealis, es eleg messzire hat. Egy baja van, hogy a hellkite dragon hidjan van.

Elite knight set-re: tokeletes szett, 46 pose melle kell egy Great Shield of Artorias (96 stability es csak a farkas lelke kell hozza). Semmi nem tud leteriteni.

En egy Paladint csinaltam most ezzel a felszerelessel, 5 attunement slot, Great lighting spear, Wrath of Gods, healing.
-
D4v3
őstag
A drake sword egyrészt közel sem olyan jó, csak, ha a játék elején megszerzed. Most ahol már vagy, sokkal jobb lesz egy felhúzott fegyver, mint az alap drake. Azt húzni meg nagyon drága és még csak nem is fog skálázódni semmivel sem. Amúgy, ha lemész a híd aljához egy íjjal nagyon könnyen meg tudod szerezni. Csak lövöldözd a farkát, aztán egyszer csak kiírja, hogy megkaptad.
A gardbenben, ha megölöd azt a bandát és bal oldalt végigmész, lesz egy rom, amiből kivezet még egy út. Ha ott átmész a túloldalra és befordulsz balra, le, akkor lesz egy chest, benne a Stone armor-ral. Ilyen van azokon a nagy, felébredő óriásokon is. Az a set elég lesz jó ideig. -
Tegnap kipróbáltam ezt a lelökést. A lépcső mellett bal oldalt megálltam és a hülye úgy esett le hogy megrúgott de ezzel magát lükte hátrább vagyis a szakadékba. Többit viszont ledaráltam. Nem veszélyesek. A hülye láthatatlan thief még meg is áll és lehet neki adni backstab-et.
Tényleg, használjátok a backstab-et? Én akinél csak lehet. Kivéve mikor alkalmat ad és adok neki egy hard atackot az másodlagos csapással.
(#451) mad1
Igen annyi, száz-negyvenezer.
Persze én már hordom a +20%soul ringet ahol csak lehet.Most lent vagyok blightownba és szopok. Az a baj hogy ennyi fejlődés után már elkönnyelműsködöm pedig nem lett könyebb a játék. Türelmetlen vagyok és akkor is támadok mikor amúgy nem lenne szabad. De kapom a leckéket és kezdek visszaszokni a normális megfontolt játékra,

-
Szép munka katona! Érik az előléptetés!

Az a leesnek a szakadékba nekem új. Én is oda szoktam velük táncolni a szélére de nagyon jól kell mozognom hogy leessenek. Néha rúgással sikerül lelökni őket.
Változz vissza human formába és akkor ott a bonfire közelében, ahogy jössz ki kicsit jobbra de még a száraz részen ha megállasz fog jönni egy gép által írányított invader azaz piros ellenfél. Azt ha levered az ugye egy humanity meg soul meg talán a set-et is megadja ami persze elég gyenge de elfér enni meg nem kér. Ha ez megvan akkor irány jobbra és ott a dobos fás részen felfelé és ott lesz majd a boss. Ja és ha human formába maradtál akkor az invader-t akit megöltél meg lehet idézni a boss előtt segítőnek.
Meg ha nem fedezted még fel a mocsárt akkor hajrá.
a bonfire-től balra egy nagy fatörzsben lefelé vezet az út great hollow-n keresztül ash lake-hez ami nem story helyszín de vannak ott is cuccok meg bonfire.
Vagy a kivezető úton ahol már jártál, ha nem mész teljesen fel akkor lesz egy másik út (jobbra tartva) egy olyan helyre ahol sok a toxic-os de megéri mert van ott valami item meg egy firekeeper soul is ami estus flask-et fog megint növelni neked.
Ha ez mind megvan akkor blightown pipa. A boss után lesz egy kisebb helység ahol ha jó helyen ütöd meg a falat akkor eltűnik és lesz ott is egy bonfire meg egy firekeeper aki olyan mint a boss volt, csak nem bánt. Itt még tovább is tudsz menni de az a demon ruins-hoz vezet és ha rám hallgatsz te oda még nem akarsz menni..
A harangot meg fogod találni. ha megkongattad megnyílik sen fortress a következő helyszín.
ja és az fontos hogy a barlangban a tolyásokat cipelő fekvő-kúszó figurákat ne bántsd mert veszélyesebbek mint amilyennek látszanak..(#442) D4v3
Te vagy az én mondandóm összefoglalója.
-
Én mindig próbálom rövidre fogni de ez egy ilyen játék, hogy csak így tudok beszélni róla jó hosszan.
Igen a lila virág a méreg ellen jó a fehér pedig a toxic ellen. De a fehér a lényegesebb mert a méreg nem sebez annyira mint a toxic.
Szerintem innen már most ne indulj vissza. inkább próbálj lejutni. Ha leértél a fa tákolmányról indul jobbra a fal mentén és lesz egy alagút a második bonfire-vel. Ha vissza akarsz menni a felszínre akkor innen is egyszerűbb mint mint amerről jöttél. Lényeg hogy ha megvan a lenti bonfire, akkor kijössz a az alagútból és megint jobb felé menj és ott lesz egy másik fa tákolmány. azon menj fel és lesz egy ilyen liftszerű izé amivel menj fel. Ez után mindig csak menj egyre feljebb míg végül elérsz egy alagúthoz ahol vár rád 3 olyan behemót amik a lejövetelkor is köszöntöttek. de el lehet velük bánni egyenként.
Ha ez megvan átmész az alagúton ahonnan kilyukadsz valley of drakes-be ahonnan a kis fa hídon át bal kéz felől lesz egy ajtó amin keresztül new londo-ba jutsz onnan meg megint bal kéz felől megtalálod a liftet ami felvisz firelink-hez.
Aztán visszafelé is itt jösz de gondolom ez logikus.Ha meg bemész az erdőbe ofc farmolj az entekből fehér virágot. (sajnos random hogy mikor melyiket dobják a 3 közül) akkor lehet érdemes lenne megvenned 20000soul-ért a kovácstól azt az emblémát ami nyitja az erdőben a nagy kaput. Vannak ott npc-k akiket ha leölsz, már szerintem első körbe is lesz 20000soul-od megint. Meg a kapu mellett meg kell ütni a falat bal oldalt és ott egy bonfire. tehát tudsz farmolni.
Lehet ezt már írtam neked is vagy olvastad te is mikor másnak írtam de inkább kétszer leírom..8500soul? Az komoly!

nekem most valami 130000kell egy szinthez. Néhány boss már nem is ad annyi soul-t hogy lépjek belőle egy szintet.
Bár az is igaz hogy én már több mint 130. szintű vagyok és már 3. végigjátszásnál tartok. -
Szerk: Most nézem milyen hosszú hsz lett megint. Bocs srácok. Ha túlmagyarázom a dolgokat szóljatok és megpróbálom rövidebbre fogni.
Na ez szép kis kérdéscsokor.

Szóval. Na ez Spoiler-es lesz de még így is lesz elég élményed szóval leírom mi merre.
Blightown. Annzira nem nehéz.
Inkább csak undorító ellenszenves b.zi hely. (bár én már a duke's Archive-t jobban utálom pedig ott semmi szopatós pályaelem nincs) Igazából az első felébe az a nehéz hogy fa tákolmányokon fogsz leereszkedni egészen az aljáig és ha leesel vagy lelöknek akkor halál. Haladj nagyon óvatosan. Rögtön az elején lesznek ilyen nagy dögök amiket szerintem nyíllal intézz el mert lesz ott egy létra rögtön az elején és ők nem tudnak felmászni szóval ott biztonságban vagy. És ezután is ajánlott majd ezt a taktikát használni hogy ha több ellenfél van távol egyre lőj rá nyillal mire odaszalad. aztán így tovább. egyedül nem veszélyesek de ha már ketten is rádszaladnak gondot okozhatnak.
Ebből a fehér virágú növényből amit az erdőben a az entek is dobnak meg a woman árus is érul vigyél magaddal mert lesz toxin és az marhára szedi az életed. Meg vigyél lila növényt is poison ellen mert blightown alja egy mocsár és mérgez. Ha lehet vedd meg a paptól a poison gyűrűt is mert így mérgezett leszel de legalább az nem fog annyira sebezni lefele.
Ha leértél a legaljára a fatákolmányokon akkor jobbra tarts először és ott lesz egy alagút a bonfire-vel. mire oda érsz szükséged lesz rá.
Ha ez megvan a bonfire-től jobbra lesz egy domboldal és ott lesz majd a boss. Félúton a a domb és a bonfire között pedig lesz egy másik fa tákolmány ami pedig kifelé vezet bligtown-ból.Great Hollow & Ash Lake
Ha a lenti bonfire-től balra felé haladsz akkor pedig lesz egy nagy fa amibe ha bemész lejuthatsz great hollow-n (a fa belseje) keresztül Ash lake-hez. Ott szintén egy sokfejü hydra lesz mint az erdőben és ugyanúgy is kell megölni.
Ha pedig végigmész az ösvényen eljutsz a Stone dragon ig aki nem ellenfél viszont beléphetsz a covenant-jába.
Farkát levághatod, nem fog bántani viszont kapsz egy dragon fegyvert ami szerintem szintén nem hasznos de had legyen meg.
Ha elindulsz le ash lake-hez lesz rögtön az elején bonfire meg a legalján is miután kiértél a fából de még a stone dragon-ál is. Ja és a fában curse-os békák lesznek szóval curse ring meg óvatosság.Catacombs az még kemény neked. főleg divine fegyver nélkül. Nem is kell még oda menned plusz igen, Blightown könnyebb.
Darkroot-ba a hatalmas harcosok csak akkor nehezek ha előttük megállsz és próbálod blockolni pajzsal az ütésüket. Ne tedd. maradj közel hozzá és mozogj mögé. Ott nem ér el, és úgy már nem akkora ellenfelek.
A kristálylények megint nem nehezek. Lassan mozognak és mikor támadni készülnek már lehet látni a mozdulatot hogy támadni fog és akkor mozogj messzebb. Nem tudom milyen fegyverrel nyomulsz de ne sorozd őket mert lehet mire menekülnél megüt. Ja meg itt is, maradj mögöttük.Soul farmolásra a legjobb hely az darkroot garden-nek az része ahova a crescent-et kell berakni a nagy kapuba amit a kovácstól 20000soul-ért lehet megvenni.
ott vannak npc-k akiket leölni nem annyira egyszerü viszont ők adnak a legjobban soul-t. Nektek még egy kör fog adni több mint egy sintre elég soul-t.New Londo ruins az ugyan elérhető de nem fontos még oda menned. A szellemek ellen be kell nyomnod egy itemet ami úgy néz ki mint egy ilyen imádkozó sovány fehér kéz. Már kapnod kellett útban lefelé. Venni is tudsz majd olyat meg dobnak is a szellemek de a nélkül ne menj oda. Ha benyomtad te is sebzed őket meg ők sem sebeznek rád akkorát plusz védekezni is tudsz.
Egy boss van a végén aki kötelező story szempontból de egyrészt kell hozzá egy gyűrű mert anélkül meghalsz instat másrészt van egy érdekessége ami igen megnehezíti.
A gyűrűt pedig Az erdőben kapod meg a boss-tól Sif-től a farkastól miután leverted.
Ja meg ott a Very large divine ember ami a sima fegyverekhez kell. Arról majd videót kell nézni mert elég kanyargós az út eljutni oda szóval nem kísérlem meg leírni. Vagy lehet elég egy térképet keresned neten.Jöhet a következő kérdés!

-
Ha nem tiszta valami szóljál és megpróbálom érthetőbben leírni.
Mad1 írt múltkor hogy milyen nehéz a greataxe és gondolom arra gondolt hogy amikor csap vele földhöz csapja mintha nem bírná. De ez a fegyver ilyen. Ha erősebb lesz az ember is ugyanígy fog vele csapni. S ere írtam hogy minden fegyvernek van egy csapási stílusa.
Pl van olyan halberd ami felülről csap de van olyan ami meg csak oldalasan csápol.Én nem is szeretem a módosított fegyvereket főleg emiatt a betű elvesztés miatt. többet ér a str és dexx sebzés bónusz mint az hogy fire-t sebzek de pl 80% ellenfél immúnis a tűzre és még a bónuszt is bebuktam.
A divine fegyver amiből érdemes egyet készíteni az újjáéledő csontik miatt.
Én a fire fegyvert is csak azért csinálom mert van egy két boss akiről tudom hogy fáj neki a fire és meg akarom nézni hogy fire alapú sebzéssel mennyivel fáj neki jobban. -
Én Banditát kezdtem és annak alap felszerelése a spider shield.

Ahhoz a patkányhoz meg egyértelmű hogy be kell menni, viszont így fordított sorrendben lehet bejárni a dephts-et ami tulajdonképpen hasznos tud lenni.ja és javítanám két korábbi kijelentésem.
Az egyik A greataxe-al való legyezés volt. Ezt úgy képzeld el hogy lebírom meg minden de nekem is ugyanúgy üt mint neked. Minden fegyvernek van egy sajátos ütési-csapási stílusa. szóval nekem is földhöz csapja grartaxe-ot, és akkor is ha lenne pl 200str-em meg 200equip-em.A másik dolog hogy a nevesített fegyvereket nem lehet elementál fegyverré kovácsolni. Bár lehet ez az egy pont kivétel de megkaptam a gargoyle halberd-et ami neve ellenére lehet fire divine occult stb.. Engem is meglepett.
Ráadásul lehet ebből lesz divine és fire fegyverem mert ugyan kisebbet sebez mint a greataxe viszont ütés után gyorsabban lehet vele újra ütni és hosszabb is az meg mindig jól jön. -
Gapping az egyik legegyszerűbb boss. Felemeli a testét aztán földhöz csapja és abba az irányba fog elindulni majd megáll és lehet adni neki hátulról. Csak baromi nagy az élete szóval ezt sokszor kell megismételni.
Pajzs csak magic, fire és lightning ellen véd. Egy kivétel van ami bleeding resist-et is ad de az majd később lesz meg.
Neked curse (amit a békák kifújnak páncélzat és gyűrű van ami segíthet. Pont a papnál lehet megvenni a curse reesis-tes gyűrűt. Nem emlékszem mennyi soul-ba kerül simán megéri mert a későbbiekben még boss is lesz aki curse-ok szóval meg se kell ölnie, elég ha nincs resist-ed és véged.
Kétféle curse resist-es páncél elérhető neked. Az egyik az Antiquated Set amit úgy szerezhetsz meg hogy megölöd a hydra-t darkroot basin-ban a tónál majd bonfire és ha visszamész a fal mentén bal oldalt elmész a tó legtávolabbi részébe és ott lesz egy arany kristály gólem. ha azt megölöd akkor megint bonfire és visszamész és ott lesz a ruha a helyén. de lehet rosszul emlékszem és még mielőtt visszemennél a tóparton ahol a hydrat megüéted meg kell idézni egy nőt (ott lesz a jele a parton a földön) beszélni vele és csak aztén menni a set-ért.
A másik verza hogy ha már Laurtec (az arany páncélos akit kiengedtél a toronyból gargoyle boss előtt) megölte firelinkben a firekeeper-t akkor ott lesz a helyén a dingy set ami szintén curse resist-et ad. Egyik páncél sem véd fizikai sebzés ellen de azok a békák nem is sebeznek fizikailag.
Később pedig majd a paladin szett de az még messze van.Ez ilyen ez a játék. felb.sz könnyen de aztán mégsem hagy nyugodni és önként megyünk vissza tovább szenvedni. Nagyon eltalálták nem?

Igen megidézheted Solaire-t hogy segítsen de nincs sok ésszel megáldva és ezért nem is lesz itt akkora segítség mint gargoyle boss-nál. folyamat előtte fog állni a gappingnak, az meg ugye nem egészséges.
Más:
Jussatok elfele anor londoba mert spoilerezni nem akarok de dicsekedni igen, ugyanis olyat tettem amit ezelőtt még soha.
-
Gondoltam hogy van más megoldás. A master key az csak plusz segítség de nem lehet quest item.
Ha esetleg kezdesz majd egy új karaktert vagy többet is, mindig a master key-t vállaszd gift-nek a karakter létrehozás után. A többi az egyszer használatos vagy amit ad azzal nem vagy semmivel jobb helyzetben.Majd New Londo Ruins-ban nem lesz ilyen gond hogy bonfire...
-
Most nem tudom konkrétan melyik ajtóra gondolsz. Mert van egy ajtó ami másik oldalról nyitható és oda is lehet kavarodni hosszú bolyongás után. Viszont az az ajtó ami küzvetlen a bonfire-re nyílik nyitva kell lennie. Az durva lenne ha az az ajtó kulccsal lenne lezárva. De ha nem akkor ott a dephts-ben Domhnall of Zena-tól meg tudod venni a master key-t.
De azt bírom az ilyen játékokban hogy az embernél van egy marhanagy fegyver amivel leaprítana egy hegyet is vagy levarázsolná a holdat is, de ha nincs kulcs akkor egy fa ajtó kifog rajta.
Más: Azt szeretem ebben a játékban hogy akármennyire ismeri az ember mint pl én akkor is vannak helyek ahol ugyanúgy tiszta szopás átjutni mert nem segít se páncél se fegyver se varázslat..
Sen fortress-ben is megszopattak egyszer a lengő-keskeny hídról lelökő csapdák de most anor londo-ban is megint szétszívatott a két archer silver knight és lelöktek jó sokszor. Buktam is 100000 soul-t ami nekem egy szintet jelent ott ahol én járok. -
Capra demonban is az a nehéz hogy kevés a hely de a két fegyvere meg hosszú.
Én fel szoktam szaladni a lépcsőn és a két kutya hamarabb odaér és lecsapom őket aztán a capra ellen meg próbálok kigurulni a támadása elől és kontrából támadni. A védekezés itt nem sokat segít mert marhaerőset üt és simán átüti a védelmet aztán meg baj van..Játék későbbi részében lesznek párosával is capra demonok. Persze el lehet őket egyesével csalogatni, meg több hely is lesz szóval nem lesz már akkora kihívás mint itt most.
-
Darkroot-ba is sok felé lehet menni. Meg jó is az ha próbálsz felfedezni. Vannak nehéz részek de találsz jutalmat kinlódásaidért cserébe. De a darkroot-ban csak óvatosan mert van ott egy két kemény hely ahol ha nem elég óvatosan halad az ember akkor könnyen otthagyja a soul-ját.
A nagy harcosok meg nem vészesek. lassuak és bár téged is be tudnak lassítani (de csak a futást és a gurulást). Én az t szoktam hogy mellettük maradok és folyamatosan mögöttük maradok és onnan el lehet intézni őket.
Meg egyébként is azon kívül amerre menned kéne ez az az irány ahova már eljuthatsz és szabadon bejárhatod. -
Aktivált de ez még nem elég. 2 harangot kell összesen megkongatni és az fog menyitni egy új pályát a kovácstól nyíló utvonalon ahol egyelőre nagy vasrács zárja le a bejáratot meg ott ül egy érdekes páncélos figura akit ne bánts mert később még ad majd küldetéseket és jutalmakat is.
Most oda kéne eljutnod megint ahol a sárkány őrzi a hidat. a híd bejáratánál a jobb olali ajtó eddig zárva volt de már ki tudod nyitni. ott lejutsz undead burg alsó részére (nem egy túl bonyolult rész..) és ott lesz egy boss akit ha megölsz akkor még lejjebb mehetsz a tőle kapott kulccsal és nyithatod a dephts bejáratát ami a következő pályarész lesz.Emlékszel még a játék kezdésnél milyen gift-et választottál? Mert egyébként a leghasznosabb a Master key amivel sok zárt ajtót ki tudsz nyitni amely között van olyan amit anélkül egyáltalán nem lehet kinyitni.
-
D4v3
őstag
Most tudod kinyitni undead burg-ban a rácsot az egyik házban, pár sarok után pedig ott egy újabb boss, a Carpa Demon, ami dob egy kulcsot a következő zárt ajtóhoz majd.
Harangból lesz még egy kicsit később, ha az is megvan, akkor megjelenik Firelink-ben a vendor és tudsz menni egy új helyre is. -
Arról nem is beszélve hogy később úgy is meg fog támadni.. E ugyan spoiler de a játékodból sokat nem veszek el vele hogy elmondtam.

Meg nézz szét jól mindenhol ha egy új területre jutsz. De ha már itt járunk ez a tábortüzes nem tudom mennyit ad de a másik páncélos akiről beszéltem nekem tegnap kettőt adott. Mert ahogy lerakott a madár firelink-nél mentem is megölni hogy el legyen intézve az npc nő megmentése. A másik akit írsz nálam még él mert nincs szükségem most több humanity-re. -
Ahogy D4v3 kolega is írja. De mi az hogy nincs humanity-d? már kellett hogy találj párat. És nem kell mindig human form-ban lenned. elég csak néhány ilyen fontosabb helyszínen. Szerintem is marad az egér öldösésnél mert az a biztonságosabb de azért leírok egy alternatív módszert. Mégpedig hogy megölsz egy npc-t a közelben. Pl aki firelink-nél a lifthez vezető úton áll. Én őt mindig megölöm mert később megöl egy másik karaktert akinek ugyan nincs is értelme életben maradni mert nem ad semmi pluszt de csípi a szemem talpig páncél csávók ártatlan védtelen nőket bántanak. Vagy ott az aki a tűz közelében ül firelink-nél.
De ha esetleg ezt választod akkor készülj fel mert így a játék elején még kemény diók neked.
De egyébként van hogy a játék is jutalmaz humanity-vel amit egyből felír az életcsíkod mellé.
Nem tudom mi alapján adja de én általában akkor kaptam ha sérülés nélkül öltem sok ellenfelet. Tegnap 3huma-t szedtem így össze. -
Jaja. A legtöbb boss-nál tudsz idézni segítőt. Solaier-t konkértan több boss-nál is.
Nem tudom olvasgatod e amit mad-nek válaszolok de neked is ajánlom hogy minden új helyszínen próbálj human form-ban maradni mert akkor fog jönni egy gép által irányított invader akit ha leölsz soul-t is ad ugye meg humanity-t meg a set-jét is megkaphatod, de akár még az adott pályarészen a boss-nál be is idézheted segítőnek ha elptte már legyőzted. Bár az is igaz hogy nem lesz még egy ilyen boss aki ennyire nehéz segítők nélkül.
Lesz még egy dupla boss de ők nem olyan veszélyesek ha kiismered a támadásaikat. De majd ha oda jutsz és baj van, szólsz és adok tippet. -
Annyi a segítség hogy mikor a sárkányos hídon átszaladtál volt egy fickó a híd előtt aki a napot bámulta.
Na ha beszéltél vele akkor úgy menj a gargoyle boss-hoz hogy human formába vagy ls akkor rögtön a boss bejárat előtt megjelenik egy sárga jel a földön amiből meg tudod át idézni hogy segítsen. de annyira segítőkész hogy vele párban a két boss nem fog egy percig tartani..
Én nem haszntáltam a gargoyle axe-ot mert nem tetszik a mozgása. ha csapkodsz vele hajlik a nyele. de egyébként még az is lehet hogy jó cucc. sosem néztem mivé lehet fejleszteni.
Nyílhoz meg annyi kiegészítés az előttem szólóhoz hogy megfelelő nyílhoz megfelelő lőszert kell felpakolni az invetory-ban. Persze ez logikus de pl crossbow nyíl nem meg a sima bow-hoz.
Meg még annyi hogy a crossbow csak úgy tud lőni hogy már bemérted az ellenfelet. Ellenben a bow meg úgy is tud hogy majdnem fps nézetből célzol (nemtom nálad egér vagy mi lehet) és úgy távoli célpontokra sokkal jobb lőni. Nem is beszélve arról hogy lesznek helyzetek mikor érdemes nyíllal meglőni egy ellenfelet és elcsalni a tömegből mert együtt sokan lennének, akármekkora dark souls játékos az ember..
Sőt van ellenfél aki közelről halálos de távolról le lehet úgy nyilazni hogy meg sem indul feléd. Ez kicsit érdekes egyébként de néha érdemes ezt kihasználni. -
D4v3
őstag
Először is tedd be az egyik kezedbe a nyilat ugye, és a hozzá való lőszert is a heléyre. Utána átváltasz rá a megfelelő gombbal, átveszed kétkézre és lesz egy gomb, PC-n a shift alapból, amivel célozni lehet.
Az inventory-d nem számít bele a load-ba, ha nagyon zavar a sok cucc, akkor tudsz venni párezer soul-ért egy ládát, amibe tudod pakolgatni a felesleges cuccuokat a tüzeknél. Kicsit később megjelenik majd egy árus is Firelink Shrine-nál, akinek el tudsz adni mindent. Igazából akkor már mehetsz majd egy olyan helyre, ahol egyből a tűz mellett lesznek ellenfelek, darabja 2000 soul-t ad és ha kell, akkor nagyon sok soul-t ki tudsz farmolni, nagyon rövid idő alatt, mert csak visszamész a tűzhöz és reset-eled a helyet. Úgyhogy annyira nagyon nem éri meg mindent elcipelni az árushoz.
-
Igen röviden annyi. Meg ha már warrior vagy annál nehezebb és ezzel együtt erősebb páncélokat tudsz majd felvenni úgy hogy nem lassít be.
Egyébként azt ugye tudjátok hogy itt igazából semmit nem befolyásol az hogy milyen class-al kezdtek.
Nincsenek skill-ek a varázslatokhoz meg minden fegyver hozzáfér szóval csak a kezdő felszerelés tér el meg a kezdő stat--ok de azokat könnyen át lehet gyúrni más classhoz valóvá. Én pl úgy vagyok warrior hogy banditát szoktam kezdeni mert vagy két kezdőstat-ja jobb mint a warrior-nak és így spórolok meg két szintnyi osztást.A gargoyle páros az elég izmos bossfight így a játék elején. De ha érdekel van oda egy segítség amivel sokkal könnyebb. persze jobb érzés egyedül leverni őket de van az a pont mikor elege lesz az embernek.
-
Van egy olyan értéked a stat táblázatodon középső oszlopban fent hogy equip load. Az első érték az teher ami rajtad van (minden beleszámít aminek súlya van, páncél, fegyver, nyíl-nyílvessző) jelenleg. A második érték a max equip load amivel rendelkezel. Az a lényeg hogy az első érték ne haladja meg a második érték felét mert akkor vagy nehéz és pl a gurulás is olyan mintha földhöz vágnád magad. Pl ha van 100equip load-od akkor a rajtad lévő cuccok összege az első számnál ne legyen több mint 50 azaz a teljes érték felét ne lépd át.
Az equip load értékét 3féle módon tudod növelni és akár kombózva is. Első hogy szintlépésnél adsz Endurance értékre. A másik két módszer két gyűrű. Az egyik a havel ring amit még undead burg-ba meg lehet szerezni és +50-el növeli az össz eguip-ed. Marha nagy segítség a játék elején de meg is kell küzdeni érte.
Én is használtam régen de most nem mert nem tudnám utána levenne. Ugyanis ha fent van a gyűrű akkor elkezdek mást fejleszteni és ha leveszem akkor az a -50equip marhára visszavet.
A másik gyűrű (én ezt használom mert másra is ad) a ring of favor and protection ami 3 értékre ad +20%-ot. kevesebb egyuip load ugyan mert csak 20% de ahogy növeled a stat-jaid úgy számolja újra azt a 20%-ot. ezen felül ad még 20% életet meg 20% stamina-t amivel a max stamina értéked (160 a max stamina és szintén endurance növeléssel fejlődik) túl tudod lépni mert felhózza 192-re.
Ja és persze a terheltséged összefügg a stamináddal is szóval minél nehezebb vagy annál gyorsabban kifáradsz futástól mozgástól ütésektől. De az 50% equip load-ot mindig kihasználom warriornál.
Én épp ezért nem tudom még hordani a BK axe-omat mert túl nehéz és azzal együtt már belassulnék.(#350) D4v3
Akkor ezt kifejtettük teljesen.
-
D4v3
őstag
Endurance. Minél kisebb %-át teszik ki a cuccaid az equipment load-odnak, annál gyorsabb leszel és kevésbé lassan gurulsz.100% felett nem is tudsz futni vagy gurulni, 50-100 között csak lassan, ún. "fat roll"-ozni tudsz, 50% alatt már egész jól, 25% alatt pedig már kifejezetten gyors leszel.
-
Elsőre én se vágtam ezt a fejlesztés dolgot. Csak nézelődtem sg fórumon mert ott volt topik meg aktív is volt itt meg még nem és láttam a hozzászólásokba hogy zweihender+5 re van húzva meg ilyenek. Néztem is hogy mi a rosseb az a +5. Aztán eljutottam az első kovácshoz és rájöttem hogy ilyen egyszerűen írják a hogy mennyire van fejlesztve egy adott fegyver vagy páncél.
Én egyébként csak a sima fejlesztést használtam fegyverekre (van néhány ellenfél akinek gyengesége pl a fire vagy magic de alapvetően a fizikai sebzés ér a legtöbbet mert az mindenkinek fáj) mert ha más irányba fejlesztesz egy alap fegyvert, pl fire-enhanced akkor alulról elveszti a két módosító betüt. azok a betük pedig módosítók amiket a statóok buffolnak.
pl te adsz str-re és egy fegyvernél alul ott van hogy str: A
akkor az a fegyver A-val több bónuszsebzést fog kapni azzal hogy növeled az Str-ed.
a Betűk sorban a legjobb módosítótól a legrosszabbig úgy vannak sorrendben hogy S A B C D E.
De van olyan fejlesztés is ami a betűt jobbra vagy rosszabbra módosítja. De ezeket látni fogjátok pirossal és kékkel írva mielőtt rányomnátok a fejlesztésre.
Van neten táblázat arról milyen fegyver milyen irányba (normal, fire, divine stb) mijen köveket igényel és hogy módosul a sebzése de első végigjátszásra én is össze fejlesztettem ami épp megtetszett szóval be tudom linkelni ha kell meg akár ti is meg tudjátok találni neten de szerintem próbálgassátok és majd kitapasztaljátok. Én elsőre knight voltam és elkezdtem húzni az alap kardját ami tökre nem érte meg így visszagondolva de akkor azt hittem jó vagyok és persze tudtam is vele haladni.
A balder-ek udnead parish-ban a templom környékén őrködnek. Legtöbbnek hosszúkás pajzsa van (azt is ki tudja dobni) és mindnek piros köpenye van. Ja Ha esetleg bent jártok a templomban a hátul balra lávő liftet kapcsoljátok be úgy hogy beszálltok és onnantól kezdve lesz egy short cut frtelink-hez. -
Balder-eknél majd farmoljál. ha csak egy részét kidobják a setjüknek már jó neked.
A maxra húzás meg úgy van dióhéjban hogy pl az undead parish-ban lévő kovácsnál tudod upgrade-elni a páncálod fegyvereid úgynevezett kövekkel. Titanite shard, ebből van kék piros zöld stb. aztán vannak a twintkling titanit-ok és még sokféle kő amit a játék során fogsz kapni. szóval a kovácsnál kiválasztod az ahol fejleszteni lehet (nem jut most eszembe a neve) és azon belül kiválasztod a nálad lévő fegyver vagy páncélt és a jobb felső sarokban írni fogja hogy hogy darab kő kell hozzá és melyik fajta. Ha egy itemhez megvan a megfelelő kő azt észre fogod venni mert olyankor az adott cucc világos, ami meg nem fejleszthető mert nincs meg hozzá ami kell az sötét.
ahogy fejlesztesz egy cuccot úgy fog egyre több követ kérni hozzá.
nameg azt is látod majd kék karakterekkel hogy melyik értéke és menyit fog fejlődni.
amit pirossal ír az meg kicsit romlani fog a fejlesztésnél bizonyos értékekben.
Az most nem ugrik be hogy kell e alapból "ember"üt adni a kovácsnak vagy +5ig agy is fejleszt e de azt hiszem így is fejleszt.
későbbiekben fogtok találni még más ember-eket (itt nem az emberre mint karakterre gondolok hanem ezek ilyen kovácsoláshoz szükséges kocka akármi) amiket a megadott kovácsnak lehet csak odaadni és speckó fejlesztéseket tud csinálni nektek. Pl tüzes vegyver, lighningüos, magic sebzést okozó és stb.
Ezeket a fejlesztéshez szükséges köveket pedig fogsz találni, ládákban hullákban meg ellenfelek is dobják.
Pl a balderüek (piros köpenyesek is dobják szóval duplán megéri őket farmolni egy kicsit) -
Elárulom az első karakterem nekem is valahol még burg-parish környékén ért véget de még a dephts előtt azt tudom.
Egyébként nem sok kereskedő lesz a játékban, vagyis nem minden új helyszínen. Dephts-be is van egy meg blightown-ba is lehet egyet intézni de igazából az a néhány kovács lesz akihez érdemes lesz visszajárni nem csak upgrade miatt.
Azt akit te megöltél én amiatt tartottam meg mert ott tudtam leghamarabb nyílvesszőt venni.Felszerelésből mi van rajtad? a Balder set amit a templom környékén lévő piros köpenyes ellenfelek dobnak nem rossz lehetőség hogy végre ledobja az ember a kezdő set-et. persze ha kidobják. meg az elején még elég nehéz is szóval egy kicsit rá kell feküdni END-re, de az amugy sem árt mert elég hamar elérhető az Elite kinght set, az Eastern set és a Stone set is amelyek mind akár végjátékig jó szolgálatot tesznek. A Stone set különosen nehéz de részben erősebb is mint a másik két említett set maxra húzva.
-
ha az undead elejen levo kereskedot olted meg gond egy szal se. van nala par hasznos cucc ami jol jon de semmi olyan amt kesobb ne szereznel-kapnal meges emiatt ne jutnal el mindenhova.
en a nyil miatt tartottam meg. azutan hogy mar mashol is tudtam venni megoltem a kardjaert. nem hasznaltam ugyan de katana es az nekem kell mert as kard!
ha a masik kereskedot olted meg aki egyben kovacs is akkor baj van. o fejlesztene neked majd nehany specko fegyvert meg a sima atlagos kepesseg nelkuieket is amik szamomra nagyon fontosak voltak.
de ha meg el akkor te is vehetsz bunbocsanatot fent a templom tetejen a paptol, es akkor lenyugszik.(#289) mad1
ez a sorrend elerheto neten is pl ds wikia-na mi ha erdekel majd belinkelem. ott angolul le van irtva minden helyszinhez minden info de en abbol nem sokat ertettem, szoval en csak a sorrendet hasznaltam pl ilyen miatt hogy en is betevedtem a katakombakba. ocsem emg anno firelinkbol kapasbol nem burg fele ment hanem le new londo ruins-ba ami nem kicsit eros volt kezdesnek
-
na most nem tiszta hogy a black knight-al talakoztal vagy a templomban vagy. de szerintem ez meg a black knight ezert leirom ezt.
talan a black knight-al futottal ossze. ot meg ne bantsd szerintem. eleg tapasztalattal akar puceron is le lehet gyozni de mivel meg nem sebzel eleget masrhasokaig tartana legyozni, es ha csak ketszer rosszul mozdulsz szet is kap.
egyebkent keruld el \ tamadasat es probalj mogotta maradni. figyeld ki a csapasait es vzn olyan mikor van ido beszurni egyet. ne probald kivedeni mert ez nem olyan ellenfel akit ez erdekel es karod lesz belole mint hasznod. gurulj ki mozogj ki es pprobalj mogotte maradni de ott is vigyazz mert van egy hatara csapo tamadasa. szerencsere azt lehet latni mikor ara keszul. -
nubreed
nagyúr
Kifutottam a szerkesztési időből és csak most vettem észre, hogy hülyeségeket beszéltem.

Szóval írtam ezt az előbb: "Undead Burgben miután azt a 3 nagypajzsos, hosszú kardos arcot," ... kimaradt az, hogy "megöltem".
A másik, ami helyesbítésre szorul: "lehet menni jobbra lefelé egy lépcsőn és balra felfelé szintén egy lépcsőn. Na, ha balra le megyek," Természetesen ez nem "balra" akart lenni, hanem "jobbra". Tehát a mondat így szól helyesen: "lehet menni jobbra lefelé egy lépcsőn és balra felfelé szintén egy lépcsőn. Na, ha jobbra le megyek..."
-
-en joy-al szeretem szoval arol nem tudok nyilatkozni.
-a dsfix melle meg lattam egyszer valami mod-ot ami a texturakat up-olta kicsit szoval lehet javitani rajta.
-200ora nem de tobb mint 100volt nekem az elso. persze ebbe volt nemi xp farmolas de az nem volt tobb 5-6oranal osszesen. el lehet vele lenni. dlc-vel meg meg tolodik a jatekido.
igaz masodik vegigjatszasnal mar akar felezofhet a jatekido mivel erosebben kezdesz meg mar ismered a jatekot de meg ugy is bele lehet rakni 50orat siman.
-en mindig azt mindom. itt is mindtam mar tobbszor hogy "ha en tudtam vele jatszani akkor mas is tud".
egyebkent nehez elsore, s miutan kitanulod benne azt a par mozgast konyebb de meg mindig van benne kihivas. az is plusz ad meg hozza hogy van hogy nem a boss-ok nehezek hanem pl egy mezei ellenfel kombozva aterepet ahol kuzdeni kell vele. de van hogy csak siman a mezei ellenfel is lefoglal egy idore..
-
D4v3
őstag
Létezik hozzá egy DSfix és DSmousefix nevű cucc pc-re, ami egész játszhatóvá teszi bill+egérrel is a játékot is a grafika és lényegesen szebb lesz és jobban állítgatható, mint alapból.
A végére nem értem még, mert újrakezdtem 30 óra után steam-re váltás miatt, de elég hosszú, ahogy tudom és piszok nehéz is. A legelső csontváz is meg fog tudni ölni az elején, amíg nem szoksz hozzá a mozgáshoz, blokkhoz stb, nagyon sokszor fogsz meghalni, de ilyen szempontból fair a játék, mert minden halálból van mit tanulni, hogy legközelebb ne történjen meg újra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nintendo Switch 2
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Apple MacBook
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali médialejátszót?
- Futás, futópályák
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Infinix Zero 5G / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HP EliteBook 640 G9 - i5-1235U 16GB 512GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- Lenovo T14s Ryzen 7 4750U 32Gb Ram 1Tb NVMe SSD Érintőkijelző számlával Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

).
Az hányas szint? Nekem 12 ezer kell a szintlépéshez, 46-on vagyok most, de úgy hogy itt fejlődtem rengeteget. Szopok is rendesen, még nem találtam meg a kiutat. Ha megmérgeznek rohanok vissza a tábortűzhöz.
Neked olyan szinten már nem hiszem hogy sok gondod lesz.