Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• nubreed

nagyúr

Na már pár napja nem írtam, de felfejlesztettem annyir a karakteremet, hogy már tudom hordani a Great Axe -ot és a Black Iron Greatshieldet. A great axe -ot felfejlesztettem egyelőre +10 -re és hát nem tudok mást mondani, minthogy imádom! :) Rohadtul ütős fegyver, ezzel pl az Anor londoban lévő silver knightok leszedése gyerek játékká vált, de mindent sokkal hatékonyabban tudok legyakni. :) Egyedüli kis hátránya, hogy nem olyan hosszú, ezért viszonylag közel kell menni, hogy üssön. De annyi baj legyen. A black iron shield meg szintén egy nagyon jó cucc, elég stabil és visonylag jók a protection statjai is, jó, bizonyos dolgokban lehetne jobb de én megvagyok vele elégedve. Ezzel a kombóval így már minden sokkal könnyebbé vált, mondhatni.

Kérdés: a Catacombsban a Tomb of Giantsben érdemes az óriásokat komolyabb pyromancy varázslat nélkül farmolni, vagy mindenkipp vigyek oda komolyabb pyromancy varázslatot, mondjuk Firestormot?

A Silver Knight Straight Sword jó cucc, érdemes fejlesztgetni (ha már kardot akarok) vagy keresgéljek mást? Mert, hogy alapból 175 -ről indul, elég magasnak tűnik ez nekem.

Új hozzászólás Aktív témák